söndag 4 december 2011

Denna vecka minst 1423 läsare samt information om Argument

Den här veckan så ligger bloggens läsarantal i skrivande stund på 1423 läsare, detta i alla fall om man "frågar" min miniräknare. Eftersom klockan bara är 19.08 just nu så kommer det alltså att stiga ytterligare innan söndagen övergår i måndag någon gång i natt.

Men inte bara det. Nu på fredag startar jag nämligen en serie som heter Argument. Denna faktaserie är i tre delar uppdelade på de kommande tre fredagarna, och kommer att handla om följande tre saker:
Argument emot dem som anser att det bara är bra med invandring, om vänsterextremister/kommunister och deras store förebild Karl Marx samt om fakta om Sverigedemokraterna.

Men jag varken kan eller tänker ta upp precis allting om dessa saker, serien är ju som sagt på bara tre delar.
Visst, självklart kommer ni säkert att känna igen en del, men det kommer också att finnas med fakta som ni inte känner till.

Ett exempel på något som ni kanske inte vet är att alla vänsterextremisters/kommunisters "husgud" Karl Marx var rasist och extrem judehatare. Detta borde för övrigt en viss vänsterextremist vid namn Emil känna till, jag misstänker att han gör det eftersom jag fortfarande inte har fått något svar ifrån honom angående detta.
Hans blogg hittar ni på http://konstnarskretsen.blogspot.com/ .
Jag vet att han håller koll på min blogg, så det vore kul om han skulle läsa den serien och skriva någon kommentar till något av inläggena i den.
För jag har ju sedan länge upptäckt att han är oerhört fördomsfull och väldigt trångsynt, t ex när det gäller att fortsätta skriva lögner och påhopp om mig i andras bloggar. Dessutom är han väldigt okunnig, kanske inte i allt men i mycket.
Nåja, det är hans problem det och inte mitt.

Vad det ska handla om i del 1 i serien Argument som kommer nu på fredag har jag inte bestämt mig för än, men jag har redan en del material klart inför serien.
Ni får hålla ögonen öppna helt enkelt.

8 kommentarer:

Evelina sa...

jag har lagt mig men inte somnat.. vad blev/blir det för rysare???

Fenixmonas sa...

Godmorgon denna måndag! japp! Håller ögonen öppna! Kramiz

Camilla sa...

Spännande!
Då är det bara att vänta tills på fredag då ;)
Kram!

Johanna sa...

Tack! Tror det behövs diskuteras detta med FB. Det kan liksom inte ta över vårt social liv helt och hållet... det blir inte bra då.

Karpstryparn sa...

Svar till Evelina: Det blev Sleepy Hollow från 1999 med Johnny Depp i huvudrollen.
Men jag var nog tröttare än jag trodde, för jag somnade framför tv:n efter typ 30 minuter.
Men har sett filmen förut, även om det var länge sedan.

Karpstryparn sa...

Svar till Fenixmona: Godmorgon! Japp, det får du göra. I övrigt kommer jag skriva inlägg precis som vanligt. Kramiz

Karpstryparn sa...

Svar till Camilla: Japp. Fast jag kommer ju att blogga precis som vanligt på dagarna, blir ju ett inlägg idag t ex. Kram!

Karpstryparn sa...

Svar till Johanna: Precis. Man har ju ett liv utanför internet också.