söndag 4 mars 2012

Ytterligare en vänsterpartistisk brottsling avslöjad

Igår kunde man på http://nyheter.se.msn.com läsa om en vänsterpartistisk politiker som är misstänkt för grov kvinnofridskränkning, mannen ifråga har utsatt sin fru för detta under hela 10 månader. Åter igen är alltså ytterligare en politiskt korrekt politiker avslöjad som brottsling.
Läs mer om det hela på http://nyheter.se.msn.com/gallery.aspx?cp-documentid=160697100 .
Och så finns det personer som har mage att påstå att det kryllar av brottslingar inom Sverigedemokraterna och andra invandringskritiska och nationalistiska partier och organisationer.
Dessa påståenden stämmer alltså inte överens med verkligheten.

Fast det klart, vad kan man annat förvänta sig ifrån PK-ismens alla vidriga och förljugna "skrikhalsar"......

4 kommentarer:

Susanné sa...

Jag har också mögel i min lägenhet och kan ju inte flytta "hem" för jag är född här, mina föräldrar är födda och döda här, likaså mina för föräldrar sen 1300-talet, har tom lite kungligt blod utspätt i ådrorna.
Ingen djävel som bryr sig om mitt mögel eller att jag har 14 grader på golven. Passar inte galoscherna så kan dom lämna sverige...

Karpstryparn sa...

Svar till Sussanne': Bra och saklig kommmentar, håller med till fullo. Men du postade din kommentar till fel inlägg, gissar på att den skulle ha varit i mitt senaste inlägg, alltså det från igår.
Men men.

Johan sa...

Hihi så logiskt. Det finns en vänsterpartist som har begått brott, därför kryllar det inte av brottslingar inom SD. Ett plus ett är fem.

Karpstryparn sa...

Svar till Johan: EN vänsterpartist? Du håller dig alltså inte underrättad om vad som sker i samhället, du läser tydligen aldrig någonting du. Jag syftar nu på t ex massmediala nyhetssidor.
Vänsterpartiet kryllar av brottslingar, ta deras ungdomsförbund t ex.

Och nej, det kryllar inte av brottslingar inom SD, däremot finns det lika mycket brottslingar inom SD som det finns i alla andra svenska riksdagspartier. Det finns inget svenskt riksdagsparti som det inte finns brottslingar i.
Men du kanske inte känner till politiker som t ex Håkan Juholt, Peter Eriksson, Mona Sahlin, Lars Ohly och Maud Olofsson?

Nix, Johan. Ett plus ett är två, inte fem.
Lär dig räkna istället.