torsdag 17 september 2015

Personen bakom signaturen "En arg blatte talar" gör en analys om varför det går så bra för SD

Inte nog med att personen bakom signaturen "En arg blatte talar" (som för övrigt själv är invandrare) gör slagkraftiga och sakliga videos på sin Youtubekanal Angry Foreigner, att han har en Facebooksida som man kan gilla (alltså en offentlig sådan) och att han ibland skriver artiklar och insändare: Han har också en blogg.
På den tog han igår upp de punkter som han anser är orsaken till att Sverigedemokraterna hela tiden slår rekord efter rekord i opinionsmätningar, den senaste var igår då SD fick hela 27.3 % i en Yougovmätning. Detta är SD:s högsta siffra någonsin i en opinionsmätning, och de är nu Sveriges största parti.
Men dessa resultat är inte SD:s partilednings förtjänst, hade det bara gällt partiledningen och dess maktgalenhet så hade partiet förmodligen inte kommit någon vart.
Jag syftar nu på att man som medlem i SD t ex inte får kritisera partiledningen eller verka få ha en egen åsikt rent allmänt om saker och ting eftersom man då blir utslängd ur partiet, det gäller inte bara att SDU och dess medlemmar har åkt ut ur SD utan också helt andra saker.
Ett av flera exempel på det sistnämnda är att man som medlem i SD inte får lägga upp saker på sin Facebooksida som personer i SD:s partiledning inte gillar, gör man det riskerar man att bli utesluten ur Sverigedemokraterna. Hur jag kan veta detta ska jag inte gå in på allt för mycket, men kan väl säga att jag känner medlemmar i Sverigedemokraterna som har råkat ut för detta.
Men de väljare som röstar på SD röstar ju inte på partiet på grund av partiledningens antidemokratiska fasoner gentemot partiets medlemmar, istället röstar de flesta av dem på SD på grund av partiets inställning i flykting- och invandringsfrågan.
Detta har gynnat partiet enormt, SD är ju det enda partiet som vill göra någonting åt det hela till skillnad från de andra riksdagspartierna som fortsätter låtsas som det "regnar" och fortsätter att strunta i människor som drabbas av invandringens nackdelar.

Men nu tillbaka till det ämne som detta blogginlägg egentligen ska handla om, nämligen följande:
Invandraren bakom signaturen "En arg blatte talar" (även känd som "Angry Foreigner") gjorde igår på sin blogg en korrekt och saklig analys till varför det går så bra för SD. Och han är inte sverigedemokrat, om nu någon trodde det.
I slutet av sitt blogginlägg skriver han nämligen så här:

"Jag blir sedd som Sverigedemokrat för att jag säger de här sakerna. Men i ett sunt politiskt klimat hade 7 av 8 riksdagspartier inte tyckt precis likadant när det kommer till allting förutom välfärden.

Alla 7 partierna är kulturrelativister, förespråkare av mångkultur, alla vägrar erkänna att svensk kultur faktiskt existerar, och alla daltar med islamister. Det är inte förvånande att SD har blivit populära, det som är förvånande är att så många inte verkar förstå varför. Man behöver inte vara Sverigedemokrat för att förstå varför."

Jag kan dock inte gå igenom precis alla styckena i hans punkter (för då skulle ni ju inte gå in på hans blogginlägg och läsa själva), utan väljer istället att ta upp huvudstyckena i hans punkter.
Här följer punkterna i korthet (vill ni läsa igenom precis allt som står i dem får ni gå in på hans blogginlägg):

1. För att vi aldrig haft en folkomröstning om mångkulturen. 2010 togs beslutet i riksdagskammaren att officiellt göra Sverige till ett mångkulturellt samhälle genom att skriva in det i grundlagen.

2. För att riksdagspartierna inte lyssnar på sina väljare. En undersökning från Demoskop i våras visade att 47 % av Socialdemokraternas väljare ansåg invandringen vara för stor. Endast 8 % ville höja den.

3. För att utanförskapsområdena har växt från antalet 3 året 1990 till antalet 186 året 2012 och både högerns och vänsterns lösning på detta verkar vara att ge invandrare jobb som inte existerar samt att bygga nya bostäder för att kunna ta emot fler invandrare.

4. För trots att majoriteten av befolkningen vill minska invandringen försöker Expressen ge folk skuldkänslor så att de ska ändra sin uppfattning, detta genom att använda bilden av en död 3-åring så att de kommer att "öppna sina hjärtan".

5. För att varken höger- eller vänsterpolitiker vågar ta itu med moske'er och smyg-islamistiska föreningar som sprider intolerans, radikalisering och kvinnohat i det Svenska samhället. Uppdrag Granskning har visat vid två olika reportage hur många av dessa får skattefinansiering trots att de strider mot villkoren för att kunna få bidrag.

6. För att i ett land som sägs vara en demokrati så utesluter man Sveriges tredje största parti ifrån partiledarsamtal om flyktingkrisen, medans man ironiskt nog påstår sig vilja ha "blocköverskridande samtal".

7. För att man blir kallad "rasist" när man vill ha samma invandringspolitik som våra grannländer.

8. För att det här inte är någonting nytt över huvudtaget. Redan 2004 skrev en invandrare en debattartikel för Aftonbladet där han uppmanade politikerna att minska invandringen och ta bättre hand om dem som redan är här. Problemen som vi nu ser med invandringspolitiken har funnits i över 10 år och har bara blivit värre med tiden.

Redan 1999 gjorde SVT ett förvånansvärt ärligt reportage där de rakt ut säger att integrationspolitiken har misslyckats, de beskriver hur invandrarungdomar springer runt och rånar specifikt svenska ungdomar på grund av sitt hat mot det svenska samhället. Och det enda som har ändrats sedan dess är att massmedia och politiker har blivit bättre på att svepa problemen under mattan.

Läs hela blogginlägget på http://argblattetalar.blogspot.se/2015/09/varfor-rostar-folk-pa-sd.html .

Här följer fler relaterade länkar:

http://www.metro.se/nyheter/yougov-flyktingfragan-viktigast-bland-svenskar-sd-storsta-parti/EVHoip!9x7k81NHsgoEM/ ,

http://www.tino.us/2015/05/silent-majority-58-procent-anser-att-invandring-ar-for-stor/ ,

http://avpixlat.info/2015/08/19/metro-morkar-yougov-matning-dar-sd-ar-storsta-parti/ ,

http://www.dn.se/nyheter/politik/akesson-stangs-ute-fran-partiledarsamtal-om-flyktingfragan/ ,

https://www.gp.se/nyheter/sverige/1.2835609-sd-storst-igen-hos-yougov ,

http://cornucopia.cornubot.se/2015/05/dnvdemoskop-partiernas-valjares-syn-pa.html ,

https://www.youtube.com/watch?v=k0WW_8HNhOk ,

https://www.youtube.com/watch?v=xPIYkXZm7-4 ,

https://www.facebook.com/EnArgBlatteTalar?fref=ts .Inga kommentarer: