onsdag 7 december 2011

"Grädde på moset" ökar hat och motsättningar

Som ni vet så skrev jag igår ett inlägg om en insändare vars skribent skrev om varför han väljer en köttfri jul i år. Den insändaren var den mest inskränkta och hycklarfyllda insändare jag har läst på länge, personen valde ju bara bort julskinkan med de absurdaste och motsägelsefulla "förklaringar".
T ex valde skribenten bara bort julskinkan och inte all annan animalisk mat som finns under julen, vilket innebär att personens påstående om en köttfri jul föll på eget grepp.
Men vad ersatte skribenten julskinkan med då? Jo, en kålrot som kallas för vegetarisk julskinka.

Det finns en orsak till att skinka heter skinka, nämligen att det är just skinka och inte kålrot. Den rätta benämningen på vegetarisk julskinka är alltså julkålrot, och ingenting annat.
I alla fall så var mitt inlägg tydligen mycket intressant, i skrivande stund har nämligen 345 personer läst det. Reaktioner på det har det blivit också, t ex i denna blogg.
Men som vanligt fick jag också en del kommentarer där det bara stod personangrepp, dessa har dock raderats.....vilket jag faktiskt ångrar, åtminstone när det gäller en av dem.
Personen som skrev den skrev att han inte tänkte argumentera med mig, bl a på grund utav att jag inte visste vad jag pratade om och att jag påstods köra med personangrepp.

Men vad gjorde personen själv då? Var personen saklig? Svar nej.
För övrigt har jag slutat med personangrepp, under förutsättning att jag inte blir bemött med sådant själv.

Men nog snackat om detta, och nu över till det som detta inlägg ska handla om.
Igår stod i Svenska Dagbladet (alltså SvD) en artikel om att Pridefestivalen i Stockholm troligen kommer att läggas ner, detta bl a på grund utav att festivalens arrangörer har hamnat hos Kronofogden på grund utav mängder med skulder och att festivalen har hamnat i konflikt med stora delar av HBT-rörelsen.
En av orsakerna till konflikten är att istället för att festivalen ska öka förståelsen och respekten för HBT-människor, t ex homosexuella och lesbiska, så har det blivit precis tvärtom: Ogillande, hat och motsättningar ökar emot den sortens människor.
Homosexuella är de som är mest utsatta.

Men det klart, när festivalens arrangörer och deltagare skanderar ut rent hat emot heterosexuella och alla som är emot den sortens festivaler i form slagord som t ex "Död åt heterosexuella, död åt heteronormen", eller när "stjärtgossar" som går i tåget är så nersminkade att det knappt går att se vad som är fram och bak och snudd på näck så är det inte så konstigt.
Det blir helt enkelt för överdrivet.

Lägg sedan, som "grädde på moset", till våldtäkter på homosexuella begådda av homosexuella nära Pridefestivalsområdet, närmare bestämt år 2009, och vi har ett minst sagt käpprätt åt helvete totalt vansinnigt "pott-puri".
Anledningen till att jag skriver ordet "pot" med två tt:n (det heter ju egentligen potpuri) är att människor som ägnar sig åt toalettsex också finns på denna festival.
För festivalen är ju avsedd för sexuella minoriteter.
P som i potta alltså.

Angående minoriteter så har ju rasistiska vänsterextremister som t ex AFA varit med på Pridefestivalen också, "bra" reklam för festivalen det.

Läs mer om festivalens nedläggande på bl a http://www.svd.se/kultur/dags-for-pride-kasta-in-handduken_6686478.svd

och

http://www.dn.se/kultur-noje/nasta-ars-pride-i-farozonen .

17 kommentarer:

Fri pdf sa...

Det är bara att tacka och ta emot. Normalisering pågår. Pride-eländet är en uppvisning i extremism och vulgaritet. Vad ska Regimen nu ha som årets höjdpunkt? Var ska de nu hålla sina tal om tolerans, multikultur och mångsexualitet som framtidens lösen...?

Blatten sa...

