onsdag 18 oktober 2017

Om Stefan Löfvens fördömning av sprängdådet i Helsingborg: Ett uttalande från en man med storhetsvansinne?

I natt utsattes polishuset i Helsingborg för ett kraftigt sprängdåd, dess entre' sprängdes sönder. Även fönsterrutorna på huset mitt emot krossades, ingen människa skadades dock som tur är.
Sveriges "statsminister" Stefan Löfven var troligen den som var en av de snabbaste med att uttala sig om detta sprängdåd , från honom lät det så här:

-Nattens dåd visar att vi måste fortsätta och intensifiera kampen mot den grova brottsligheten. Med strängare lagar, bättre verktyg och ökade resurser till polisen ska vi bekämpa våldet och öka tryggheten.

Ja, visst låter det fint, eller hur? Problemet är bara att vem som helst kan fördöma sånt här, att däremot mena någonting med det och vilja göra någonting åt det är en helt annan sak.
Det enda som Stefan Löfven är intresserad av är få sig själv att framstå i bra dager. Han vet ju om att han inte har något bra ansee'nde hos det svenska folket och att han och hans "barhäng" till "regering" löper väldigt stor risk att förlora det kommande riksdagsvalet.
Hans "fördömning" är alltså bara ett nytt desperat försök att vinna röster, i själva verket bryr han sig inte.
För om han hade gjort det så skulle han inse att han är en av de personer som är medansvarig för den ökade vålds- och samhällsomstörtande utvecklingen i Sverige.
Hade han ännu mer råg i ryggen så skulle han avgå, men för det måste han ju ha någonting i ryggen till att börja med.
Och det har han inte, istället uttalar han sig ständigt på sätt som är utmärkande för någon som saknar total självinsikt, total vanmakt, samt även total vilja att göra någonting.
Men att komma med genomskinliga uttalanden, ja, det går bra det.

Med andra ord så är det alltså precis som vanligt:


Relaterat: Sprängdåd mot polisstation i Helsingborg: "Beror på lyckat polisarbete"
Inga kommentarer: