söndag 31 januari 2010

Anledningen till varför jag inte har skrivit någonting de senaste dagarna

Som ni märker så har det de senaste dagarna inte blivit något inlägg skrivet i denna blogg, anledningen är att jag under lördagen och söndagen inte har mått så bra.

Men i fredags då? Tja, då mådde jag visserligen bra, men var på fest under kvällen. Så därför blev det inte något inlägg då heller.

Men om c:a 20 minuter är det en ny vecka, vilket innebär nya färska inlägg.

Nästa inlägg kommer antingen i morgon kväll, på tisdag kväll eller på onsdag kväll.

Väl mött någon av dessa kvällar alltså.

OBS! Ha en bra måndag.

torsdag 28 januari 2010

Några vitsar om muslimer och islam

Innan jag börjar detta inlägg så ska jag bara klargöra att det inte är något rasistiskt eller liknande med det, ni som är humorbefriade kan enkelt uttryckt dra käpprätt åt helvete!

Sådär, nu var det sagt, och därför går jag nu över till humorn.

Varsegoda:

En muslimsk kvinna klädd i burka eller annan slöja är ute och går på stan. Plötsligt kommer en man fram till henne och frågar: -Ursäkta att jag frågar, men är du nyss uppstigen från de döda?

Kvinnan: -Va? Varför frågar du det?

Mannen: -Ja, du har ju fortfarande liksvepningen på dig.

(Det finns en annan variant på den här historien också, den kommer här:)

En muslimsk kvinna klädd i burka eller annan slöja är ute och går på stan. Hon stannar till vid ett gathörn, och ser då en man som tittar väldigt mycket och konstigt på henne.

Hon tycker att det känns obehagligt och går vidare, men mannen följer efter henne.

Till slut stannar hon och frågar mannen följande: -Varför följer du efter mig???

Mannen: -Jo, jag har aldrig sett en så fräsch zombie förut.

Kvinnan: -Va? Vad menar du med det?

Mannen: -Jo, du är ju inte så rutten. Eller beror det på liksvepningen? Jag är nekrofil, ska vi knulla?

Ska fågelskrämmor få vandra fritt här och var i Europa?

Jag skrev visserligen i en svarskommentar till charlotte i kommentarsfältet i det förra inlägget att nästa inlägg skulle komma på fredag.

Men jag kan inte hålla mig tills dess, så därför kommer det nu i stället.

Den här gången ska det handla om Frankrikes mål att införa burka-förbud i landet, det är nämligen på god väg att bli ett sådant på allmänna platser och instutioner därnere.

Med andra ord så visar Frankrike vägen för resten av Europa, mer om det hela finns att läsa på bl a http://karpstryparn.wordpress.com/2010/01/27/sloja-och-burka-passar-pa-halloween-inte-annars/ , http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2010/01/26/lagforslag-om-forbud-mot-burqa-blir-verklighet-i-frankrike/ , http://www.sr.se/sida/artikel.aspx?programid=1646&artikel=3398684 och http://www.skanskan.se/article/20100126/TTUTRIKES/101269924/0/lund/*/lag-mot-burka-foreslas-i-frankrike .

Men det gäller inte bara förbud emot burka utan så mycket mera än så, nej, det är frågan om en av många markeringar emot islam och muslimer, vilket naturligtvis är helt rätt.

Så det är bara att köra på, för på den vägen är det.

Och när det gäller burka och slöja i Sverige: Tycker ni att vi ska införa förbud mot "fågelskrämmor" och "spöken" på allmänna platser och instutioner här också?

Det tycker i alla fall jag, OBS!, ett litet undatag bara, på Halloween ska det dock vara tillåtet att ha burka eller slöja på sig.

Varför det då? Jo, för på Halloween spökar ju många ut sig, därför passar dessa båda klädesplagg bra då.

Men bara då, ska det väl tilläggas.

Och det är nog en jäkla tur det, för annars skulle väl folk dö av skratt.

"Ha ha ha, ha ha, jaha ha, ja, nu kan nog ingen människa se att ni är människor inte. Ni ser ju mera ut som fågelskrämmor, haha, man blir ju mörkrädd mitt på dagen bara genom att gå och titta på er!"

