torsdag 26 oktober 2017

Martin Timell, Fredrik Virtanen, och Lasse Krone'r skyldiga - om "flykting"relaterad brottslighet knäpptyst

Den senaste veckans skandaler kring dessa tre kändisar har varit både omfattande och uppmärksammade, därför ska jag inte gå in allt för mycket på det.
Men jag kan säga så här: Att Fredrik Virtanen är skyldig till de saker som han är anklagad för är inte så mycket att orda om, det räcker med att läsa hans patetiska försök till "bortförklaringar" för att förstå att han inte är sanningsenlig.
Ta bara det här med hans påstående om att Cissi Wallin skulle ha blandat ihop ett övernattningsbesök med våldtäkt, alltså att hon inte skulle kunna skilja på dessa båda saker. Snacka om att idiotförklara en kvinna så feminist han är!
Visst, jag har inget till övers för Cissi Wallin heller, men att hon skulle ljuga om att ha blivit våldtagen av Fredrik Virtanen är bara blaha blaha. Varför skulle hon ljuga om en sådan sak?
Dessutom är det nu hela 12 kvinnor som anklagar Virtanen för sexuella övergrepp och annat liknande.
Ljuger alla dessa? Nej, knappast. Och nu har Fredrik Virtanen också flytt Sverige .
Bara det är ett bevis på att han inte är sanningsenlig, i hans position ska man kunna tåla lite grann. Men alla är ju inte likadana.
Och så det här med att han inte har "en aning" om vem den 19-åriga kvinnan är. Men ska man ljuga så gäller det ju att hålla koll på sina lögner, vilket tydligen är något som han inte klarar av.

Så har vi det här med Martin Timell . Det klart att han är skyldig till allt det som han är anklagad för, lika klart är också att TV4 hela tiden har hållit honom om ryggen eftersom han hela tiden har varit viktig för dem och naturligtvis en "pengahög" som bara är att plocka ur.
Men nu är det alltså slut med det, han har fått sparken från TV4.
Att plocka bort alla avsnitt av programmet "Äntligen hemma" är dock att gå för långt, det hade räckt med att inte släppa några nya avsnitt. I vilket fall som helst kan han inte representera TV4 längre, hör här hans egen version gällande anklagelserna.
Samtidigt är han som han är, han har sin jargong och det är inte alla som kan ta den. Han har helt enkelt sett saker på ett annat sätt än de som han sagt och gjort saker emot.
Däremot är naturligtvis sexuella övergreppsförsök helt förkastligt, men han har i alla fall inte begått någon våldtäkt.
Och det har inte Lasse Krone'r heller gjort.

Lasse Krone'r ja, hans enda brott är väl att han har haft ett förhållande med en kvinna som han innan dess hade skickat sexuella sms till i tron att hon kände samma sak som han.
Och sedan när är det olagligt att vara tillsammans med någon? Visst, han kanske gick lite väl långt i vissa saker som han skrev till henne innan, men om hon hade tagit så illa vid sig så hade de ju aldrig blivit tillsammans senare.
Nej, drevet mot SVT:s "Doobbidoo":s programledare är faktiskt lite överdrivet .

Däremot är det inte överdrivet att påstå att svensk mainstreammedia fortsätter att mörka och på olika sätt negligera de brott som s k "flyktingar" av olika slag (t ex "ensamkommande flyktingbarn") begår i Sverige, t ex våldtäkter på festivaler och i andra sammanhang också för den delen.
Visst, självklart finns det även bra "flyktingar", men var de håller hus någonstans är en annan femma som tydligen många gånger verkar vara svårt att svara på.
Det är nästan så man kan tro att svensk mainstreammedia är drabbad av "aggressiv tungröta" (som även tycks ha ett rejält tag om skrivande "journalisters" fingrar också), i annat fall skulle det väl inte vara så tyst varenda gång som de ställs inför sanningar som inte passar in i deras absurda världsbild.
Nej, då läggs locken på istället och det blir mer tyst än i den tystaste grav.

Men åter tillbaka till uthängningarna av Lasse Krone'r, Martin Timell och till slut också efter mycket om och men Fredrik Virtanen (till och med Expressen hängde ju till slut ut Virtanen, någonting som extremvänstern inom den svenska makteliten inte gillar )
Är dessa startskottet på ytterligare ett försök från extremfeministiskt håll att försöka få det till att alla män (i alla fall vita) är våldtäktsmän?
Om s k "flyktingbarn" och andra icke-vita invandrare är det ju knäpptyst nu, bara vita mäns "ondska" regerar.
Kommer vi nu att få se ännu mer manshat i det så "jämställda" Sverige, i alla fall enligt den "jämställdhet" som feminister anser vara demokratisk?
Eller uttryckt på ett annat sätt: Bort med alla vita män, och låt de "goda" våldtäkterna, sexuella övergreppen, kränkande påståenden om vita kvinnor, och annat liknande härska.
Är det ett sådant samhälle vi vill ha? Fråga feministerna.
Fast nej förresten, fråga inte dem, i alla fall inte om ni inte vill bli rädda.
Visst, det finns bra feminister också, men var är de någonstans? Har de tagit semester?
Riktig feminism är inte feminism, i så fall skulle det inte heta feminism.
Nej, byt namn på feminismen eller lägg ner den helt och hållet!
För den är inte för jämställdhet mellan könen.

Det är inte utan att man undrar vart Sverige är på väg (även om svaret på den frågan är glasklart).


Relaterat:
Angry Foreigner: Våldtäktsbladet - När journalister skyddar våldtäktsmän #Aftonbladet #Virtanengate #MeToo

Inga kommentarer: