måndag 19 mars 2012

Varför gick dessa båda typer inte direkt på "rövhålets kärna" istället?

Idag står det på http://nyheter.se.msn.com om två män som på ett politiskt evennemang hånglade i protest emot politikern och republikanen Rick Santorums åsikter om homosexualitet.
Med anledning av detta ställer man sig ju frågan om dessa båda män är för åsiktsfrihet över huvudtaget, allt tyder ju snarare på att de inte är det.
Så här säger en av de hånglande männen om provokationen:

"- Budskapet handlar inte om vad min sexualitet är, det är vad han säger om sexualitet som spelar roll." Personen som sade detta heter Timothy Tross, den andre snubben heter Ben Clifford.

Men vänta nu ett litet tag, det är ju flera saker som inte stämmer här. För vad är det som Tross egentligen säger? Jo, att han känner sig utpekad på grund av sin sexualitet. Varför då inte säga som det är istället, alltså stå för vad han tycker?
Och hörrni ni ni två, varför var ni där när ni inte gillade hans inställning till människor med er sexuella läggning?
Och att hångla under sådana omständigheter säger ju allt om er, ni har enbart er själva att skylla för att ni blev utkastade.
Dessa båda killar (alltså Timothy Tross och Ben Clifford) är ju för fasen totalt genomkorkade både "där uppe" och "där nere".....fast mest där uppe då.
För de har väl knappast analpluggar i sina huvuden.
För er som inte vad en analplugg är så hittar ni information om det på t ex http://www.analplugg.nu/ .

Och angående Tross och Clifford: Vad hade de väntat sig? Eller trodde de kanske att vakterna skulle komma springandes till dem med en massa kondomer och säga följande?:
-Hörrni grabbar, här har ni kondomer för fulla muggar. Ni får allihopa gratis, om ni skippar hånglandet och kör hårt direkt istället. Så sätt igång, ska ni skämma ut er så gör det ordentligt. Sluta fjanta er!

Eller uttryckt på ett annat sätt: Varför gick dessa båda grabbar inte direkt på "rövhålets kärna" istället?
Läs mer om det hela på t ex
http://nyheter.se.msn.com/gallery.aspx?cp-documentid=160807724
och
http://nyheter24.se/nyheter/utrikes/669332-man-kysstes-i-protest-mot-santorum .

4 kommentarer:

Anonym sa...

HOMOFOB

Ninja sa...

Tittar in och säger hej!

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Pratar jag möjligtvis med en lobotomerad dubbelidiot, alltså du själv? Det verkar nämligen så.
Angående homofob: Vad exakt är det som du syftar på i mitt inlägg? Jag är inte en viss amerikansk politiker, vilket du tycks tro.

Karpstryparn sa...

Svar till Ninja: Varsegod, hehe, heja på du.