måndag 14 maj 2012

Fortsätt så här, SD, och ni är snart uppe i 15 %

Igår stod det klart att SD är det fjärde största riksdagspartiet, detta enligt en Sifoundersökning från igår och i den senaste opinionsmätningen från Yougov och Metro. Sverigedemokraterna är alltså i och med detta före både Vänsterpartiet, Centerpartiet, Folkpartiet och Kristdemokraterna.
Att SD ligger före dessa fyra småpartier i riksdagen är dock inte så konstigt, alla dessa fyra är ju inte så bra på att föra fram sin politik. Och vad beträffar C, FP och KDS så är det ganska tyst eller flummigt från deras sida, Vänsterpartiet har däremot lyckats lite bättre.....men uppenbarligen inte tillräckligt bra tydligen, med tanke på att de är ett folkmordsparti så borde de inte finnas i riksdagen över huvudtaget.
När det gäller massinvandringspolitiken så är dock Vänsterpartiet rejält slagna av Miljöpartiet, som är för en totalt okontrollerad och helt fri invandring, mest då ifrån fel länder. Men så röstar ju också större delen av Sveriges "demokratiska" journalistkår på detta falska parti, t ex skiter ju Miljöpartiet fullständigt i miljön. Därför är det dags att de byter namn till ett mer passande namn, t ex SKRP, alltså Skräppartiet.

När det gäller Socialdemokraterna så verkar den så kallade Löfveneffekten ha slutat. Och vad beträffande Moderaterna så finns det ingen Reinfeldteffekt alls.

Vad är det då som gör att det går så bra för Sverigedemokraterna? Ja, en av orsakerna är nog att SD är mer renhårigare än de andra riksdagspartierna, samt att de har Sveriges mest kompetenta partiledare. Visst, naturligtvis finns det brister även hos Jimmie Åkesson, men jämfört med de andra riksdagspartierna så får man väl ändå säga att hans brister står sig slätt jämfört med de andras. Att nästan hela PK-etablissemanget ständigt visar sitt hat emot oliktänkande har säkert mycket att göra med SD:s framgångar, hur mycket det sedan har med det att göra är däremot svårare att svara på. Men SD har ju andra frågor än invandringsfrågan på sitt partiprogram, dessa frågor spelar med all säkerhet in också.

Vad förresten t ex Aftonbladet, Expressen, Sydsvenskan, Expo, TV4 och andra SD-motståndare inom den svenska PK-median tycker om att det går bra för SD är inte svårt att räkna ut, jag tror knappast att t ex Aftonbladets och Expressens chefredaktörer Jan Helin och Thomas Mattsson jublar i taket över detta. Däremot är de med all säkerhet både asförbannade och rosenrasande, deras hatkampanjer har ju uppenbarligen ingen framgång och har inte haft det heller.
Att det går bra för SD banar också väg för partiet SvP, alltså Svenskarnas parti. Rent allmänt drar också organisationer som är emot massinvandring och det mångkulturella samhället nytta av SD:s framgångar.
I Sentios opinionsundersökning gällande februari i år var dock SD Sveriges tredje största parti, men detta nämnde naturligtvis inte svensk PK-media någonting om:  http://www.swedenconfidential.info/2012/03/05/sd-nu-tredje-storsta-parti-inget-media-gar-ut-med/ 

Om SD fortsätter i den här takten så kommer de lätt upp i 10-15 % i riksdagsvalet 2014.

Läs mer om Sverigedemokraternas senaste framgång på bl a

http://www.expressen.se/nyheter/sd-fjarde-storsta-partiet-i-ny-matning/ ,

http://www.dn.se/nyheter/politik/sverigedemokraterna-pa-fjarde-plats ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/s-svanger-kraftigt_7194335.svd  ,

http://avpixlat.info/2012/05/13/sifo-maj/

och

http://www.friatider.se/sd-fjarde-storsta-parti .

Inga kommentarer: