tisdag 17 april 2012

Om hetsen emot SD i samband med Breivikrättegången, del 1

Som ni säkert vet så pågår sedan igår rättegången emot den antirasistiske terroristen, Israelvännen och frimuraren Anders Behring Breivik.
Och precis som tidigare så försöker svensk PK-media beskylla Sverigedemokraterna och andra motståndare till massinvandringen för de terrordåd som Breivik har begått.
En av de många hataktörer inom svensk PK-media är Expofascisten Daniel Poohl så vänsterextrem antidemokrat han är, även om han inte riktigt visar samma klara och tydliga IQ-befriade hat som hans terrorismförespråkande själsfrände Kurdo Baksi gör så är han ändå inte så värst långt efter.
Igår skrev Poohl tillsammans med en annan antidemokrat en hat-artikel på SVT där han anklagar SD:s Jimmie Åkesson för att ha samma ideologi som Anders Behring Breivik (att SVT har publicerat dessa bådas artikel visar klart och tydligt att de är för besinningslöst våld emot alla som är emot terrorism och massinvandring), intressant är bl a hur pappskallen Daniel Poohl kan jämföra Jimmie Åkesson med en sinnessjuk galning som inte har någon som helst uppbackning.
För med tanke på Poohls retorik så kunde han lika gärna ha påstått att SvP:s partiledare Daniel Höglund är att jämföra med någon urinnevånare ifrån någon kannibalstam på Nya Guinea, säkert är det bara en tidsfråga innan han gör det.

Det är ju som Avpixlat skriver i artikeln "Koordinerad attack mot SD i samband med Breivikrättegången" där Daniel Poohls artikel tas upp:

"Vad Poohl inte nämner är att Breivik inte fått stöd av en enda organisation, möjligtvis någon dåre på Flashback i bästa fall. Inte heller har hans så kallade medhjälpare hittats – för att det finns inga sådana. När det däremot gäller islamistiska självmordsbombare har de ett stort stöd av flertalet organisationer och gelikar världen runt."

Kurdo Baksi vill dock inte vara sämre han heller, även denna vecka kommer han med absurda lögner om både Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson vilket förmodligen kommer att resultera i en polisanmälan emot kraken Baksi.
En av många personer (oavsett politisk tillhörighet) som har reagerat starkt på Kurd Baksis anklagelser är Thoralf Alfsson i Kalmar.
Han skrev igår bl a följande om Baksi:

"Kurdo Baksi skiter fullständigt i offren för Anders Bering Breiviks vapen eller i den rättegång som idag startas i Oslo. Kurdo Baksis enda syfte med debattartikeln är att underblåsa negativa stämningar och yttringar mot Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson i synnerhet. Utan tvekan är denna debattartikel det absoluta lågvattenmärket sedan den 22 juli 2011. Många har försökt politisera terrordåden i Norge men Kurdo Baksi tar utan tvekan första priset med denna artikel genom att angripa Jimmie Åkesson på ett mycket osmakligt sätt."

Läs Thoralf Alfssons bloggartikel om det hela på http://thoralfalfsson.webblogg.se/2012/april/motbjudande-kurdo-batman-baksi.html .

Och här har ni de djupt okunniga vänsterextremisterna (vilken vänsterextremist är INTE djupt okunnig förresten?) Daniel Poohls och Martha Hannus hat-artikel om Jimmie Åkesson, vilken sponsras av SVT: http://debatt.svt.se/2012/04/16/jimmie-akesson-erkann-att-du-och-breivik-drivs-av-samma-ideologi/ .

I nästa inlägg kommer jag att skriva mer om de fortsatta försöken att beskylla Sverigedemokraterna för Anders Behring Breiviks terrordåd.
Väl mött då.

Men visst sjutton, jag höll ju på att glömma en sak, nämligen några politiskt korrekta artiklar om Breivikrättegången: 

http://www.dn.se/nyheter/varlden/forsta-dagen-breiviks-advokat-inne-pa-att-begara-uppskov

http://www.dn.se/nyheter/varlden/breivik-ska-tala-i-30-minuter

http://www.dn.se/nyheter/varlden/namndeman-erkanner--kravde-dodsstraff-pa-breivik

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/liverapport-breivik-rattegangen-dag-2_7060521.svd  .

Uppdaterat kl.21.45:
Smutskastningen och lögnerna emot SD:s partiledare Jimmie Åkesson när det gäller att beskylla honom och Sverigedemokraterna för att ha orsakat de terrordåd som Anders Behring Breivik begick har uppenbarligen inga gränser, det senaste beviset på det står Aftonbladet för: http://avpixlat.info/2012/04/17/aftonbladet-mer-desperata-an-nagonsin/ .

4 kommentarer:

Ninja sa...

Sjuk eller inte? Kan det inte vara både ock?
Det kan väl knappast anses vara fullt normalt att skjuta ihjäl ungdomar på en ö....även om man mycket väl kan veta och ta ansvar för det man gör?

Fenixmonas sa...

Denne man ska inte kopplas ihop med de partier som vi har, de har absolut ingenting med varken han eller hans tankar att göra! Kramiz

Karpstryparn sa...

Svar till Fenixmona: Nej, Breivik ska inte kopplas ihop med sådant. Men Expo och svensk PK-media gör ändå sitt bästa för att koppla ihop honom med SD.

Karpstryparn sa...

Svar till Ninja: Det kan nog anses vara både och, ja.