onsdag 2 maj 2012

Vänsterpartiet hyllade folkmördare på årets 1:a maj

Jaha, igår var det arbetarrörelsens dag, alltså 1:a maj, och mycket hände då. Men vaddå "Arbetarrörelsens dag"? Jag tror knappast att den är avsedd för att hylla folkmördare, alltså det som "vårt" allas folkmordsparti Vänsterpartiet gjorde.
Men hade man väntat sig ett demokratiskt beteende och agerande ifrån dem? Svar nej, de som inte väntade sig det blev ju inte besvikna precis.
Dock tycker man ju att även ett parti som Vänsterpartiet borde fatta vad Arbetarrörelsens dag innebär.....men "icke sade Nicke" tydligen, det är alldeles glasklart det.
Varför passade de inte på att hylla den kinesiske kommunistdiktatorn Mao Zedong som hade folkmord på 47 miljoner kineser på sitt samvete när de ändå höll på? Eller varför inte det folkmord som har hållit på i Afrika sedan 2002 och som fortfarande håller på där, nämligen folkmordet i Kongo-Kinshasa där över 10 miljoner negrer har mördats?
Nu är det ju visserligen en viss skillnad på 47 miljoner kineser och 10 miljoner negrer, dessutom är ju folkmordet i Kongo-Kinshasa inte kommunistiskt heller.
Men ändå: Skärpning, Vänsterpartiet!

På tal om Vänsterpartiet så attackerade förresten deras allierade terrorister/vänsterextremister AFA & Co Svenskarnas parti:s demokratiskt lagda arbetardemonstration i Eskilstuna. Man kan ju fråga sig varför, men visst tusan ja, AFA och andra vänsterextrema våldsgrupperingar har ju aldrig fattat vad ordet arbetarrörelse betyder.
Enligt dem så går den ut på att försöka mörda och grovt misshandla alla som inte tycker som de själva i olika frågor.
Visst, det har förekommit blodigheter i samband med arbetarrörelsedemonstrationer förut, men på den tiden fanns det en mening med det hela.
Men det gör det inte idag, att försöka "tuta in detta i skallen" på intelligensbefriade/vänsterextremistiska snorbarn har dock sämre effekt än vad en rasande tjur gör med ett rött skynke på någon tjurfäktningsarena. Det enda som dessa två situationer har gemensamt är färgen röd, därefter går de gemensamma nämnarna kraftigt isär.

Men hur gick det för Socialdemokraternas fascistiske och antidemokratiske partiledare Stefan Löfven på 1:a maj då? Ja, en sak är ju glasklar, nämligen att han inte lyckades göra några "Juholtare".
Däremot saknade hans tal de två saker som krävs för att det ska bli kraft och styrka i ett tal, nämligen just kraft och styrka. Men förmodligen beror dessa två avsaknader på hans egen person, t ex är han både torr och stel.
Ändå klarar han sig definitivt bättre än vad både Håkan Juholt och Mona Sahlin gjorde, men så är han ju också precis i startgroparna som partiledare.
"Skelett i garderoben" saknas dock inte, t ex hans inställning till andra som inte höll med honom när det gällde att slösa tid och pengar på en "försvarspolitik" som till större delen gick ut på att stödja diktaturer genom att skicka vapen till dessa som användes till att döda dessa länders civila befolkningar. För de som tyckte att detta var fel, ja, de blev utsatta för en form av hatkampanjer. Eller uttryckt på ett annat sätt: Satt man på hyfsade poster i Metall och var emot honom i denna fråga, ja, då blev man trakasserad av honom och utesluten ur Metall.
Men detta tycks svensk PK-media fullständigt ha glömt bort, eller också bryr de sig inte. Detta är dock inte så konstigt, det hela blev ju nedtystat ganska snabbt.
Men jag är av dem som minns det.

Läs mer om en del av vad som hände på årets 1:a maj på t ex följande sidor:

http://avpixlat.info/2012/05/01/vansterpartiet-hyllade-diktator-och-massmordare/ ,

http://www.realisten.se/2012/05/02/kommunstyrelsens-ordforande-i-eskilstuna-fordomer-vanstern/ ,

http://www.realisten.se/2012/05/02/stenkastarvanstern-i-eskilstuna-dokumenterad-pa-film/ ,

http://www.nationell.nu/2012/05/02/debatt-dan-eriksson-analyserar-demonstrationen-i-eskilstuna/ ,

http://www.friatider.se/kravaller-i-eskilstuna ,

http://www.nationell.nu/2012/05/01/direkt-fran-demonstrationen-i-eskilstuna-polisen-har-kallat-in-en-rejal-forstarkning/ ,

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.930974-stokigt-nar-nazister-demonstrerade  ,

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/nonchalera-lofven-pa-egen-risk_7125815.svd ,

http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=83&grupp=10974&artikel=5087476  ,

http://www.dn.se/nyheter/politik/lofven-majtalar-i-goteborg

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.931392-lofven-far-hogt-betyg-av-statsvetare

och

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.930988-lofven-angrep-regeringen-i-sitt-tal .

2 kommentarer:

Adderat sa...

Tjenare Karpstryparn! Noterade du inte med vilken brännande glöd Stefan Löfven talade om orättvisor, förtryck och frihetslängtan - när det gällde utrikespolitiska frågor...
Socialdemokratin är ju enligt samme Löfven en "internationell frihetsrörelse". Med andra ord har SAP fått en högst traditionell partiledare som kommer att ha fokus på utrikespolitik.

Mvh
Adderat

Karpstryparn sa...

Hej på dig, Adderat! Brännande glöd? Som jag skrev så saknade hans tal de två viktigaste punkterna för att ett tal ska kunna innehålla kraft och styrka, nämligen kraft och styrka. Han är ingen talare helt enkelt, Olof Palme däremot var en talare av stora rang.
Att Palme var kommunistvänlig låg honom dock i fatet.

Angående "traditionell partiledare": Är det tradition att socialdemokratiska partiledare hotar, bedriver hatkampanjer och trakasserar människor som inte tycker exakt likadant som de i alla frågor? Det var som tusan, det hade jag ingen aning om.
Men där ser man, varje dag lär man sig något nytt.

Mvh
Karpstryparn