Karpstryparn, du slår ständigt nya rekord i rasistiska kommentarer, som t ex att muslimer skulle leva på stenåldern och att homosexuella skulle begå mer våldtäkter än hetero. Tyvärr visar detta att du trots allt är en rasist med bögfobi.

Smörblomma sa...

Just det, det heter skinka och inte kålrot. Vafan är det då inte folk ksn fatta att skinka faktiskt hör till vårt julbord, enlig tradition, gott är det ju också :)

Ninja sa...

Männikor är inte alltid så logiska i sina resonemang...

Karpstryparn sa...

Svar till Fri pdf: Ja, om Pridefestivalen läggs ner så får de göra på annat håll.

Karpstryparn sa...

Svar till Smörblomma: Exakt.

Karpstryparn sa...

Svar till Blatten: Och du slår ständigt nya rekord i förvrängdhet och lögner.
Exakt var någonstans har jag nämnt muslimer i det här inlägget? Svara på det tack.

Angående att homosexuella har begått våldtäkter så syftade jag på ett fall under 2009 års Pridefestival, då våldtog nämligen några homosexuella killar en annan homosexuell kille bakom ett par buskar nära Pridefestivalsområdet.
Det stod om detta i media, t ex Svenska Dagbladet.
Dessutom har jag inte skrivit att homosexuella män begår mer våldtäkter än heterosexuella män.

Så du, min vän, är uppenbarligen väldigt dålig på att läsa och att förstå läsförståelse.
Gå om grundskolan några gånger (tror inte du har gått grundskolan över huvudtaget), din jävla pappaskalle, återkom när du har gjort det.

Angående bögfobi: Haha, nu fick du mig att skratta, din lilla tönt.
Hade du läst igenom inlägget så hade du sett att jag tycker att Pridefestivalen försvårar för HBT-människor att bli respekterade och accepterade i samhället.
Därför är det bra om den läggs ner.

Angående rasist: Kan du ge något exempel på att jag är rasist? Kläm fram det i så fall.
I annat bevisar du bara att du är en analfabetisk idiot.

Ge mig ett bevis i din nästa kommentar, jag ser fram emot ditt svar.

Lär dig skilja på blogginlägg och kommentarer också.

Karpstryparn sa...

Svar till Ninja: Nej precis.

Fenixmonas sa...

Kålrot ska vi ha till rotmos...och fläsklägg! Det är mat för måns det! Så sugen jag blev på det nu...Hur som helst så fördärvar jag inte min kålrot för det är ju bata självklart med en rejäl skicka till jul! Kramiz

Blatten sa...

Tja nu är du där igen, så fort du känner dig lite svarslös så börjar dina personangrepp, man kan ju tro att du går på anabola (plötsliga raseriutbrott och behov att hävda sig själv). Angående muslimer så var detta i ditt tidigare inlägg, kommer du inte ihåg vad du själv skriver längre. Är inte det rasistiskt så vet jag inte i vilken värld du lever i. När det gäller bögfobi så finns det något som heter läsa mellan raderna, detta vet du mycket väl. Blogginlägg eller kommentarer so what, det är väl för tusan din åsikt som räknas, eller ändrar du åsikter också efter ditt humör.
Ditt löfte om att dra ner på personangrepp varade inte särskilt länge....du kan ju pröva det igen som nyårslöfte Karpstryparn.

Blatten sa...

En liten undran till, du kallar mig analfabetisk idiot och att jag behöver gå om grundskolan,
men själv skriver du felaktigt "pappaskalle och pridefestivalsområdet" där det är ett a resp ett s för mycket, + mycket annat i övriga bloggar och kommentarer. Min fråga blir då, har du överhuvudtaget gått i grundskolan. Jag nedlåter mig inte till att bli aggresiv och nedvärderande som en viss herr Karpstryparn.

Camilla sa...

Kan inte säga annat än amen ;)
Kram på dig!

Karpstryparn sa...

Svar till Fenixmona: Precis. Skinka är skinka, och kålrot är kålrot.
Men detta vet tydligen inte alla.
Angående Måns: Ja, han gillar det tydligen.
Kramiz

Karpstryparn sa...

Svar till Camilla: Oki doki. Kram på dig!

Karpstryparn sa...

Svar till Blatten: Tja, nu är du där igen, du kan inte ge något exempel på varför du anser att jag är rasist. Inte heller kan du ge något exempel varför du anser att mina blogginlägg eller mina svarskommentarer är rasistiska.
Istället kommer du dragandes med påhopp och totalt ovidkommande saker.

Angående mitt tidigare inlägg (alltså det som jag skrev i förrgår) så skrev jag ingenting om muslimer i det, däremot handlade det inlägget om en insändare som handlade om bl a vegetarisk julskinka.
Vet du inte skillnaden mellan muslimer och vegetariska julskinkor?
Du är allt bra konstig du.

Och angående att muslimer lever på stenåldern i sitt tankesätt: Har du ens pratat med någon muslim? Har du ens träffat någon? Jag har haft mycket med muslimer att göra t ex i jobb, dessa har resonerat och gjort saker som gör dem stenåldersaktiga både i sitt tankesätt och sitt beteende.
Ett annat exempel: När muslimer (syftar nu på en sak som inträffade i samband med publiceringar av teckningar på profeten Muhammed) inträffade i Jordanien) kräver att redaktören för Jyllandsposten ska ställas inför rätta i Jordanien trots att han inte hade begått något pressetiskt brott i Danmark bevisar det ju hur muslimer tänker.

När det gäller bögfobi: Jaha, så jag är homofob för att jag anser att Pridefestivalen ökar fördomar mot homosexuella och andra HBT-människor? Det var intressant.
Med din okunskap kan du ju påstå att en person som är tranvestit anser att man ska införa halshuggning på bärfisar (bärfisar är en sorts skalbaggar) på grund utav att han anser att de ser bättre ut än honom.

Och vaddå so what? Du KAN ju inte skilja på blogginlägg och kommentarer, det bevisar du nu återigen.

Mitt löfte om att dra ner på personangrepp varar fortfarande, och det fortsätter det att göra.
Men det klart, du förstår ju inte vad du läser så jag förstår att du inte förstår det.

Ett tips på nyårslöfte till dig: Lär dig argumentera, var saklig och seriös.
Jag misstänker dock att det är meningslöst, du håller det inte ens i 30 sekunder.

Angående Pridefestivalsområdet: Det heter Pridefestivalsområdet, och inget annat.
Och när det gäller pappaskalle: Jävlar vad du tar åt dig då, haha.

Angående övriga bloggar och kommentarer: Jag har bara en blogg, och det är denna. För det finns fler som kallar sig för Karpstryparn, t ex har det funnits det på facebook. På metrobloggen.se finns det en också.
Eller vaddå, tror du att jag ligger bakom ALLA bloggar överallt i världen på hela internet? Tror du att jag ligger bakom ALLA kommentarer överallt på hela internet?
Du är ju genomkorkad.

Japp, jag har gått grundskolan. Men det har inte du. Men om du har gjort det så måste du ha skolkat på varenda lektion.

Angående ditt sista påstående: Jag är varken aggressiv eller nedlåtande, men eftersom du är det emot mig så ger jag igen med samma mynt.
Det är inget personangrepp när jag säger att du är genomkorkad, trångsynt, maximalt utvecklingstörd, enkelspårig och en lobotomerad dubbelidiot.
För det är du, det bevisar du tydligt.

Dessutom vet du inte att det är skillnad på invandrare och invandrare, i kommentarsfältet till ett annat blogginlägg har du nämligen inte svarat på det.
Du har heller inte svarat på varför du stör dig på att det finns invandrare som begår brott när du inte stör dig på att det finns svenskar som begår brott.

Och jag lär inte få något svar från dig när det gäller det heller.

Dessutom är jag trött på dina påhopp och lögner mot mig, i fortsättningen kommer alla kommentarer från dig att raderas.

Ha det gött.

♥Framtiden är vår - Ann-Sofie Sojka sa...

Ha ha hård men rättvis. ;)

Karpstryparn sa...

Svar till Framtiden är vår - Ann-Sofie: Okej då, hehe.