torsdag 28 september 2017

Angående de sexuella övergreppen: Lider Linus Bylund av personlighetsklyvning?

Tidigare i veckan valde den tidigare sverigedemokraten Hanna Wigh att berätta om den dåvarande partikamrat som hon säger är skyldig till de sexuella övergreppen mot henne.
Vem är den utpekade då? Jo, Linus Bylund:


Bylund själv tar väldigt illa vid sig och menar att han är fullständigt oskyldig, han tar också time out på grund av sexanklagelserna.
Men är man oskyldig om man tar time out? Sanningen är ju den att det oftast är precis det motsatta.  Om Bylund verkligen är oskyldig så borde han ju inte ta time out, signalerna skriker ju någonting helt annat då.
Som sagt: Varför ta time out?
Men ju mer och mer som kommer fram om SD så är det ju inget snack om att det finns en tydlig internkultur inom partiet, eliten håller varandra om ryggen oavsett vad det än gäller och utesluter medlemmar som törs kritisera. För partiet har ju hela tiden varit väldigt tydligt med vart det står vad gäller sexbrottslingar, men nu när en av SD:s toppar är på väg att avslöjas som en så låter det istället så här från partiledningen:

-Nej, det här hade vi inte den blekaste aning om!

Särskilt Jimmie Åkesson har varit väldigt tydlig med just det.
Men nu är det inte första gången det här med dessa sexövergreppsanklagelser är "på tapeten", det här har det ju pratats om i flera år.
Åtminstone en SD:are som var högt uppsatt inom partiet har fått lämna partiet på grund av sexuella övergrepp som han utsatt kvinnliga partimedlemmar för.
Eller blev han verkligen utslängd ur partiet? Var den högt uppsatte SD:aren i själva verket Linus Bylund?
Intressant är också att Linus Bylund hela tiden varit väldigt tydlig med vad han tycker om sexuella övergrepp, t ex fördömde han det som den påstått utslängde SD:aren hade gjort och menade att han inte var välkommen tillbaka i partiet.
Frågan är alltså om han verkligen blev utslängd, och att det inte var bullshit.
Det är nämligen inte utan att man undrar om Linus Bylund lider av personlighetsklyvning!

Relaterat:

Hanna Wigh ångrar intervjun om sexövergreppet

Wighs svar till Åkesson: "Den sämsta bortförklaringen"

Hanna Wigh: "Skulle hellre sätta min dotter i koranskola än i SD"


Inga kommentarer: