onsdag 23 maj 2012

Aftonbladet och Fryshuset stödjer mord

Det är tveksamt om det blir något mer blogginlägg den här veckan, jag har nämligen väldigt mycket att göra. Vad det rör sig om ska jag inte gå in allt för mycket på, men kan väl säga att det har med en massa saker som har med mitt hem att göra.
Men ska ni bli lottlösa för det? Nehej då. Vill ni läsa nyheter på denna blogg så gå in på några av de länkar som finns i bloggens länklista längre ner till höger.
Ett exempel: Längst ner i detta blogginlägg hittar ni en bloggartikel som handlar om Aftonbladets verkliga budskap i deras "Vi gillar olika"-kampanj, och då syftar jag inte på deras hatartiklar emot t ex Sverigedemokraterna.

Artikeln tar bl a upp att Aftonbladet stödjer att folk mördas i andra länder. Anledningen till att Aftonbladet stödjer sådant är enkel: Människor som har fel åsikter ska, enligt Aftonbladet, slaktas. Eller uttryckt på ett annat sätt: De ska mördas.
Och så pratar Aftonbladets "journalister" om att de gillar olika människor, deras resonnemang är ju inte precis respektingivande om man säger så.

Aftonbladet har dock allierade när det gäller kampen emot demokrati, en av dessa allierade är den respekterade organisationen Fryshuset. Respekterade my ass förresten, de är det i alla fall inte hedanefter på grund av sitt försvarande av mordhot och våldsuppmaningar från sin lilla snorvalpshiphopare Sebbe Stakset gentemot SD:s partiledare Jimmie Åkesson.
Dessutom vore det intressant om denne Sebbe Stakset kunde förklara för oss vanliga normala människor vad han tror att demokrati är, eftersom han anser att man i Sverige har rätt att mörda människor.
Hur var det nu med din inställning till lag och ordning, lille Sebbe, med tanke på vad du tidigare har gjort dig skyldig till och fortfarande gör dig skyldig till?
Läs mer om det hela på t ex

http://avpixlat.info/2012/05/23/lam-reaktion-efter-hot-och-valdsuppmaning/

och

http://www.swedenconfidential.info/2012/05/22/hatet-emot-akesson/ .

Läs också om Aftonbladets demokratisyn på http://www.radda-sverige.nu/tolerans-och-gillar-olika/ 

Inga kommentarer: