tisdag 29 maj 2012

Sångerskan Loreen används till svenskfientliga och Sverigefientliga syften

Samma kväll som invandrartjejen Loreen (hon är från Marocko, men är född i Sverige) i lördags vann årets Eurovision Song Contest för Sverige så stod det också klart att en övervägande majoritet av hela den politiskt korrekta journalistkåren i Sverige utnyttjar hennes vinst för propaganda för invandringsbrottslighet och emot Sverige.
Denna utnyttjning har också fortsatt sedan dess.
Har dessa journalister ingen skam i kroppen? Istället för att för en gångs skull fokusera på själva händelsen så väljer man det motsatta istället.
Varför kan dessa människor inte för en gångs skull skippa politiktjafset? Men å andra sidan säger ju detta åter igen mycket om hur trångsynta och inkräkta (tyckte faktiskt att ordet "inkräkta" passar bättre in på dem än ordet "inskränkta") de är.

Nåja, nu är det ju inte bara de som är det, en massa knäppskallar inom 7-klövern (alltså alla riksdagspartier utom Sverigedemokraterna) är det också.
Ett av många exempel på det har vi i den moderate kommunpolitikern Jimmy Baker, han anser t ex att invandringsbrottslighet är väldigt bra för Sverige.
Men det klart, så är han ju politiker i Botkyrka kommun också. Och vad som händer där liksom i alla andra massinvandringstäta invandrarområden i Sverige vet vi ju (i alla fall vi som inte är trångsynta och inskränkta).
Denne Baker är nämligen extremt fördomsfull, samt har en minst sagt oerhört taskig människosyn. Dessutom är han främlingsfientlig samt "inkräkt" (se ovanstånde stycke angående ordet "inkräkt"), ett av många bra bevis på det är följande (saxat från hans blogg):

" Det finns en massiv politisk majoritet att Sverige ska vara ett öppet samhälle som välkomnar människor som söker en fristad undan förtryck och förföljelse och för människor som kommer hit och hjälper oss fortsätta bygga vår välfärd. Om det ska fungera så krävs det att vi ser över och utmanar de samhällsstrukturer som ofta är gällande. Ska det fortsatta samhällsbygget gå hand i hand med tillväxt och positiv utveckling så krävs ett interkulturellt förhållningssätt, som behandlar alla människor lika, där alla har samma rättigheter men också möjligheter att kunna leva ett bra liv!

Avslutningsvis: samtidigt som de flesta av oss kommer att njuta av kvällens färgsprakande melodifestival, heja på och hoppas på att Loreen och Sverige tar hem 1:a-platsen, så kan SD-trollen att sitta hemma i sin tråkiga och destruktiva ensamhet, knaprandes på ett tort knäckebröd med en sillbit, titta på en svart-vit pilsnerfilm och drömma sig tillbaka till det fattiga och lortiga Sverige som guskelov aldrig kommer att komma tillbaka!"

Snacka om att vara både extremt fördomsfull, ha en oerhört taskig människosyn, vara väldigt främlingsfientlig samt vara Sverigehatare.
Och allt detta på en och samma gång!
"Lyckat", Jimmy Baker.
Det är ju som punkgruppen Exploited sjunger i låten "Fuck religion":

"Jimmy Baker on TV, a lying fuck but people believe"

Och här har ni Pervert Bakers, förlåt, Jimmy Bakers blogginlägg, menar jag: http://jimmybaker.se/2012/05/det-nya-sverige/ 

Läs mera om sångerskan Loreen på bl a

http://www.svd.se/resor/loreen-lockar-turister_7237357.svd ,

http://www.dn.se/kultur-noje/loreen-ta-kulturen-och-gor-vad-fan-du-vill-med-den ,

http://www.dn.se/kultur-noje/musik/sommarturne-i-miniformat-for-loreen ,

http://www.dn.se/kultur-noje/film-tv/svt-planerar-fest-for-loreen ,

http://www.realisten.se/2012/05/27/tyckarelitens-ambivalens-kring-loreen/ ,

http://www.realisten.se/2012/05/28/loreen-och-foraktet-mot-svenskarna/

http://www.nationellidag.se/visa/default.asp?dokID=1841

http://www.svd.se/naringsliv/karriar/varumarket-loreen-starkt-med-miljoner_7235715.svd

och

http://avpixlat.info/2012/05/27/helsvensk-seger-i-eurovision-song-contest/ .

2 kommentarer:

Ma sa...

Jag tror faktiskt att Loreen tog hem segern mycket pga att hon är just invandrartjej. Hon hade fått det etablerade etablisimanget emot sig om hade varit äkta svensk. Det är bara så. Så om vi inte vill skicka en invandrare till Eurosongcontest så kan vi nog lika gärna låta bil. Fast föresten är vi representerade ändå. Det är fullt av svenskar som tävlar för andra länder där...

Karpstryparn sa...

Svar till Ma: Många med mig tycker det är fel att hon utnyttjas i Sverigefientliga och svenskfientliga syften, ta bara SVT t ex. SVT valde ut enbart för att hon är mörkhyad invandrare, inte för att hon är en bra artist.

Angående skicka: Jag tycker att man borde lägga ner hela Eurovision Song Contest och samtliga uttagningar till den, varken den eller uttagningarna är melodifestivaler längre. För det har de inte varit sedan de senaste 13 åren tillbaka.
Jag kommer att prata om det här i min nästa film i min videoblogg "Samhällsmagasinet" på Youtube, har redan gjort tre avsnitt så det nästa är tänkt att komma i morgon kväll.

Angående svenskar: Tävlar man inte för sitt land så har man svikit det oavsett vilket land det än är, det är bara så.