tisdag 27 december 2011

Integrationsminister Erik Ullenhag: "Folkmördare är en symbol för lyckad invandringspolitik"

Sverige är ett fantastiskt land, här släpper vi in alla oavsett vilka de är och oavsett vad de har gjort. Ett av de senaste exemplen på det är den rwandier som nu sitter häktad för att ha deltagit i folkmordet i Rwanda 1994.
I sitt hemland, alltså Rwanda, är han redan dömd till livstid för detta.
Men på något sätt så lyckades han ta sin tillflykt till Sverige. Och här släpptes han självklart in, jojomen, folkmördare är jättebra människor de.
Eller hur, integrationsminister Erik Ullenhag? Enligt dig så är man ju rasist om man inte släpper in vilken "smörja" som helst, så därför välkomnade du och resten av regeringen honom naturligtvis med pompa och ståt till det medmänskliga landet Sverige där man inte gör skillnad på människor och människor (trots att ni ändå varje dag gör just precis detta).
Dessutom är det här det tredje fallet på kort tid i Sverige när det gäller folkmord.

Integrationsminister Ullenhag: -Ja....hrmmmm.....jaa.....???...jo, vi hade ju egentligen inte tänkt att släppa in honom, men eftersom jag förra måndagen startade en hemsida fylld med lögner och mängder med osaklighet emot invandringskritik, t ex påståendet om att det inte finns någon media eller TV-kanal som styrs av judar (ett exempel på det är ju den judiska familjen Bonnier som äger TV4, men detta får ni inte säga till någon för jag vill inte bli anklagad för att vara sanningsenlig), så släppte vi in honom.
Hade jag och statsminister Reinfeldt funnits år 1945 så hade vi släppt in Herman Göring också, min regering gör ju inte skillnad på människor.
Rwandiern, nej, ursäkta, nu är jag rasist, svensken menar jag ju, hade inte begått något fel utan bara gjort sin plikt. Alltså är han en man av värld, han gjorde ju bara vad jag och mina kollegor gör varenda dag, nämligen gör livet surt för folk.
Vi tycker helt enkelt att denne rwandier är en tillgång till Sverige, han är ju så produktiv.

Produktiv? Jaha, med kalashnikov då eller?
http://kalashnikov.guns.ru/ .

Läs mer om det här med rwandiern på bl a

http://svt.se/2.22620/1.2659912/folkmordsmisstankt_haktad_i_sverige ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4877009 ,

http://gd.se/nyheter/gavle/1.4233581-krigsbrottsmisstankt-haktad-for-folkmord  ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/begard-haktad-for-folkmord-i-rwanda_6732441.svd

och

http://www.dn.se/nyheter/sverige/53-aring-fran-gavle-haktad-for-folkmord-i-rwanda .

Sedan har vi det här med prästen Stefan Widman också som under årets julotta predikade iförd pyjamas.

Läs mer om det hela på t ex http://www.dn.se/nyheter/sverige/somnig-luleprast-tog-revansch-ikladd-pyjamas .

Men herreGUD, Stefan Widman, varför ha kläder på sig över huvudtaget? Med tanke på din något märkliga "förklaring" så hade du ju lika gärna kunnat komma dit spritt naken och predika utan så mycket som en gummisnodd runt snoppen.
Nu är det i och för sig ganska stor skillnad på att deltaga, i det här fallet predika, spritt språngande naken i en kyrka och att deltaga i folkmord, men ändå.

Men om man tänker efter så har dessa båda saker faktiskt en gemensam nämnare. Vilken är det då? Jo, ordet deltaga.
För prästen deltog ju i denna predikan, och rwandiern deltog ju i folkmordet i Rwanda.
Men det är nog också den enda likheten. T ex har ju prästen och rwandiern inte samma hudfärg, och jag tror knappast att de tillhör samma religion heller.
Sedan tror jag knappast att prästen har deltagit i folkmordet i Rwanda heller. Men å andra sidan händer det ju så mycket konstigt i världen nu för tiden, så man vet ju aldrig.

6 kommentarer:

Ma sa...

Det konstiga med vårat land är att Sverige släpper in diverse folk som denna rwandier och slänger ut andra som har jobbat och betalt skatt och lärt sig fungera i vårat samhälle. Jo, de skall ut och sådan som rwandierna skall vara kvar. Sverige är fantastiskt...

Karpstryparn sa...

Svar till Ma: Ja, det är intressant att regeringen anser att folkmördare är en tillgång för Sverige, istället borde de ta in människor som tillför landet något bra.
Men å andra sidan, varför ska de göra det när de inte har gjort det de senaste 21 åren?

Fenixmonas sa...

Väldig knepigt med invandringspolitik...folk som bott här länge, jobbar o skattar slängs plötsligt ut efter flera år i landet medan andra får uppehållstillstånd på helt ofattbara grunder...Har länge funderat på om det är någon slags lottdragning eller...Kramiz

Smörblomma sa...

God Morgon! Visst kan man kalla rwandiern för rwandier, man ska kalla folk vid deras rätta födelsenation, på så sätt undgår man många missförstånd. Inte rasistiskt alls, enligt mig.

diana sa...

Jag får inget grepp om logiken gällande invandringen och avvisningarna. Känns som polsk riksdag och nordkoreansk demokrati.

Karpstryparn sa...

Svar till diana: Nej, för det finns ju ingen logik när det gäller invandringen. Majoriteten av avvisningarna går däremot korrekt till, även om det naturligtvis också fick vissa exempel på motsatsen.

Angående "Känns som polsk riksdag och nordkoreansk demokrati" så kan jag bara hålla med. Fast Nordkorea har ju aldrig haft och har inte demokrati, jag misstänker dock att det är just precis det som du menar.