tisdag 24 april 2012

Jan Milld om massinvandringen till Sverige

Innan jag fortsätter i min inläggsserie om hetsen emot Sverigedemokraterna i samband med Breivikrättegången så gör jag här en liten avstickare, nämligen i form av en film som den kände invandringskritikern Jan Milld har gjort om massinvandringen till Sverige.
I den utklassar han, liksom alltid, det politiskt korrekta etablissemanget i Sverige. Jag förstår att det svenska PK-etablissemanget fortsätter med att anklaga honom för att vara saker som han inte är, nämligen främlingsfientlig, rasist, islamofob osv.
Men att de gör det är inte så konstigt, han vet ju vad han talar om. Och människor som vet vad de talar om när det gäller sånt här, ja, sådana är inte omtyckta av det svenska PK-etablissemanget.

Se filmen på http://www.youtube.com/watch?v=3uMA8zUxyL8&feature=relmfu .

Här har ni för övrigt en artikel som handlar om en del av de enorma mängder av problem och nackdelar med massinvandringen till Sverige:  http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/uppgorelsen-maste-tas-pa-allvar_7106261.svd .

8 kommentarer:

Ninja sa...

Jag håller med dig ang. intervjuer i media. Den här gången handlade det om mitt arbete och var inte så personligt men jag hoppas att de skriver en bra artikel ändå......

Karpstryparn sa...

Svar till Ninja: Ja, man kan ju alltid hoppas att de för en gångs skull inte ljuger. Gillar de det du gör så vinklar de inga lögner om dig, gillar de inte det du gör så vinklar de mängder med lögner emot dig så att lögnerna blir ännu värre än de som de körde med innan.

Anonym sa...

Rekomenderar American Horror Story starkt, den är bra =)

Smörblomma sa...

Ja, massinvandring följer det sällan något gott med. Samhället hinner liksom inte med där och så rinner allt ur händerna.

Fenixmonas sa...

Media vinklar precis som de vill och allt de säger är "helt sant" enligt media förståss...Kramiz

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Tackar.

Karpstryparn sa...

Svar till Smörblomma: Kan bara säga att jag håller med.

Karpstryparn sa...

Svar till Fenixmona: Ja, det är ju därför som svensk PK-media fortsätter att tappa läsare. Kramiz