måndag 30 oktober 2017

Soran Ismail och Ehsan Fadakar anklagas för våldtäkt - mainstreammedia knäpptysta när deras världsbild inte stämmer igen

Säga vad man vill om hashtagen #MeToo, men nu anklagas fler kända män för våldtäkt.
Denna gång rör det sig dock inte om vita män, utan om icke-vita invandrare, därav mainstreammedias knäpptystnad.
Men vilka är det frågan om då? Jo, den kurdiske "komikern" Soran Ismail och Aftonbladets iranske "journalist" Ehsan Fadakar . Soran Ismail utreds för två våldtäkter, medans Ehsan Fadakar endast är anklagad.
Vad detta kommer att resultera i återstår naturligtvis att se, själv tror jag liksom många andra att dessa båda svenskfientliga herrar är skyldiga. För som bekant är det ju inte bara vita män som begår vidrigheter.
När vita män begår brott är dock aldrig kultur orsaken, medans det motsatta råder när det inte är frågan om sådana. Och som vanligt är det inte alla brott det gäller, de få brott som svenskar dominerar i är t ex skattebrott och ekobrott medans en majoritet av människofientliga brott begås av icke-vita.

Men åter till det här med Soran Ismail och Ehsan Fadakar.
Varför är mainstreammedia så tysta nu? Varför hängs inte dessa båda ut? Tja, med tanke på att de är två av medias lilla "gullegrisar" så...Eller uttryckt på ett annat sätt: Invandrare, i alla fall icke-vita sådana, anses inte kunna begå brott.
Jo men visst är det så, även om det naturligtvis också finns icke-vita invandrare som är skötsamma.
Det ser vi ju dagligen exempel på i olika sorters svensk mainstreammedia där sådana alltid lyfts fram som bra och skötsamma människor som bara vill väl och aldrig gör en endaste fluga förnär.
Därför blir det alltid tyst från detta håll när man tvingas äta upp sina egna lögner och påhitt om att aldrig invandringsrelaterad brottslighet har med invandring att göra.

Det hela är alltså lika sant och trovärdigt som att en hög med pappskallar kan köra spikrakt i en skarp kurva i hög fart där efteråt mängder med grova och kraftiga gupp följer utan att det resulterar i varken några som helst person- eller plåtskador, ja, detta under förutsättning att de klarar kurvan för annars lär de ju aldrig komma i kontakt med guppen.
Visst, jag ska väl inte säga allt för mycket, men var och en som inte skräms halvt ihjäl (eller helt, om man så vill) av att försöka tänka själv kan förhoppningsvis räkna ut vad som blir följden av följande bild:


Fast samtidigt ska man väl inte ropa hej för tidigt. Vi lever ju i Sverige.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Att det inte skulle vara kultur som är orsaken när vita män begår brott fattar jag inte. Timells och Virtanen övertramp är ju tydliga tecken på den skeva kultur vi lever i.

Anonym sa...

Självklart skall man både döma och anklaga utan att veta ngt, det är väl mysigt? Lite tryggt sådär att sitta vid kaffebordet och konspirera utan ngn som helst kännedom i sak om det man raljerar över. Lite typiskt svenskt, lite lätt, lite lagom och inte att förglömma, lite lätt intelligensbefriat...

Karpstryparn sa...

Svar till den Anonym som skrev "anklaga utan att veta ngt", "konspirera utan ngn som helst kännedom i sak", "Lite typiskt svenskt" och annat struntprat: Så fakta är ingenting som du kan ta till dig? Att sanningen svider i ditt skinn är inte mitt problem.

Karpstryparn sa...

Svar till den Anonym som skrev "Att det inte skulle vara kultur som är orsaken när vita män begår brott fattar jag inte. Timells och Virtanen övertramp är ju tydliga tecken på den skeva kultur vi lever i.": Men nu pratar du om internkultur, det är inte samma sak det.