fredag 2 december 2011

Lagen om hets mot folkgrupp är jätteflopparnas jätteflopp

Idag blir det ett kort, men inte desto mindre slagkraftigt, inlägg.
Vad ska det handla om denna gång då? Jo, rasism och hets mot folkgrupp.
Visst, jag kan inte ta upp precis allt som innefattar dessa saker, för det går inte. Dessutom blir det, om jag skulle göra det, inget kort inlägg.

Det finns flera sorters rasism och alltså inte bara EN sorts rasism. Ett exempel på rasism är den som riktas emot kristna och andra vita människor.
För som ni vet så ingår ju religion inom lagen mot hets mot folkgrupp, alltså ska saker och människor som är kristna innefattas av den.
Men det gör de inte, ett av många exempel på att det är så hittar vi här: http://avpixlat.info/2011/12/02/snart-ar-det-jul-eller/ .

Vad är det för rasistiskt med stjärngossar? Men visst, om det är rasistiskt och kränkande med luciatåg, ja, då är väl snö rasistiskt också då.
För snö är ju, som de flesta vet, vit.
Och allt som är vitt eller på något sätt förknippas med vitt är ju rasistiskt, i alla fall enligt människor som anser sig vara "antirasister".

Har dessa missuppfattat ordet antirasism? Ja, uppenbarligen. Antirasism har t ex ingenting med lejon att göra. Jag tänker på CMR:s, alltså organisationen Centrum mot rasism, första blunder, nämligen den där Kolmårdens djurpark blev anmälda för hets mot folkgrupp för att de hade kenyaner som lejonskötare.
Men eftersom kenyaner ofta är parkvakter i nationalparker på de ställen i Afrika där det finns lejon så är de vana att handskas med lejon, alltså var det inte hets mot folkgrupp. Fallet togs för övrigt inte ens upp av Justitiekanslern.

Men visst, om detta var hets mot folkgrupp, ja, då är väl mitt vardagsrumsbord rasistiskt också då.
För det bordet är nämligen bara svart på kanterna, 95 % av bordet är nämligen vitt.
Förstår ni hur jag menar? Finns det för mycket av färgen vit, ja, då är det rasistiskt.
Det är en av orsakerna till att Jättestensskolan i Grums förbjuder stjärngossar i Luciatåget.

Men skolans ledning har uppenbarligen glömt att tärnor är vita de också.
Och när vi ändå är inne på sådant: Det finns ju fler tärnor, nämligen olika sorters tärnarter, alltså fåglar.
Är dessa rasistiska?
Sedan har vi ju korpar också, de är rasistiska emot negrer.

Ja, det finns enligt "antirasister" mycket som är rasistiskt. Alla människor är ju enligt dem rasister (även de själva), alla har vi ju skelett.
För vad det är för färg på skelett, ja, det vet man ju.

Däremot är händelser som t ex denna tydligen inte fel över huvudtaget: http://www.dn.se/nyheter/varlden/flicka-och-familj-brandes-med-syra .

Jaha okej, att få syra i ansiktet är alltså helt i lag med det falska pratet om alla människors värde. Men vad bra, då vet vi det.
De människor i Sverige som negligerar sånt här borde tänka på att det är just sådan här "kultur" som finns i Sverige i muslimska kretsar.
Och det är väl därför som sådant negligeras.
De avskum som negligerar sånt här borde få varsin rejäl dos syra i sina ansikten själva...även om många av dem redan ser ut att ha fått det.

Men då är uppenbarligen brott som dessa jättebra också då enligt svenskhatande "plattskallar" som t ex Alexandra "Jag är ett avskum" Pascalidou:  http://www.friatider.se/film-om-ranade-svennar-far-kritik .

Ett exempel på en person som försvarar sådant är Aftonbladets chefredaktör Jan Helin. Man kan riktigt höra hans desperata rop "Mångkultur är jäääätteeeebraaaaaa, alla som inte tycker det är rasister!".

Men Jan Helin, du är ju själv rasist och främlingsfientlig emot svenskar och invandrare som har råkat ut för massinvandringens och det mångkulturella samhällets alla nackdelar.
Det är inte fel med invandring, så länge den kommer ifrån rätt länder och är kraftigt begränsad med 80-90 %.
Den ska alltså inte vara som den sedan de senaste 21 åren är, då vi bokstavligt talat har "öst" in människor som i princip inte tillför Sverige ett enda dugg.....såvida man inte anser att ökad brottslighet och andra samhällsproblem är bra förstås.

Och Centerpartiets Annie "Kannibalen" Lööf då, som vill ta in 40 miljoner invandrare per år!
När kom du ut från hispan, fröken Lööf?
För med tanke på Centerpartiets dåvarande situation så hade de tydligen viktigare saker att bry sig om än sunt förnuft som egenskap, i annat fall hade de inte valt en verklighetsfrånvänd "kannibal" till partiledare.

Jag såg för övrigt gårdagens TV-debatt i SVT:s Aktuellt mellan Jimmie Åkesson och Annie Lööf, och kan därför lugnt säga att Jimmie Åkesson precis som vanligt var både saklig, lugn och behärskad.
Betydligt värre var det med Annie Lööf.
Vill ni se debatten så kan ni göra det här: http://thereseborg.wordpress.com/2011/12/01/jimmie-akesson-vs-annie-loof/ .

På tal om SVT förresten, deras så kallade "upplysningskampanj" i form av serien "Islam för nybörjare" som tidigare i år sändes i ett försök att få muslimer att framstå som bra och vettiga människor gick ju oerhört bra.
Ja, faktum är att det gick så bra att dagen efter det första avsnittet hade den SVT-chef som hade bestämt att serien skulle sändas blivit så nerringd och mailad både av journalister och urförbannade tv-tittare att han nog helst ville krypa tillbaka under den sten som han kom ifrån.

Programmet visade nämligen den sanna bilden av islam och muslimers inställning till omvärlden och andra människor.

Det blev alltså samma resultat som när halal-tv kördes, därför är det märkligt att SVT inte har lärt sig någonting.

Här har vi ett av många exempel på hur "bra" det är med fel invandring: http://www.nationell.nu/2011/12/01/skrammande-ny-film-om-borlange-svenskar-byts-ut-mot-somalier/ .

Och här har vi ett av många exempel på brott emot svensk lag, detta på grund av att "flyktingar" som gömmer sig undan svensk lag inte ska bli avslöjade: http://www.corren.se/ostergotland/linkoping/?articleId=5864217&date=&menuids= .

Enligt artikeln är dessa regler har införts för att skydda barn som har skyddad identitet eller barn till asylsökande som lever gömda. Bilder på dessa barn får inte okontrollerat hamna på Facebook eller publiceras på bloggar eller i andra sociala medier, har barn- och ungdomsnämnden beslutat.
Det blir upp till varje enhet att organisera hur fotograferandet får ske.
 Ett sätt är att inrätta en foto­hörna. Så gör flera förskolor, bland andra förskolorna i Sturefors.

Ja, vad ska man säga? Bara det att Sverige är världens mest absurda land när det gäller flykting- och invandringspolitik, samt i invandringsfrågor rent allmänt.
Det finns inget land i hela världen som ens kommer i närheten av Sveriges galenskaper på dessa punkter.

På dessa punkter skäms jag över att vara svensk!

12 kommentarer:

Ninja sa...

Det var inte lätt att kommentera detta inlägg....

Karpstryparn sa...

Svar till Ninja: Okej. Men gör ett försök vetja.

Camilla sa...

Visst är det så.. att man skäms ibland att vara svensk.
Kram på dig!

Fenixmonas sa...

Ja du, det mesta går till överdrift...vissa saker är bara helt sanslöst dumma...Ha en fin andra advent och tänd det andra ljuset idag! Kramiz

Svensson sa...

CMR och kenyanska lejonskötare... herregud.

Finns CMR fortfarande? Gör de något förutom att bara förbruka pengar och "bedriva verksamhet"? Jag menar, de har väl slutat komma med utspel.

Ninja sa...

Ha, ha.....man ska inse sina begränsningar.

Smörblomma sa...

Ja, väldigt slagkraftigt var det, ja :)

Karpstryparn sa...

Svar till Camilla: Japp. Kram på dig också!

Karpstryparn sa...

Svar till Fenixmona: Japp. Tack detsamma. Kramiz

Karpstryparn sa...

Svar till Fri pdf: Jodå, de finns kvar och de kommer med utspel fortfarande. De har alltså inte lärt sig att vara sakliga.

Karpstryparn sa...

Svar till Ninja: Hehe, okej.

Karpstryparn sa...

Svar till Smörblomma: Oki doki.