tisdag 15 maj 2012

Varför börjar dessa två rättegångar ungefär samtidigt?

Igår så startade rättegången mot den misstänkte serieskytten Peter Mangs, ni vet han som sköt ihjäl en svensk kvinna och försökte göra samma sak med några invandrare. De invandrare som det rör sig om är tydligen medlemmar i kriminella gäng.
Mangs har varit, och är, väldigt fåordig om det hela. En av de få saker som han har sagt är att han inte är rasist. Ändå gör svensk PK-media och så kallade "experter" (t ex Anna-Lena Lodenius) sitt bästa för att koppla ihop honom med människor som av olika anledningar är emot den samhällsomstörtande massinvandringen och det mångkulturella samhället. Människor som har blivit utsatta för t ex brott ifrån icke-vitt och icke-västerländska invandrarhåll pekas alltså ut som rasister och främlingsfientliga.
Hetsen emot människor som av olika orsaker är emot massinvandring och det mångkulturella samhället fortsätter alltså.

Märkligt är också hur man kan anklaga Peter Mangs för att vara högerextremist,  trots dennes beundran för Lars Ohly och att Mangs har varit medlem i Vänsterpartiet. Den rätta benämningen på honom är alltså kommunist och vänsterextremist.
Peter Mangs är ju för övrigt kusin med den döde skådespelaren Sune Mangs, enligt svensk PK-media och den "demokratiska" tidskriften Expo så var alltså Sune Mangs i och med detta terrorist.

Men det som är riktigt intressant med denna rättegång är att den börjar 2 veckor efter att rättegången emot Anders Behring Breivik började, den börjar alltså i samband med denna. Dessa två rättegångar slutar också ungefär samtidigt, så när som på några få veckors skillnad.
Varför är det då på detta viset? Är detta en slump? Nej, förmodligen så är det inte det. Istället är detta ytterligare ett led i mängden när det gäller att hålla Sverigedemokraterna och andra massinvandringsmotståndaktiga partier (t ex Svenskarnas parti) och organisationer ansvariga för dessa dåd. Så är det när det gäller Anders Behring Breivik, och så är det även i Peter Mangs fall.
Uppenbarligen så struntar de typer som kör dessa hatkampanjer emot SD och övriga vem det är som har skjutit i Malmö och vem som har sprängt och skjutit i Oslo, alltså hånar man de människor som har mist anhöriga i dessa dåd.
Men inte bara det, man hånar också dödsoffren.

Läs mer om rättegången emot Peter Mangs på t ex

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/direktrapport-mangsrattegangen-dag-1_7195825.svd  ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/experterna-om-rattegangen-mot-mangs_7198266.svd ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/schemat-for-mangsrattegangen_7195961.svd ,

http://www.dn.se/nyheter/sverige/mangder-av-bevis-mot-mangs

och

http://www.dn.se/nyheter/sverige/tredje-mordet-i-centrum-i-mangsmal .

2 kommentarer:

Zoltan sa...

Du påstår väl också att Breivik var
vänsterextremist, fast alla vet hans beundran för både nassar och högerrasister. Du tillhör ju själv högerrasisterna.

Karpstryparn sa...

Svar till Zoltan: Breivik var inte vänsterextremist, däremot var han antirasist. Det är skillnad det.

Angående ditt påstående om att jag är högerrasist: Är man rasist för att man är emot en stollig samhällsutveckling? Kom med belägg för ditt påstående istället, ditt påstående är lika logiskt som om jag skulle påstå att du är nazist.
Är du vänsterrasist förresten, med tanke på ditt märkliga resonnemang? Ja, tydligen så är du det.
Tråkigt med människor som är så genomskinliga som du är, jag hade hoppats på en intressant, saklig och givande diskussion.
Men sådana som du kan ju aldrig föra en sådan.