måndag 2 oktober 2017

Om våldsamheterna i Göteborg i lördags den 30:e september: Gammelmedia struntade i extremvänstern - ljög sig "blåare än svart"

I lördags hade Nordiska Motståndsrörelsen en demonstration i Göteborg, inte bara mot den förstörelse som regeringen håller på med av Sverige utan också emot de journalister och andra som är delaktiga i den. Till skillnad från vad som påstås av gammelmedia som t ex Aftonbladet var demonstrationen en öppen sådan, man behövde alltså inte vara med i NMR för att deltaga i den utan det viktiga var att man sympatiserade med dess budskap.
Alltså var det långt ifrån alla i demonstrationståget som var nationalsocialister, gott om annat folk var också med i det.
Dock blev inte demonstrationen lika lyckad som arrangörerna hade trott och hoppats på att den skulle bli, men utifrån de omständigheter som uppstod så får man ändå säga att den blev ganska lyckad ändå.
Däremot lyckades polisen med ett uppsåt som var mycket väl planerat, i det här fallet kan man alltså lugnt säga att polisen inte gjorde sitt jobb.
Men denna rapport var egentligen den enda där gammelmedia var sanningsenlig. Resten struntade man nämligen fullständigt att skriva någonting om, i alla fall något sanningsenligt.
T ex nämndes ingenting om att det som vanligt var extremvänstern som stod för en övervägande majoritet av allt våld:


Inte heller nämndes det någonting om att en äldre kvinna som blev väldigt arg på extremvänstern och menade att de bara förstör för seriösa antirasister blev kallad för "jävla fitta" .
Och naturligtvis skrevs det ingenting om att ett stort gäng arabiska invandrare gick till attack mot polisen med knallskott, flaskor och andra tillhyggen.
Inte heller nämndes någonting om att helt vanliga göteborgare gick till attack mot delar av extremvänstern , dessa göteborgare ville nämligen inte ha några våldsverkare på sina gator.

Men skrev gammelmedia någonting om allt detta? Svar nej. Istället hölls som vanligt vålds- och demokratihatarvänstern om ryggen, medans Nordiska Motståndsrörelsen utmålades som det stora hotet.
Eller uttryckt på ett annat sätt: Svensk PK-media kan inte hantera sanningen, i annat fall skulle de ju skriva den.
Men det klart, så blir det när en övervägande majoritet av Sveriges politiskt korrekta mediakår stödjer sådana här sjuka galningar eller på andra sätt psykiskt sjuka mentalfall.
Vilken tur då att det finns äkta sanningsenlig svensk media som t ex Fria Tider, där står det nämligen en artikel från en person som faktiskt var på plats och med egna ögon såg vad som skedde.
Personen ifråga är medborgarjournalist och heter Peter Imanuelsen, hans artikel har rubriken Så ljuger media om Göteborg .

Och angående svensk PK-media: När ska dess antidemokratiska och förljugna representanter börja fatta varför deras skräpblaskor hela tiden tappar allt fler läsare?
Men det klart, för att de ska förstå det så måste de ju bli sanningsenliga och sluta mörka saker och ting som inte passar in i deras snedvridna världsbild.
Och det klarar de uppenbarligen inte av.
"ABSS" (AB Smutsiga Skygglappar) alltså.

Relaterat:

Största nationella samlingen i Göteborg i modern tid

RN direkt #50: Eftersnack om demonstrationen alla talar om

Inga kommentarer: