tisdag 20 mars 2012

Socialdemokraterna bär ansvaret för dessa händelser

Snacka om att "kasta sten i glashus" och att försöka "skita i ett stängt skåp". Idag står det nämligen på nyheter.se.msn.com om en socialdemokrat som överväger att anmäla en sverigedemokrat för sexuellt ofredande.
Ja, det här är ju helt klart sådant som PK-media använder sig utav för att lögnaktigt smutskasta ett helt riksdagsparti.
Efter att ha läst artikeln står det däremot väldigt klart att socialdemokrater inte har någon humor, i alla fall inte denna socialdemokrat.
Hon bevisar också att hon inte kan skilja på humor och sexuellt ofredande, hon kunde lika gärna anmäla honom för förtal vilket vore ännu roligare med tanke på vad socialdemokrater, moderater och andra representanter för den politiskt korrekta "slaskmaffian" anklagar SD för att vara.
Här har ni artikeln ifråga: http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/669778-sverigedemokratens-viagraskamt-riskerar-anmalas .
Ja, ni vet väl den politiskt korrekta jargongen vid det här laget, hat- och lögnpropagandan från både PK-media som t ex Aftonbladet och Expressen och PK-politiker som t ex den fascistiske och rasistiske socialdemokraten Stefan Löfven vet inga gränser.
Detta yttrar sig i "trevliga" anklagelser som "nazister", "rasister", "homofober", "avskum" osv. Dock kommer ju varken socialdemokrater och andra PK-avskum någonstans med sådant tjafs, istället visar de sina rätta ansikten.
För alla som kan tänka själva och som vet någonting om dem vet ju vilka det är som verkligen är rasister och nazister. Ta t ex det här: http://sv.wikipedia.org/wiki/Statens_institut_f%C3%B6r_rasbiologi .
Hittar ni någon sverigedemokrat bland dessa politiker? Nej, jag tänkte väl det.

Att sedan både Moderaterna och Socialdemokraterna inte har något emot nazister, trots att det kryllar av dessa inom dessa båda partier (även Vänsterpartiet är ett gammalt nazistparti, fast i "röd färg" då: http://www.samuelsiren.com/vpk.php ), säger en hel del det.
När det gäller Socialdemokraterna har vi t ex när en nazist under valet 2006 kandiderade till kommunfullmäktige i Katrineholm för socialdemokraterna där, alltså en av deras lokalavdelningar. En kvinnlig socialdemokrat i Katrineholm försvarade då hans kandidering med att "Ja, men han var ju nazist för hela 5 år sedan, det är väl ingenting att bry sig om nu" trots att personen, enligt honom själv, fortfarande var nazist även om han inte gick ut med det så tydligt längre.
Eeeh, okej, så 5 år är ingenting att bry sig om, medans man ständigt anklagar SD för att vara nazister och rasister när man själv tillhör ett parti som ända sedan 1920 har kryllat av nazister och rasister?
Hmm, rätta mig om jag har fel, men det här går inte riktigt ihop.
Inte ens Miljöpartiet är utan nazistiska och rasistiska kopplingar.....vilket ju är minst sagt intressant det också.
Att Miljöpartiet även är för totalt fri invandring, alltså en invandring som får massinvandringen att framstå som en myggfjärt i yttersta världsrymden, är också intressant.

Men åter tillbaka till den här flamsiga och lättstötta kvinnliga socialdemokraten. Kära lilla Linn Berglin, varför är du offentlig när du inte tål skämt? Vad gör du bland människor rent allmänt förresten?
Med din inställning kan du ju rättfärdiga seriemord i stil med det som skedde i Frankrike igår, jag syftar nu på detta:

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/vittne-seriemordaren-hade-kamera_6937061.svd ,

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/dodssiffran-befaras-stiga_6935829.svd ,

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/sarkozy-kan-gynnas-efter-dadet_6935583.svd

http://www.dn.se/nyheter/varlden/nazistiska-ex-soldater-misstanks

http://www.dn.se/nyheter/varlden/skott-vid-judisk-skola-i-frankrike .

Med tanke på att det enligt DN-artikeln är nazistiska ex-soldater som misstänks för dessa seriemord så är förresten saken glasklar: Det är Socialdemokraterna (alltså i Sverige) som bär ansvaret för dessa dödsskjutningar!
Varför det då? Jo, för att Socialdemokraterna är ett gammalt nazistparti.
Och nej, jag är inte dum i huvudet, jag gör bara exakt samma sak som PK-media (t ex Aftonbladet) och PK-partierna (t ex Socialdemokraterna, Vänsterpartiet, Centerpartiet och Moderaterna) gör när de anklagar Sverigedemokraterna för att vara medansvarigt till de terrordåd som den norske sionisten och antirasisten Anders Behring Breivik begick.
Tolka det hur ni vill.

3 kommentarer:

Ninja sa...

Jag har aldrig förstått varför man inte kan uttrycka sig trevligt även om man har olika uppfattningar om saker.....

Karpstryparn sa...

Svar till Ninja: Nej, inte jag heller faktiskt.

Ellis sa...

Svar: Visste inte att de hade bytt till .se!