tisdag 3 april 2012

"Hen"-förespråkarna vill utrota människosläktet

Förra veckan var jag sjuk, därför blev det inte så många inlägg. Och den här veckan har jag mycket att göra, men ska ändå försöka hinna med att klämma in några inlägg.
Vi börjar med ett som handlar om det här tjatet om det så kallade "hen"-uttrycket, det kommer för övrigt lagom till Påsk. För det är ju faktiskt den enda gången på hela året som detta ord passar in.
Men detta har uppenbarligen alla dessa patetiska "hen"-förespråkande feminister och psykiskt störda jämställdhetstjatare (OBS! Alla jämställdhetstjatare är inte psykiskt störda, det finns några kloka också) glömt bort fullständigt, om de ens någonsin har vetat det ens.
Feminister my ass förresten, de vet inte ens vad feminism är för någonting.

När det gäller jämställdhet så fungerar det inte i praktiken, däremot i teorin. Ta bara det här med jobb t ex. De flesta jobb är som gjorda för män, t ex byggnadsarbeten.
Och vissa är som gjorda för kvinnor, t ex sjuksköterskearbeten.
Men det finns också jobb som våra kroppar inte är byggda för beroende på vilket kön man tillhör, det säger sig självt att kvinnors kroppar inte är byggda för t ex grovjobb som innefattar gott om tunga lyft. Därför kan aldrig jämställdhet fungera.
Så är det bara. Take it or leave it.

Och angående "hen"-tjatet: Vad är problemet med att det finns män och kvinnor? De idioter som förespråkar "hen"-uttrycket vill tydligen att det inte ska finnas varseig män eller kvinnor, de vill alltså att människosläktet ska utrotas.
Och allt detta i jämställdhetens namn, ja, detta är ju lika fantastiskt som det är fullständigt absurdt.
Men inte nog med det, ånej, deras resonnemang handlar nämligen också om självhatande.
Låt oss gå tillbaka låt oss säga 100 år tillbaka i tiden, om "hen"-propagandan hade funnits då så hade ju dessa "hen"-förespråkare inte funnits idag. Däremot hade de varit utrotade hela bunten, eftersom deras släkt nu för länge sedan hade varit utdöd.
Genusdebatten tar sig alltså rent utsagt totalt genomkorkade uttryck...vilket i och för sig är minst sagt ganska vanligt.
Dessutom är uttrycket "hen" väldigt missvisande, det rätta ordet är istället "det" eftersom det gäller personer som inte definierar sig som varesig man eller kvinna.

Läs mer om "hen"-vansinnigheterna på t ex

http://blog.svd.se/sprak/2012/03/28/han-hon-hen-den-eller-denne/  ,

http://blogg.mama.nu/lindalampenius/archives/6204 ,

http://www.nationell.nu/2012/03/10/aftonbladet-borjar-anvanda-hen-i-sina-rubriker/ ,

http://www.dn.se/blogg/redaktionsbloggen/2012/02/23/darfar-anvande-jag-mig-av-ordet-aehenae/comment-page-3/

och

http://www.friatider.se/leksakskatalog-vill-byta-konsroller-pa-barn .

3 kommentarer:

Livsnjuterska sa...

Håller med fullt ut.

Anonym sa...

Du är väl med oss, om inte läs det här inlägget http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/2012/04/03/sverigedemokraterna/chicur

Smörblomma sa...

Det där med hen finns det en hel del att säga om, men just nu hinner jag inte :P

Ville bara önska dig en Glad Påsk :)