torsdag 24 september 2015

Dansk tonåring högg ihjäl sin mor med en kökskniv efter att sett ISIS-videos

Det finns mycket hemska vidrigheter i världen, vi ser och hör om sådant varenda dag i våra liv.
Men bland de värsta vidrigheterna tycker jag är när t ex svenska politiskt korrekta politiker och andra politiskt korrekta makthavare som t ex "journalister" på t ex Aftonbladet, TV4 och Expressen negligerar eller på andra sätt försöker dölja grova brott begådda av invandrare som t ex muslimska sådana med motiveringar som t ex "berättar vi sanningen så ökar vi främlingsfientligheten och rasismen emot utsatta grupper i samhället".
Men vaddå "utsatta grupper"? Det finns olika sorters utsatta grupper, ett exempel på en sådan grupp är vita västerlänningar som utsätts för olika sorters grova brott som t ex mord eller hatbrott på grund av att de är just vita.
En annan utsatt grupp är judar som utsätts för olika sorters hatbrott av muslimer på grund av att de är just judar.
Men sådant fördömer inte svenska politiskt korrekta politiker eller hatiska journalister inom svensk media, ånej, när sådant sker eller är blir det knäpptyst för det vill man inte prata om.
Och i takt med att flyktingströmmarna har ökat till Sverige enormt bara den senaste veckan (enligt Migrationsverket har över 100 000 flyktingar de senaste 6 dagarna sökt asyl i Sverige och 7000 av dessa ansökningar beviljats) kommer vi att få se mer av sådana brott och mer förnekanden av sådant av människor som säger att de står för alla människors lika värde.
Men det finns ingenting som heter alla människors lika värde när det kommer till kritan, man kan inte med trovärdighet i rösten säga att t ex en våldtäktsman eller en pedofil har samma människovärde som någon som inte är sådan.
För då ljuger man, både för sig själv och för andra.

Men åter till det här med svenska politiskt korrekta makthavares negligeranden och mörkanden av vissa invandrargruppers brottslighet.
Så fort det är frågan om muslimska sådana så ska det mörkas, sanningen ska undanhållas allmänheten till varje pris oavsett vilket pris det än är.
Förmodligen är det det som är orsaken till att ingen svensk mediatidning eller svensk mediakanal i Sverige har tagit upp det som hände i Danmark den 15:e september i år, alltså då en 15-årig dansk tonårstjej tillsammans med sin muslimske pojkvän mördade sin mamma med en kökskniv efter att ha sett Islamiska Staten-videos i vilka medlemmar i denna muslimska terroristorganisation halshögg de två män som de hade tagit som gisslan. De båda gisslantagna var engelsmän och hette David Haines och Alan Henning.
Tonårstjejen, som för övrigt heter Lisa Borch och som är heldansk, högg tillsammans med sin muslimske pojkvän Bakhtiar Mohammed Abdulla ihjäl sin mamma Tina Römer Holtegaard med minst 20 knivhugg i deras gemensamma hem.
Efteråt väntade Lisa Borch lugnt på polisen, Bakhtiar själv hade stuckit från platsen. Under rättegången skyllde de på varandra, men båda dömdes till rejäla straff för mord. Muslimen ska efter avtjänat straff utvisas.
Det hela är så fruktansvärt att jag för en gångs skull inte finner några ord, däremot kan jag efter att ha läst om det här ännu mindre förstå de vidriga människor som negligerar och förmörkar sånt här.
För sådana är minst lika vidriga och förkastliga som mördarna är!
Saxat från artikeln:

"A court which sentenced Borch to nine years in jail heard how she became obsessed with militant Islam after falling in love with an unnamed Muslim man."

Läs hela artikeln på http://www.dailymail.co.uk/news/article-3235062/Blonde-Danish-teenager-15-murdered-mother-kitchen-knife-watching-ISIS-videos-beheading-British-hostages-online.html .

Inga kommentarer: