måndag 12 december 2011

Beslutsfattare om fotoförbud på luciatåg: "Alla föräldrar är pedofiler"

Innan jag går över till vad detta inlägg ska handla om så ska jag dra lite kort om lördagens demonstration emot svenskfientlighet i Stockholm.
Som vanligt så hängs alla som är emot svenskfientlighet och rasism emot svenskar och vita invandrare ut i PK-media som nazister, främlingsfientliga, antidemokrater och liknande.
Den sortens uthängningar är lika stolliga och absurda som att påstå att alla judar är nazister. De som borde hängas ut som våldsfrämjande antidemokrater och fascister är istället de som är för svenskfientlighet och antidemokrati, t ex de motdemonstranter i Stockholm från i lördags som bevisade att de inte står för alla människors lika värde när det gäller t ex mänskliga rättigheter.
För vilka var det som precis som vanligt ställde till med våldsamheter och störande av allmän ordning, som t ex grov misshandel (som vanligt brukar ju s k "antirasister" försöka döda andra människor och tända eld på byggnader) och "avfyranden" av bengaliska eldar? Ja, inte var det de som är emot svenskfientlighet.

Se den politiske debattören Jan Millds film "Vad är EXTREMT?" om det hela på http://www.youtube.com/watch?v=-tAJXF68M3o&feature=uploademail .
Se även denna film som filmades direkt på plats: http://www.youtube.com/watch?v=MkHUcNovtW8&feature=channel_video_title .
Läs också sammanfattningen om lördagens demonstrationer på http://www.nationellidag.se/visa/default.asp?dokID=1706 .

Och här har ni en annan artikel om det hela: http://www.dn.se/sthlm/hog-polisnarvaro .

Men nu över till det som detta inlägg ska handla om, nämligen följande:
I morgon är det luciafirande över hela landet, men på en av två viktiga punkter skiljer det sig ifrån tidigare.
Den ena är att på vissa skolor i Sverige tillåts inga stjärngossar i luciatåget, detta på grund utav att dessa anses vara rasistiska emot lättkränkta "flyktingar" och icke-västerländska invandrare:  http://avpixlat.info/2011/12/02/snart-ar-det-jul-eller/ 
.

Den andra är att föräldrar inte tillåts ta bilder på sina barns luciatåg, detta bl a på grund utav att illegala invandrares och "flyktingars" barn kan finnas med i tågen då det finns risk för att polisen kan få tag på dessa brottslingar (befinner man sig illegalt i ett land så är man automatiskt brottsling, man är ju där illegalt).
Men vad gör de barnen i tågen till att börja med? De lär ju vara här illegalt de också.
Menar beslutsfattarna att inte svensk lag ska följas? Ja, uppenbarligen. Men det finns andra orsaker också, t ex att bilder på de barn som är med i luciatågen kan hamna i "fel" sammanhang.

Läs mer om det hela på bl a 

http://www.dt.se/nyheter/falun/1.4188941-inga-bilder-pa-luciataget-pa-forskolan ,

http://www.familjeliv.se/Forum-26-434/m62277541.html  ,

http://www.friatider.se/fotoforbud-gor-det-forbjudet-foreviga-barndomen  ,

http://www.realisten.se/2011/12/09/ulricehamn-forbjuder-luciafotografering/  ,

http://www.medievarlden.se/nyheter/2011/12/norran-jo-anmaler-fotoforbudet

och

http://www.metro.se/stockholm/forbjudet-att-fota-luciatag-pa-manga-forskolor/EVHklb!7vTcmyJy498hs/.

Vad är problemet med att föräldrar vill fotografera sina barn när de går i luciatågen? Jo, beslutsfattarna är oroliga för att bilderna ska dyka upp i bl a "fel" sammanhang, en annan orsak är att det är frågan om "kränkning".
Det finns dock fler absurda orsaker till fotoförbudet än dessa två.

Men hur kränker man sitt eget barn?
Eller tror beslutsfattarna att alla föräldrar som vill fotografera sina barn är pedofiler som är medlemmar i pedofilligor, förgriper sig sexuellt på sina barn och lägger ut bilder på sina barn på pedofilsajter?
Snacka om fantasifull idioti och extremt fördomsfull trångsynthet på en och samma gång!

10 kommentarer:

Emma sa...

Ja och nu är det inte långt kvar :)

Karpstryparn sa...

Svar till Emma: Nej precis, det är ju i morgon. På min arbetsplats blir det luciatåg kl.09.30 i morgon, det blir trevligt det.

Smörblomma sa...

Nämen, bara värre och värre. Vad har pedofili att göra med att man vill forografera sitt eget barn i ett luciatåg... Trångsynthet på högsta nivå.

Jaja, snart får man väl inte spela in film med barnaktöer längre heller :)

Emma sa...

Sv; Ja det är tråkigt men jag hoppas på att få en tid innan julafton iallafall.
Jag får se luciatåg på tv i år :)

Karpstryparn sa...

Svar till Emma: Okej, men det funkar ju det också.

Karpstryparn sa...

Svar till Smörblomma: Ja precis, trångsynthet bortom alla gränser som finns.

Angående barnaktörer: Nej, hos idioter har absurdbitetens fantasi inga gränser, det är tydligt det.

Ma sa...

Ang flyktingar som är här illegalt och har sina barn i lussetåg. Hur klarar de av alla bevakningskameror som finns överallt? Det måste vara ännu mer kränkande och igenkännande. Vilket larv eller är de kanske av tron att hamna på foto är synd. (Minns inte om det var hinduer eller någon annan religion där avbildandet av någon är totalförjudet...

Karpstryparn sa...

Svar till Ma: Ja, man undrar ju.

Fenixmonas sa...

Det var det mest dumma jag har hört på länge...snacka om idioti...Föräldrar har väl fotat sina små lucior...och stjärngossar så länge som kameran varit tillgänglig för folk! Klart att vi alla vill ha kort på våra barn i just dessa sammanhang! Vilka dumheter! Kramiz

Karpstryparn sa...

Svar till Fenixmona: Ja, det var länge sedan jag läste något så helstolligt jag också.
Men vill du läsa något lika stolligt? Läs i så fall mitt inlägg från idag om Expo-rasisten Alex Bengtsson.
Kramiz