måndag 7 maj 2012

Varför tror Kurdo Baksi att Jimmie Åkesson skulle vara tänd på honom?

Igår så var det partiledardebatt i SVT:s Agenda. Jag hade tänkt att se debatten, men tyvärr så fick jag annat att göra. Jag missade den alltså.
En som däremot inte missade den var den svenskhatande och lobotomerade trippelrasisten Kurdo Baksi, ni vet han som anser att alla svenskar och alla andra som inte tycker som han i alla frågor ska utrotas.
Vad hade gamle Kurdo att säga om partiledardebatten då? Jo, hör och häpna, absolut ingenting alls...om man nu bortser ifrån att det enda han gjorde var att skriva skit och personangrepp på twitter om SD:s partiledare Jimmie Åkesson.
Det är rätt intressant att följa alla hans absurda idiotier via olika sidor på internet....fast å andra sidan behöver man inte kolla så värst länge förrän det står fullständigt glasklart att denne Baksi är både extremt labil, totalt psykiskt störd och rent allmänt genomsjuk i sina så kallade "hjärnceller".
Alltså kan både serieskytten Peter Mangs och den antirasistiske terroristen Anders Behring Breivik slänga sig i väggen med full kraft, för Kurdo Baksi slår de inte på långa vägar när det gäller sånt här.
Det bara fattas att Baksi får tag på några former av vapen, t ex sådana som Breivik använde, eller bomber. För om han gör det, ja, då kan de slänga sig i väggen ännu mera.
Man kan just se rubrikerna framför sig efter de terrordåd som han efter detta har begått:
"Kurdo Baksi - den store terroristen"

Men varför all denna enorma fokusering på Jimmie Åkesson? Är Kurdo Baksi homosexuell, eller vad är det frågan om? Enligt vad som har framkommit både i svensk PK-media och svensk politiskt inkorrekt media så har ju Jimmie Åkesson ju flickvän, detta har han även sagt själv.
Om inte Baksi tror på detta så kan han ju alltid kolla in Jimmie Åkessons civilstatus, den är inte så svår att hitta. För Jimmie Åkesson är ju, liksom Kurdo, en offentlig person.

Så varför tror Baksi att Åkesson skulle vara intresserad av honom? Eller kan det möjligtvis vara så att Kurdo Baksi vid något tillfälle har stött på Jimmie, och vänligt men bestämt fått nobben?
Kanske följande konversation vid något tillfälle har skett mellan dessa båda via telefon:

Kurdo Baksi: -Hallå, Jimmie!
Jimmie Åkesson: -Hej, Kurdo. Du var nog den sista som jag hade förväntat mig skulle kontakta mig, du är ju bara bra på att sprida förtal och lögner om oss SD:are. Varför gör du på detta viset?
Kurdo Baksi: -Jag ber om ursäkt, Jimmie, jag vet att det hela är väldigt löjligt. Men detta är mitt sätt att synas, förstår du.
Jimmie Åkesson: -Och då väljer du att göra på detta sätt? Det finns andra sätt att synas på, man behöver inte ägna sig åt förtals- och hatkampanjer. Vad väldigt glad över att jag inte polisanmäler dig för grovt förtal, flera av mina vänner anser att jag borde göra det. Även vissa politiska motståndare till mig anser samma sak.
Kurdo Baksi: -Men jag är sugen på dig, jag är intresserad av dig.....För att tala klarspråk, Jimmie, så är jag kåt på dig, jag vill ha dig!
Jimmie Åkesson: -Eeeeeh, vaaa?? Vad sjutton är det du säger? Ta om det en gång till, jag måste ha hört fel.
Kurdo Baksi: -Nej, Jimmie, du hörde inte fel.
Jimmie Åkesson: -Men varför vill du ha mig? Jag förstår inte det här....eller rättare sagt, jag förstår det inte alls förresten.
Kurdo Baksi: -Jag är KÅT på dig, sade jag ju!!
Jimmie Åkesson: -Och du tror att dina chanser på mig blir bättre av att du skriver skit och sprider grova förtal om mig? Nej, vettu vad. Dessutom har jag flickvän, jag älskar henne av hela mitt hjärta. Men även om jag inte hade det så skulle det inte spela någon roll, jag är inte homosexuell.
Kurdo Baksi: -Vem har sagt att jag är homosexuell???
Jimmie Åkesson: -Eeeeh, du själv kanske?
Kurdo Baksi: -Nix! Jag kan ju vara bisexuell.
Jimmie Åkesson: -Bisexuell eller inte, jag är inte intresserad.
Kurdo Baksi: -Inte ens om jag är transa? Jag kan ju sätta på mig kvinnokläder, kvinnoperuk som är gjord av hår från min vardagsrumsmatta, och sminka upp mig rejält. Blir du intresserad då?
Jimmie Åkesson: -Nej, herre gud! Bevare mig väl, jag spyr vid blotta tanken. Jag har inget emot sådana människor, tro inte det, men gör så och du ger dem sämre rykte.
Kurdo Baksi: -Meeeen SNÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLLAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!
Jimmie Åkesson: -Du, nu har jag inte tid med dig längre. Adjö.
Kurdo Baksi: -Då gör jag mina hatkampanjer emot dig och de andra pajasarna i SD ännu grövre, det är bara att välja!!!
Jimmie Åkesson: -Ja, gör det du, om du vill. Ett gott skratt förlänger ju livet, som det heter.
Kurdo Baksi: -DRA ÅT HELVETE, DIN JÄVLA RASIST!!!!!!!!!!!!!!
Jimmie Åkesson: -Detsamma. Adjö.