Ja, så skulle det kunna låta.

tisdag 26 januari 2010

Riktiga kommunister förespråkar folkmord, resten är blaha blaha

Det här inlägget ska, som ni säkert förstår, handla om kommunismen. Men ni som tror att det ska ta upp kommunismens positiva sidor misstar er grundligt.

Varför? Jo, därför att det inte finns några, t ex de unga s k "kommunister (eller ska vi kalla dem för deras rätta namn, nämligen faktahatande och verklighetsfrämmande galningar?) som tror att klasskamp är det enda rätta pratar i "galen tunna".

För klasskamp är inte detsamma som att springa runt och misshandla människor som inte har exakt likadana politiska åsikter som en själv och inte tycker likadant som en själv i andra frågor, om så vore skulle man för länge sedan ha blivit invalid av allt sparkande och slag, och till på köpet vara tvungen att "reparera" både armar, fötter, ben, händer, och huvud så att man till slut skulle se värre ut än zombien Dr Freudstein i zombiefilmen "House by the cemetary".

Fast det klart, är man kommunist så tror man ju på vilken dynga som helst, särskilt de yngre gör det. De som är äldre eller är färdiga för graven är ännu mer insnöade (uttrycket "röd snö" får en ny innebörd på grund utav dessa "tomtar"), och det klart, har man bergfast fastnat i den blodröda "karusellen" så kan det nog vara svårt att ta sig loss.

Tur för de äldre då att de älskar rött, för när de dör så bekänner de verkligen färg. Ja, då får kommunismen utlopp för då flödar blodet, beroende på hur de dör förstås.

Dör man t ex handgripligen, ja, då hinner man förmodligen se ens egen blodröda kommunism komma ut ur kroppen.

What a way to go, säger jag bara.

Och vad beträffande de yngre så gäller följande: "De blinda följer den blinde", ja, ni förstår nog hur jag menar.

Dagens kommunister är förresten inga riktiga kommunister, de är wannabes hela bunten.

För en riktig och äkta kommunist, ja, den personen är för folkmord och utrotning av oliktänkande ända in i döden.

Annat var det på gamle Mao Zedongs och Josef Stalins tid, då avrättades det folk på löpande band av alla de slag på grund utav t ex annan politisk tillhörighet, enticitet osv. Bl a judar dog ju på olika sätt i Stalins Gulagläger, allt som allt dödades 42,7 miljoner människor på grund utav olika orsaker.

Och under Maos era vid makten i Kina ifrån början på 50-talet och fram till hans död runt 1975 mördades och svalt ihjäl det allt som allt 47 miljoner människor, de flesta kineser.

Den idealistiska bild av kommunismen som attraherat många handlar då som nu om en ny och rättvisare värld med solidaritet och frihet. Om man får tro kommunisterna så är deras ideologi god, verkligheten är dock en helt annan.

Kommunistländerna har nämligen ända sedan starten präglats av våld, korruption, ekonomisk katastrof samt total brist på demokrati.

Och detta gäller än idag, se bara på t ex Kina som är världens största diktatur.

"Demokrati" i Kina är att bli t ex fängslad på obestämd tid utan rättegång, bara för att man har sagt eller gjort någonting som inte landets regim gillar. Nej, istället får man sitta i fängelse tills man ruttnar bort, om man har tur alltså.

Och Nordkorea ska vi bara inte tala om, det landet talar sitt tydliga språk. För där är det ännu värre.

Den som idag är stolt över att vara kommunist är en antimänsklig idiot och förintelseförespråkare, med tanke på hur många folkmord och brott emot mänskligheten som kommunismen är skyldig till.

I kommunismens namn har långt många människor fram till nu långt fler mördats eller på andra sätt dött. Kommunismen är den ideologi som står mest för ondska och folkmord.
Under 1900-talet och fram tills nu har 110-120 miljoner människor mördats och på andra sätt mördats och dödats under kommunismens regimer, främst i Sovjet och Kina, men också i Sydostasien (Pol Pot och de röda kmhererna i Kambodja mördade 4 miljoner människor av sitt eget folk), Östeuropa (t ex det forna Jugoslaviens diktator Tito och Rumäniens diktator Ceausescu körde stenhårt), Afrika och Latinamerika (t ex Fidel Castro känner vi ju alla till, ni vet han som styrde Kuba).

