torsdag 19 april 2012

Om hetsen emot SD i samband med Breivikrättegången, del 2

Igår så uttalade sig en viss vänsterextremist vid namn Ali Esbati om Anders Behring Breivik och de terrordåd som han har begått.
Men precis som många andra vidriga PK-iter så kan inte heller Esbati, så våldsförespråkande och demokratihatande vänsterextremist han är, låta bli att beskylla Sverigedemokraterna och andra massinvandringsmotståndare för Breiviks dåd.
Så här säger han bl a:

"– För att hans politiska retorik inte är främmande och att den måste diskuteras. Efter rättegången kommer han att vara ute ur leken, men vi andra ska gå vidare. Vi ska leva med det hatiska politiska samtalsklimatet och vi måste fundera på vad det gör med oss. Muslimska länder är en tacksam bild av fienden. Och i ett blodfattigt politiskt klimat, där människor inte ser skillnad mellan höger och vänster, så frodas högerpopulistiska partier med liknade värderingar som Breivik."

Men vad är det som säger att Breivik är ute ur leken efter rättegången? Han kommer ju att fortsätta inspirera antidemokratiska antirasister/vänsterextremister som t ex Ali Esbati själv, Breivik själv är ju emot både nazism och islam.
Men är Esbati emot dessa båda saker? Svar nej, istället tyder allting på att han är för sådant.
För om han inte vore det så skulle han inte propagera för besinningslöst våld emot människor som inte tycker som han i alla frågor.
Dessutom är han inte någon riktig nazist, utan bara en wannabenazist-muslim som hade enorma problem när han gick i småskolan och i vuxen ålder försöker få bukt med dessa genom att propagera och utöva våld emot oliktänkande.
Ja, Ali Esbati är verkligen en sorglig figur.

Och angående hans påstående "Och i ett blodfattigt politiskt klimat, där människor inte ser skillnad mellan höger och vänster, så frodas högerpopulistiska partier med liknade värderingar som Breivik" så är det ju solklart att ett av de partier som han menar är Sverigedemokraterna.
Käre Esbati, när ska du öppna ögonen och öronen? För hur har du lyckats missa att Breivik i sitt manifest dömde ut Sverigedemokraterna, men hyllade Fredrik Reinfeldt?
Varför dömer du inte ut Reinfeldt och Moderaterna som högerpopulister?

Fast det klart, man kan ju inte begära att en person som har blivit dömd för att ha skänkt pengar till den kurdiska terrororganisationen PKK ska fatta någonting.
Om Norges utveckling, eller rättare sagt bakåtveckling, säger Esbati så här:

" -Det görs demografiska undersökningar som visar att om några år kommer hälften av oss i Oslo ha invandrarbakgrund. Och då pratar man inte om hur många svenskar som kommer att få barn här. Varför är den frågan viktig? Varför denna besatthet av var någons föräldrar är födda?"

Jadu, Ali, varför skulle den frågan inte vara viktig? Varför bryr du dig inte om Norge, alltså ditt nya hemland?
Men det klart, du är ju muslim och ni bryr er ju inte om någonting annat än t ex terror av olika slag, hat emot HBT-människor, propagerande för mord på alla som inte är muslimer, samt en massa andra liknande "trevliga" saker.

Läs själva GP-artikeln på http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.918898-motet-en-sorg-for-ali-esbati?ref=fb eller http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.918898-motet-en-sorg-for-ali-esbati .
 .

3 kommentarer:

Dag Selander sa...

7/22 med Breivik är en event som Ali, Expo & MSM kommer att begagna emot allt och alla till höger om vänstern/socialismen/kulturmarxismen

Dag Selander sa...

Breivik är en extremist som Ali, Expo med MSM och riksdag kommer att använda som en dödförklaring av allt och alla till höger om socialismen, vänstern, kulturmarxismen.

Karpstryparn sa...

Svar till Dag Selander: Jag håller med dig fullständigt. Men det är krafter som Expo som bär huvudansvaret för Breiviks dåd, även om det var han som utförde dåden.
Likadant är det med Aftonbladet och Expressen, svensk PK-media som dessa båda bär också huvudansvaret.