fredag 9 mars 2012

Har "herr" Jonas Gardells hjärnceller hamnat på fel ställe?

För inte så länge sedan gick allas vår mest absurda och löjeväckande "plumpare" Jonas Gardell till attack emot de människor som fördömer muslimer. Och igår hyllades han av Medieakademin, exakt vad de hyllar honom för är däremot minst sagt väldigt oklart.
Men en sak är fullständigt klar, nämligen följande: De hyllar honom knappast för att han har försvarat minoriteter, för det har han nämligen inte gjort....men vänta nu ett litet tag här, nu skrev jag lite galet.
Han har ju faktiskt hyllat en minoritets hat emot en annan minoritet, nämligen muslimers hat emot homosexuella.
Man undrar ju om han har använt några av sina hjärnceller i det här fallet (om ens någon över huvudtaget), han är ju homosexuell själv.

Men det är väl som vanligt med "herr" Gardell, det man inte har i skallen har man i käften.
Fast vad har hjärnceller i någons käft att göra? De ska väl sitta i hjärnan.
Eller har jag fel?
Fast ingen kan ju anklaga varesig hans mor eller hans far för hans felutveckling, det här började ju långt innan hans ens skulle börja utvecklas i sin mors kropp.
Förmodligen var det inte meningen att han skulle födas alls, det gick helt enkelt lite snett. För den som verkligen gjorde den största tabben var varken lille Jonas far eller mor, istället var det självaste Gud Fader.
För Jonas Gardell har ju själv sagt att han är kristen.

Angående det här med muslimers hat emot homosexuella så har vi här en av mängder med artiklar om detta: http://www.dn.se/nyheter/varlden/protestaktion-under-fn-mote .
Och du, Jonas Gardell, som i ur och skur ständigt försvarar muslimer. Har du tröttnat på att leva, eller vad är det frågan om?
Jag menar, det måste ju vara en mängd väldigt allvarliga fel i huvudet på dig när du inte begriper att alla som har samma sexuella läggning som du ligger väldigt illa till på grund utav alla muslimer som finns i Sverige. För du är ju för fortsatt muslimsk massinvandring till Sverige.

Men det hela är nog inte konstigare än att "herr" Gardell lider utav det gamla vanliga Gallskrika-efter-uppmärksamhet-syndromet.
"Buuuhuuuuuuuuu, buhuuuuuu, b-b-b-b-b-uuuuuu-h-h-hhhhhhhhh-u-u-u-uuuuu, nu måste jag nog göra något fullständigt IQ-befriat uttalande igen, tidningarna har ju inte skrivit om mig på ett tag nu."
Jag, och många med mig, tycker nog att det borde finnas en gräns för hur genomkorkade uttalanden man kan göra.
Men den gränsen heter inte Jonas Gardell, den saker är fullständigt glasklar.


Läs mer om de senaste galenskaperna från "herr" Gardell" på t ex  

http://avpixlat.info/2012/03/09/jonas-twitter-spyan-gardell-hyllas-av-medieakademin/ 

och  

http://www.dn.se/nyheter/sverige/gardell-betyder-mest-pa-twitter 

2 kommentarer:

Simply Lifestyle sa...

Ja, det är väl nog mest vad det är frågan om; gallskrika-efter-uppmärksamhet-syndromet. Gardell jobbar ju ofta på det sättet ;)

Karpstryparn sa...

Svar till Simply Lifestyle: Ja, han är bra på att skrika som en jävla barnrumpa.
Men att kalla det för att jobba så..nja, jag vet inte det jag.