Vi har ju Che Guevara också, som det borde vara rejäla straff på att ha som tröjmotiv med tanke på vilka vidrigheter som han ställde till med.

Kommunism står för folkmord, tyranni, social missär, miljöförstöring och ekonomisk förödelse.
Freedom my butthole!

Kommunismens s k "ekonomiska framsteg" ledde i själva verket till en massa skit, t ex ekonomisk förödelse och ett massivt och enormt slöseri av sällan skådat slag.

Men hur är de svenska kommunisterna då, t ex de som är med i Vänsterpartiet eller som sympatiserar med kommunistiska organisationer?

Tja, det är ju bara att titta på "kräkmedelsuppfinnaren" Lars Ohly. Hur kan han på fullaste allvar fortfarande vara stolt över att vara kommunist?
För det där snacket om att han inte är kommunist längre är lika mycket värt som ett skjut i röven.

Och vad beträffande herr Ohly så blev det riktigt intressant den gången för några år sedan då han, enligt SVT-programmet Uppdrag Granskning, skulle skicka en ursäkt via brev till de familjer i Norrland som hade mist familjemedlemmar eller släktingar, genom att dessa under 60- och 70-talet blev lurade av Sovjetregimen att åka dit och kämpa med "de sina", dessa var med i dåtidens VPK (Vänsterpartiet Kommunisterna) som senare blev Vänsterpartiet.

Men vad hände med de som åkte till Sovjet då? Jo, de kom aldrig tillbaka, istället blev de ditlurade och mördade.

Men inte fick de familjer som hade mist släktingar eller familjemedlemmar någon ursäkt ifrån "den röda plumpen" Lars Ohly inte, nej, han beklagade bara det som hade hänt, men skrev ingen ursäkt.

Det enda de begärde var en ursäkt, istället fick de någonting där "beklagandet" lika gärna kunde ha blivit skrivet på genombruna skithuspapper för att sedan bli uppkört i röven på samtliga av dem som krävde en ursäkt.

För det var ju i princip det som han gjorde, fast symboliskt då förstås.

"Kom hit så ska ni få era fiskar, eeeh ursäkta, arsel varma, menar jag!"

Nu har dock detta inlägg blivit så långt att jag inte hinner med några jämförelser mellan nazismen och kommunismen, alltså i syfte att jämföra vilken utav dessa två ideologier som är värst.

Fast å andra sidan tror jag inte att det behövs, det här inlägget talar ju sitt tydliga språk.
Men om så sker så blir det i så fall inästa inlägg.

Läs mer om kommunismen och vad den har ställt till med, och fortfarande gör, på t ex http://www.fokus.se/2007/10/kommunismens-roda-drommar/ och http://staffandanielsson.blogspot.com/2008/04/om-kommunismens-folkmord.html .

Läs även om ett semenarium på följande länk som handlar om ett utav de otaliga av kommunismens många brott mot mänskligheten:
http://www.manskligarattigheter.gov.se/extra/pod/?id=65&module_instance=3&action=pod_show .

Kolla också in en bok om kommunismens brott på http://www.bok.nu/Staffan_Skott/Aldrig_mer_En_bok_om_kommunismens_folkmord_och_bro

Nästa inlägg om kommunismens brott mot mänskligheten eller om muslimers inställning till icke-muslimer?

Japp, ni läste rätt i rubriken, nästa inlägg kommer att handla om något utav dessa två ämnen om ingenting annat dyker upp förstås.

Och om så inte sker så kommer jag i kommunisminläggets fall att bl a ta upp skillnaderna mellan nazism och kommunism och jämföra vilken av dessa två ideologier som är farligast (Ska dock bara nämna så här innan att det är kommunismen, varför kommer jag att återkomma till i det eventulla inlägget).

Blir det ett inlägg om muslimer så kommer jag att ta upp bl a vad islam och muslimer har gemensamt med nazismen.

Men väl mött i nästa inlägg alltså, det kommer någon gång i kväll.

Men skulle jag hitta någonting annat att skriva om så gör jag det, i nuläget finns det dock ingenting annat.

lördag 23 januari 2010

Karpstryparn II och Karpstryparn's Weblog = Bra bloggar

Är tillbaka med ett nytt inlägg på måndag eller tisdag, har också fått ordning på data krånglet nu.
Så då ska det bli skriva av.

