tisdag 13 mars 2012

Enligt svensk PK-media är idrott rasism

Snart är dags för EM i fotboll igen, närmare bestämt till sommaren. Ska ni kolla på det? Själv ska jag försöka hinna med det, någon eller några matcher ska man väl lyckas "knippa" in.
Men redan nu pratas det om rasism inför detta EM, och precis som vanligt så står svensk PK-media och fascistisk/"antirasistisk" media som Expo i spetsen för hetsande och hat.
Ett exempel på absurda påståenden om rasism hittar vi här: http://www.svd.se/sport/redknapp-i-blasvader-for-rasistiskt-uttalande_6920555.svd .
Tottenhams tränare Harry Redknapp har tydligen (eller rättare sagt påstås) ha sagt att Portsmouths förre aktieägare vid namn Sulaiman Al Fahim såg ut som en försäljare insläpad från gatan och ”som den enda araben utan olja i sin trädgård”.

Och Expo är precis som vanligt bra på lögner de också, t ex i följande "artikel": http://expo.se/2012/barn-utsatta-for-rasism-vid-fotbollsmatch_4847.html .
Skillnaden mellan Expos "artikel" och Svenska Dagbladets artikel är att inga exempel på rasistiska tillmälen nämns i Expos "artikel", orsaken till det är förmodligen att det inte finns några. Och Expos representanter kallar sig för sakliga, jo jo, mycket ska man höra och läsliga.
Men det klart, hur ska man kunna vara något som man aldrig har varit, som man aldrig är och som man aldrig kommer att bli?
För enligt de antidemokratiska, vänsterextrema och rasistiska pappskallarna på Expo så är ju i princip allting som över huvudtaget existerar rasistiskt, t ex helt vanlig avföring som kommer ut där bak när man sitter och skiter.
Säkert "pluggade" Expos "journalister" på Journalisthögskolan via distans, närmare bestämt när de satt och sket på skithuset.
Förstår ni nu varför de som "jobbar" på Expo är rasister? För enligt dem så finns det ingen människa på hela jorden som inte är rasist, alla måste ju bajsa någon gång vilket innebär att också de själva är rasister.
Och alla vet väl vilken färg som den avföring som kommer ut ur arslet på oss människor har.
Ett annat bevis på att alla människor är rasister, enligt alla trångsynta idioter på Expo, är att vi har skelett. Alltså stoppar det inte vid oss människor, även andra djur med skelett som t ex krokodiler och fåglar är rasister. Dessutom bajsar de ju också, nej men fyyyyyyyy så hemskt och rasistiskt.
Att inte Expo har gjort en extremt grundlig granskning av hela djurvärlden efter rasism är fullständigt ofattbart!
Men nog snackat om dessa idioter nu.

Inte heller i Svenska Dagbladets artikel finns det något rasistiskt, för om så vore så skulle ju redan någon fördomsfull "tomte" ha anmält SvD för hets mot folkgrupp.
Och har så skett? Svar nej. Men det klart, det är ju bara tisdag idag, det är alltså några dagar kvar av denna vecka.
För vad är det som är så rasistiskt med Harry Redknapps uttalande? Ja, det tas ju inte upp. Inom idrotten förekommer det "grova" uttalanden, men det får man ta. För jargongen kan ju ibland bli lite rå, dock är inte Redknapps uttalande ett exempel på något sådant.
Vad som är rasistiskt med att påstå att en arab inte har någon olja vore alltså intressant att få veta, långt ifrån alla araber är ju oljemagnater.
Och angående trädgård så visste jag faktiskt inte att araber har någon trädgård, det är ju mest öken där nere. Men det klart, det finns ju växter i öknar också även om de inte är så värst jättemånga precis beroende på vilken typ av öken det är frågan om förstås.
Förmodligen hade Redknapps "attack" att göra med att de båda fotbollslagen Portsmouth och Tottenham är bittra rivaler. Visst, jag är ingen fotbollsexpert, men att det ligger till på detta sätt är inte svårt att räkna ut.
Men att svensk PK-media är bra på att förvränga saker till någonting helt annat än vad det är är ju allmänt känt, annan journalistkår ute i den stora världen är fortfarande kvar i startgroparna när det gäller sådant.
För svensk PK-media har för länge sedan passerat mållinjen med godaste möjliga marginal.

Dessutom är det intressant att kunna konstatera att den person som har skrivit SvD-artikeln inte för fem öre är insatt i hur det fungerar i både fotbollsvärlden och hockeyvärlden (ändå påstås ju personen ifråga vara idrottsjournalist), med tanke på att det inte finns några femöringar längre så är det alltså ännu mindre än så.
Men det är en annan femöring, hoppsan, femma menar jag, det.

Inga kommentarer: