onsdag 21 mars 2012

Muslim sköt ihjäl barn och andra i Toulouse

En av den här veckans stora nyheter är ju, som ni säkert vet, de seriemord som en pistolskytt gjorde sig skyldig till när han i måndags sköt ihjäl barn och andra på en skola i Frankrike.
Men vem är då denne mördare? Jo, en muslim.

Kl.11.49 idag skrev Salam Fayyad, premiärminister för självstyret på Västbanken, att han fördömer attacken mot skolan och säger att extremister måste upphöra med att använda palestiniernas sak för att rättfärdiga sina våldsdåd.

" Det är dags för dessa brottslingar att sluta torgföra sina terrorhandlingar i Palestinas namn och sluta låtsas kämpa för de palestinska barnens rättigheter”, säger Fayyad i ett uttalande till AFP.

Enligt Inrikesminister Guéant har underrättelsetjänsten spanat på mannen i flera år.
 – Han hade i flera år följts av DCRI och dess agenter i Toulouse, men det fanns aldrig någonting som tydde på att han förberedde något brottsligt, säger Guéant, enligt AFP.

Och enligt bl a Expressen heter gärningsmannen Mohammed Merah, och kommer från Toulouse. Han är fransk medborgare, och uppges ha algeriskt ursprung.
Läs mer om honom på http://www.expressen.se/nyheter/belagring-i-jakten-pa-fransk-skolmordare/ .

Ja, det här var ju intressant men knappast oväntat, muslimer är ju inte kända för att vara några fridens människor precis. Mängder med olika sorters vidriga dåd och händelser världen över talar ju sitt tydliga språk, och har också så gjort sedan länge.
Men annat kan ju knappast ske när man tillhör den politiska ideologin islam.
Se t ex följande klipp: http://www.youtube.com/watch?v=e40N_fhIgTY .
Och här har vi ett annat av mängder med bevis på muslimers "fina" inställning till andra människor, i det propagerar en ledande muslim för mord på icke-muslimer: http://www.youtube.com/watch?v=maHSOB2RFm4 .

Huruvida Salam Fayyad verkligen menar vad han säger när han fördömer attacken kan man ju diskutera, han är ju faktiskt muslimsk politiker.
Men okej då, någonstans kanske det mot förmodan kan finnas (vi kan ju leka med tanken i alla fall) muslimer som är fredliga.
Den stora frågan är i så fall bara vart.

Läs mer om gärningsmannen på bl a

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/folj-polisernas-jakt-i-toulouse_6940425.svd

http://missionxp.webblogg.se/2012/march/toulousemordaren-var-inte-hogerextremist-men.html ,

http://annhelenarudberg1.blogspot.se/2012/03/mohamed-24-ar-skot-barnen.html ,

http://www.dn.se/nyheter/varlden/eldstrid-vid-fransk-razzia

och

http://www.realisten.se/2012/03/21/mohammed-merah-misstankte-seriesmordaren-i-toulouse/ .

Och här har ni Aftonbladets lobotomerade dubbelidiot Oisin Cantwells desperata och förljugna "jämförelse" mellan norrmannen Anders Behring Breivik och den muslimske mördarterroristen Mohammed Merah: http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/oisincantwell/article14558751.ab .

Uppdaterat den 22:a mars kl.18.17: Idag mötte den muslimske terroristen Mohammed Merah sina banemans, då han blev ihjälskjuten utav den polisstyrka i Toulouse som skulle gripa honom.
I och med detta så har vi en muslim mindre på denna jord, vilket självklart är bra. För varje muslim som på det ena eller det andra sättet går hädan innebär det en seger för den riktiga demokratin.
Dessutom är ju deras högsta önskan att få möta sin gud, alltså Allah, inget fel i det för det gynnar ju de mänskliga rättigheterna.

9 kommentarer:

Shake n Bake sa...

Om du vill läsa lite tankar från en som bor i toulouse besök gärna http://shakeandbake.blogg.se/

Ninja sa...

Jämföra behöver man inte alltid göra för motiv och omständigheter kan vara väldigt olika. Det som är skrämmande är att den här typen av brott ökar...

Karpstryparn sa...

Svar till Shake n Bake: Tack för tipset, ska kolla in din blogg.

Karpstryparn sa...

Svar till Ninja: Ja, det är skrämmande, det håller jag med om. Men en sak som är kul är PK-medias desperation och ilska över att de hade fel, de påstod ju att det var en nazist eller en högerextremist som hade gjort det här.
Och så visade det sig att det är en muslim som har gjort det. Ändå försöker PK-media få det till att personen är högerextremist eller har högerextrema tankegångar, trots att han inte har det.
DET är kul det, PK-medias hat vet inga gränser.

Fenixmonas sa...

Fruktansvärt, helt fruktansvärt! kramiz

Karpstryparn sa...

Svar till Fenixmona: Japp. Men det som är minst lika fruktansvärt är att ingen svensk PK-journalist eller svensk PK-politiker fördömer avrättningarna som den muslimske terroristen har begått.
Jag syftar nu på politiker som t ex Moderaternas Fredrik Reinfeldt, Centerpartiets Annie Lööf, Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt och Socialdemokraternas Stefan Löfven.
Och på "journalister" som t ex Aftonbladets Oisin Cantrell och Jan Helin, Expressens Thomas Mattsson och Expos Alex Bengtsson.
Varför fördömer de inte terrordåden? Jo, för att de stödjer dem. Dåden är ju begångna av en muslim.

Livsnjuterska sa...

Märkligt är att de här galningarna, inte är så pass galna så att de skjuter sej själva innan de hinner skada en massa oskyldiga liv.
Men så galna lär de väl aldrig bli

Karpstryparn sa...

Svar till Livsnjuterska: Ja, där satte du huvudet på spiken. Galningar är just vad muslimer är.
Men de som är ännu värre galningar är svensk PK-media.

Fenixmonas sa...

Tydligen var han utbildad i terrorism men fann ingen likasinnad...dom tur var! Upplösningen vet vi ju nu och motivet sägs vara..hämnd...Vansinne!!
kramen!