fredag 4 maj 2012

Vänsterpartiet - inte bara ett folkmordsparti

Säga vad man vill om Vänsterpartiet, men de är inte enbart ett folkmordsparti utan också ett rent allmänt antidemokratiskt och våldsförespråkande sådant. Ett av de senaste exemplen på det är partiets 1:a maj-firande i Malmö i tisdags, då man lärde barn att slå ihjäl politiker.
Men var det sverigedemokratiska politiker? Var det nationaldemokratiska politiker? Var det SvP:are? Ja, var det nationalistiska politiker över huvudtaget?
Svar nej. Istället var det borgeliga politiker i form av Anders Borg, Fredrik Reinfeldt och Annie Lööf.
Så här uttalade sig vänsterpartisten Patrik Strand om det hela:

- Jag tycker att det såg skoj ut och efteråt trillade det ut godis och papperspengar.

Jaha du, Patrik Strand, då kanske du gillar att få skallen inslagen med baseballträn själv då? Dummare argument än ditt för att lära barn att slå ihjäl vuxna människor får man nog minst sagt leta efter.
Detsamma gäller Vänsterpartiets lokalordförande i Malmö, nämligen Daniel Sestrajcic, enligt honom finns det ingen anledning att be om ursäkt för denna våldsutlärning.
Istället tycker Sestrajcic att det är den borgeliga regeringen som borde be om ursäkt.

En liten fråga till Daniel Sestrajcic: Vad exakt är det som den borgeliga regeringen borde be om ursäkt för? Eller vaddå, har någon lokalordförande för Moderaterna gjort realistiska dockor av er store partiledare Jonas Sjöstedt som visar hur vänsterpartister tillsammans med muslimer dödar judar i Malmö? Om så hade varit fallet så hade jag förstått Sestrajcics resonnemang, men nu förhåller det sig ju inte på det viset.
Men vem vet? Kanske denne Daniel Sestrajcic (vilket kommunistiskt/fascistiskt namn förresten) vet mer än jag om den saken.

Och på tal om Vänsterpartiet förresten så har vi idag ett ovanligt exempel på att svensk PK-media för en gångs skull står upp för motstånd emot detta antidemokratiska och våldsförespråkande parti, nämligen i form av Eskilstuna-kurirens ledarredaktion. Det hela handlar om allt det grova oprovocerade våld som partiets ungdomsförbund Ung Vänster ägnade sig åt i Eskilstuna på 1:a maj, det våldet inriktades både mot polisen och emot Svenskarnas parti:s grundlagsskyddade rättigheter.
För att få demonstrera är nämligen en grundlagsskyddad rättighet i Sverige. Men sådana rättigheter gillar varken Vänsterpartiet eller dess ungdomsförbund.
All heder åt denna tidnings reaktion på Vänsterpartiets diktaturfasoner alltså.

Läs om Vänsterpartiet lära i hur man misshandlar politiska motståndare på t ex http://www.sydsvenskan.se/malmo/barn-fick-sla-pa-borgarpinatas ,

http://svt.se/2.22620/1.2791868/slag_pa_partiledare_uppror?lid=puff_2791868&lpos=rubrik ,

http://www.realisten.se/2012/05/03/vansterpartiets-barnuppfostran/,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/borgarpinatas-slogs-sonder-av-barn_7164883.svd

och

http://www.dn.se/nyheter/politik/bankade-godis-ur-regeringen .

Och på t ex följande sidor kan man läsa om Vänsterpartiets "demokratiska" värderingar och om Eskilstuna-kurirens attack mot detta falska och ohederliga parti:

http://www.nationell.nu/2012/05/04/eskilstuna-kuriren-angriper-vansterpartiet-avslojar-deras-logner-och-hyckleri-efter-1-maj/ ,

http://ekuriren.se/ledareasikter/replik/1.1426227-hat-foder-hat .

Och som uppföljning på det sistnämnda hittar ni här en artikel om en medlem i Ung Vänster som är polisanmäld för uppvigling i samband med 1:a maj-demonstrationen i Eskilstuna, den personen var för övrigt en av organisatörerna till vänsterextremisternas "demonstration": http://www.realisten.se/2012/05/04/elias-tangvik-polisanmald-for-uppvigling/

Inga kommentarer: