fredag 27 april 2012

Hur man debatterar ner "anti-rasister"

Så här inför helgen tipsar jag nu på fredagsförmiddagen om en film som handlar om hur man debatterar ner så kallade "antirasister".
Filmen är gjord av en person som på Youtube kallar sig för jultomtemor, den är mycket välgjord och saklig. Det märks att personen som har gjort den har lagt ner sig väldigt mycket.
Filmen finns även utlagd i en grupp på Facebook, en av kommentarerna till den sätter verkligen "huvudet på spiken" när det gäller s k "antirasister":

"gillar särskilt de båda debatterna i den mellan den pro-vite och de två anti-vita. Det enda de var bra på var att säga emot sig själva. Angående hatar: Det verkar som om de hatar sin egen hudfärg, och visst, det kan man väl göra om man inte är riktigt hundra i skallen.
Men dessa idioter är på fel plats, de borde inte få gå lösa. De är ju farliga, med deras "argument" kan man ju rättfärdiga judeförintelsen.
Skillnaden är bara att det är en annan förintelse de förespråkar, nämligen folkmord på vita folkslag. Med andra ord så vill de själva dö.
Varför begår de inte självmord? Då har de ju löst sitt problem."

En annan kommentar till filmen lyder så här:

"De som blundar för sånt här stödjer de som vill och har som mål att genomdriva detta, folkmord är uppenbarligen både jättebra och fullständigt okej då det gäller att försöka utrota alla vita folkslag.
Men då vill de väl utrota japaner också, japaner är ju faktiskt de vitaste av asiaterna.
Och "antirasister" vill ju utrota albinos också, i det här fallet människor som har tappat sitt hudpigment."

Kommentatorn avslutar sin kommentar med följande:

"Antirasister my ass förresten, de är inga antirasister. De är ju för folkmord!"

Se filmen på http://www.youtube.com/watch?v=rSFiMcmpMnA .

Sprid gärna filmlänken till andra.

2 kommentarer:

Svensson sa...

De är inte antirasister, de är antivita.

Karpstryparn sa...

Svar till Svensson: Exakt.