fredag 30 mars 2012

Avskum

Jag har svårt att finna några ord när det gäller detta vidriga och fega mordförsök begått av ett gäng muslimska invandrare emot en 61-årig svensk man, denne man svävar nu mellan liv och död. Chanserna är små att han överlever, och om han gör det så kommer han för resten av sitt liv att ligga som ett kolli utan att kunna gå eller tala. För så allvarliga är hans skador.
På grund av att jag har svårt att finna de rätta orden så nöjer jag mig med följande:

Åter igen ser vi här ett bevis på att svensk PK-media stödjer mord och grov mishandel på svenskar, de visar alltså åter igen att de inte står för alla människors lika värde. Och så fattar de inte varför det är så mycket förakt emot dem. Svensk PK-media försvarar sig alltid med att "Vi har ingen del i det som sker, vi stödjer inte hat". Nähä nä, men det går bra att skriva "buhu-historier" om att vita har dödat en ukrainsk kvinna i Ukraina, men om det här med 61-åringen har de inte skrivit ett skit. Det är bara GP som har nämnt det, resten av svensk PK-media med Aftonbladet i spetsen håller käften. Bra att det finns nyhetssidor som Realisten och Sweden Confidential, för de skräder inte orden. Och ingen PK-politiker har fördömt mordförsöket, men det klart, det var ju muslimska araber som gjorde det och då är det bara bra. FY FAAN!!!


Läs mer om det hela på t ex och

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ett undantag från regeln som jag kommer att sända ut till många ...
http://www.expressen.se/gt/kronikorer/jimmy-fredriksson/jimmy-fredriksson-nu-maste-vi-visa-att-vi-inte-accepterar-vald/

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Hedervärt av Jimmy Fredriksson, ja. Problemet är bara att han är ute minst sagt över 15 år för sent. Det som också är intressant att det måste bli massiva fördömanden på Flaschback för att PK-media måste reagera, men som sagt, det är knappt någon i PK-media som har brytt sig om detta extremt brutala mordförsök. Och de kommer inte att göra det heller, det är ju bara en svensk som har blivit halvt ihjälsparkad.
Ingen PK-politiker, t ex Fredrik Reinfeldt och Stefan Löfven, har fördömt mordförsöket.
Och varför skulle de det, när det är frågan om ytterligare en fördel med massinvandringen och det mångkulturella samhället?

Ninja sa...

Mord går aldrig att rättfärdiga på något sätt...

Fenixmonas sa...

Fruktansvärt, helt fruktansvärt! Kramiz