Ja, vad ska man säga om det här? Det enda är väl möjligtvis att detta säger mer om Kurdo Baksi, än vad det gör om Jimmie Åkesson.
Fast å andra sidan, att Baksi är oerhört labil, skriker desperat efter uppmärksamhet till vilket pris som helst, samt är extremt osäker på sig själv, ja, det vet vi ju redan.

Läs mer om en del av Kurdo Baksis hatkampanjer emot Jimmie Åkesson på t ex
http://avpixlat.info/2012/05/07/kurdo-baksi-den-store-tankaren/#more-20351 ,

http://debatt.svt.se/2012/04/15/varfor-vittnar-inte-jimmie-akesson-pa-breivik-rattegangen/

och

http://avpixlat.info/2012/04/15/kurdo-baksi-ater-pa-krigsstigen-mot-jimmie-akesson/ .

Att han även hackar på andras stavning fastän han knappt kan stava själv hittar vi ett exempel på här: http://www.swedenconfidential.info/2012/05/06/socialisten-francoise-hollande-vann-det-franska-valet/ .

Och här har ni en del om gårdagens partiledardebatt i SVT:s Agenda:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/stabil-premiar-for-lofven_7177285.svd ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/lofven-intog-rollen-som-reinfeldt-brukar-ha_7177227.svd ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/kritik-mot-reinfeldts-harda-stil-i-partiledardebatten_7177901.svd .

Se hela partiledardebatten på http://www.swedenconfidential.info/2012/05/06/agenda-ikvall-direkt-pa-swecon-kl-20/ .

6 kommentarer:

Anders sa...

Hahahahaha fy fan vilket klockrent inlägg! Gillar snacket mellan Baksi och Åkesson. Ska hålla koll på den här bloggen, har aldrig sett den förut men i fortsättningen kommer jag att läsa den.

Karpstryparn sa...

Svar till Anders: Tackar tackar. Alltid kul med nya läsare.

Smörblomma sa...

Vilket häftigt inlägg :) Ja sådär kan de få för sig att den andra kan vara tänd på en ;)

Sv: Nä, det var inte finska, det var något sorts kattspråk istället :) Finska är helt annorlunda :)

Fenixmonas sa...

Hehehe...kan riktigt höra den dialogen med den alltid lika lugna fina Åkesson...Vilken go fantasi du har! Hehehe....Kramiz

Karpstryparn sa...

Svar till Fenixmona: Ja, hehe, att komma på det här var inte svårt. Kramiz

Karpstryparn sa...

Svar till Smörblomma: Tackar tackar. Ja, Kurdo Baksi har uppenbarligen väldigt många skruvar lösa, lite Frankensteinaktig är han ju rent allmänt när det gäller utseendet också...även om monstret Frankenstein såg bättre ut.

Angående kattspråk: Aaaah, okej.