måndag 12 mars 2012

Blev integrationsminister Ullenhag belagd med straffresa?

Idag har det verkligen inte varit lätt att veta vad jag ska skriva om, däremot har det knappast funnits brist på ämnen.
För det finns ju alltid saker att skriva om.
T ex har den debatt som SD-kvinnorna har dragit igång om hedersvåld haft effekt, ni hittar deras film om hedersvåld på bl a http://thereseborg.wordpress.com/2012/03/09/sd-kvinnor-har-fatt-igang-en-valbehovlig-debatt/ .
Men naturligtvis kan inte så kallad "demokratisk" media, alltså svensk PK-media, avhålla sig ifrån att anklaga filmen för att vara rasistisk och främlingsfientlig.
Hallå där, PK-media, när ska ni skippa "cirkeltjafset" och bli mer fantasifulla istället? Nu är ni ju visserligen redan väldigt fantasifulla (eller rättare sagt idiotiska) när det gäller anklagelser om sådana saker, ni vet ju inte ens vad dessa båda saker är för någonting.
Men ändå.
Och "antirasisterna" då, som liksom PK-media "hoppar i galen tunna" precis som vanligt och som liksom PK-media inte tar avstånd från hedersvåld och hederskultur.

En annan intressant sak är ett inlägg på bloggen Norah4you's Weblog och som heter "Demokrati är svårt". I det går bloggskrivaren igenom demokrati från grunden och framåt, så att säga. Jag håller dock inte med om allting som står i det (om nu någon skulle tro det), t ex anser jag att vi knappt har någon demokrati i Sverige längre även om läget i Sverige knappast går att jämföra med läget i det kommunistiska diktaturlandet Nordkorea.
Det är alltså två olika former av diktatur som det är frågan om.

Men istället väljer jag att blogga om följande:
Regeringens kompletta dåre till integrationsminister, alltså den inkompetens- och verklighetsfrämmande dyngskallen Erik "Jag vet ingenting om någonting" Ullenhag, har nämligen idag tillfälligt flyttat sitt kontor till självaste Rinkeby.
Men varför just till Rinkeby? Jag menar, Rinkeby har ju tillräckligt med problem ändå. Men nu ska detta lilla pluttsamhälle alltså få dit en dåre till.
Dessutom finns det ju gott om andra mångkulturella brottslingsområden i Sverige, t ex Rosengård, Seved, Bergsjön, Fittja, Tensta och Södertälje (den sistnämnda är dock en stad, men ändå) för att nämna några.
Varför valde han inte något av dessa?
Men det kan ju vara så här förstås: Med tanke på hur pass mycket inkompetent och ointellektuell lille Erik är så använde han väl den "bestämningsmetod" som var bäst anpassad till hans egen "kapacitet", nämligen Ole dole doff.
Jag skulle dock gärna ha velat varit med när han gjorde detta.....eller rättare sagt inte alls. Jag menar, det måste ju ha tagit väldigt lång tid för honom, om man säger så.

En annan sak som är intressant är hans egen "förklaring" till varför han i en hel vecka tänker "arbeta" i en av Sveriges mest brottslighetbelstade förorter.
Några av hans "förklaringar" är följande:

" - Vi kan få en bild av vad som behöver göras. Att bryta det sociala utanförskapet i de mest utsatta områdena i Sverige är en av våra riktigt stora utmaningar."

"- Vi har en läxa att göra i hur vi möter nyanlända elever i den svenska skolan."

Men vänta nu ett litet tag här, Ullenhag. Hur har du tänkt att du ska kunna göra någonting åt sådana här saker när du aldrig fattar vad som är orsakerna till de problem som du försöker ta upp?
Du kunde ju lika gärna jobba som clown på någon cirkus, nej visst tusan, du är ju redan clown i regeringen....fast näst efter Fredrik Reinfeldt då.
Så det går ju inte.

Under de fem dagarna i stadsdelen ska han också bland annat besöka polisen, jobbtorget och Askebyskolan samt hålla ett rådslag om främlingsfientlighet.
Men det är ju samma sak även här. Hur ska han kunna försöka lösa någonting, när han inte fattar någonting?
Har hans resa någonting att göra med att ett av hans senaste dunderfiaskon, nämligen regeringens "faktasida" om myter om invandring, blev för mycket för regeringen?
Kanske fick han följande order från Fredrik Reinfeldt:

-Efter ett antal överläggningar har jag och mina andra partiledarkamrater kommit fram till att vi har tröttnat på dig och dina flamserier, det här med fiaskot kring mytsidan om invandring var en av dropparna som fick bägaren att rinna över.
Egentligen hade vi från början tänkt att ditt kontor skulle vara kvar i Rinkeby ända fram till nästa riksdagsval. Men Annie Lööf nöjde sig inte med det, hon ville deportera dig till Sibirien stället. Men eftersom vi inte har något utlämningsavtal med Ryssland så gick det inte, dessutom har du ju inte begått något tillräckligt brott ännu. Hägglund kom på ett bättre lösning, han tyckte att vi skulle sända dig till Saudiarabien istället med uppdraget att bygga upp en kristen organisation där.
Men det gick jag inte med på, när uppdraget var utfört ville vi ju ha dig tillbaka levande. Och jag är ju inte svensk, alltså är det jag som bestämmer!
Så därför fick det bli Rinkeby istället.

Jadu, Erik Ullenhag, det ska verkligen bli mycket intressant att se hur du lyckas med det här.
Men det blir väl precis som vanligt, du lyckas ju inte alls.
För varför bryta en trend?
Och dessutom: Vad är det som får Ullenhag att tro att han är välkommen i Rinkeby? Man kan ju jämföra det hela med vad som hände med de AFA-aktivister som åkte till Rosengård för att "hjälpa" vissa invandrare i kampen mot polisen där. Men aktivisterna hade knappt satt sin fot i Rosengård förrän de blev ivägjagade av de invandrare som de tänkte "hjälpa".
Samma sak kan hända Ullenhag.

Läs mer om Ullenhags resa på bl a

http://blog.svd.se/politikdirekt/2012/03/ullenhag-flyttar-kontoret-till-rinkeby/  ,

http://www.realisten.se/2012/03/11/erik-ullenhag-rosengard-har-gatt-at-ratt-hall/ ,

http://petterssons.bloggsida.se/politik/ullenhag-flyttar-kontoret-till-rinkeby-en-hel-vecka

och

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=301313

1 kommentar:

Fenixmonas sa...

Jag läste detta och har svårt att se vad han skulle uppnå med detta...Nej, någon demokrati kan vi inte skräppa med längre. Kramiz