Denna blogg klättrar förresten snabbt i de bloggtopplistor som den finns registrerad på, enligt inflytande.se är det bara 41 % av bloggarna som har mer inflytande än Karpstryparn II.

Det går också bra för en annan utav mina bloggar, nämligen Karpstryparn's Weblog, trots att den bara finns registrerad på en enda bloggtopplista.
Men det kan ju ha något att göra med att jag bl a lägger in väldigt mycket sökord till varje inlägg i den, det senaste inlägget i den är nu uppe i 80 visningar trots att det skrevs för bara någon dag sedan.

För bevis för att det går bra för dessa båda bloggar: Gå in på http://www.inflytande.se/blog/karpstryparn.blogspot.com/ och http://inflytande.se/blog/karpstryparn.wordpress.com/ och kolla själva.

torsdag 21 januari 2010

Catrelaterade brott i Sverige ökar på grund av flyktingströmmar ifrån vissa delar utav Afrika

Visst är det skillnad på CAT och KATT, eller hur? I alla fall ur vissa synvinklar.

Anledningen till att jag tar upp detta är en artikel som idag stod på SVT text-tv.

Så här löd den:

Flyktingar från Afrika prioriteras

Sverige ska i år ta emot mellan 1.700 och 1.900 kvotflyktingar, människor som FN:s flyktingorgan anser vara i särskilt stort behov av hjälp.
Det uppger Ekot och Svenska Dagbladet.

Flyktingar från Eritrea och Somalia ska prioriteras. Från flyktingläger i Kenya, Sudan och Libyen ska ca 850 flyktingar hämtas.

-Vi har tillsammans med FN:s flyktingskommisarie kommit fram till att de humanitära behoven är störst i världen på Afrikas horn, säger Migrationsverkets generaldirektör Dan Eliasson till SvD.

Mer om det hela finns att läsa om på bl a http://www.svd.se/nyheter/inrikes/flyktingar-fran-eritrea-prioriteras_4123285.svd och http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2010/01/21/sverige-ska-hamta-850-flyktingar-fran-kenya-sudan-och-libyen/ .

Vad blir följderna utav allt detta?
Ja, förutom att vi får ännu mer problem i Sverige orsakade utav invandringen och flyktingströmmarna (som om vi inte har tillräckligt med problem redan) så kommer också antalet kattrelaterade brott att öka i Sverige.

Dock kan man tolka detta på två olika sätt: Antingen ökar djurplågeri emot katter, eller också ökar drogen CAT.

Men det troligaste är nog det sistnämnda.

Vem är förresten mest vegan?

Är det en flykting som äter upp en CAT-buske och därmed blir stenhög, eller är det en vegan som har ätit vegetarisk föda minst ett par gånger för mycket?

Ja, svaret på den frågan ligger nog i betraktarens ögon.

onsdag 20 januari 2010

Karpstryparn is back, ready to attack

Om ni undrar varför jag inte har skrivit något inlägg förrän nu så beror det på att jag de senaste tre dygnen har haft ett väldigt krångel med min dator, men att allting nu är fixat.

Sedan i söndags eftermiddag har jag fått hjälp utav en kompis med att få ordning på datorn, vi har inte sovit så värst mycket under den här tiden.

Som längst har han under denna tid varit vaken i lite över 27 timmar i ett sträck, och själv var jag inte så värst långt efter.

Men nu ikväll så har vi äntligen fått ordning på den, dock kommer jag inte att skriva något inlägg ikväll eftersom det har varit alldeles för mycket krångel de senaste dygnen.

Nästa inlägg kommer att skrivas antingen i morgon kväll eller på fredag.

lördag 16 januari 2010

Seriösa veganer äter bara människor

Eftersom jag är bakfull idag, var nämligen på fest igår, så orkar jag inte skriva något inlägg idag.

Men ni ska inte bli lottlösa för det, så därför har jag nu kopierat ett inlägg ifrån Karpstryparn på http://www.metrobloggen.se/Karpstryparn (alltså moderbloggen till Karpstryparn II) och lagt in det i den här bloggen.

Vad heter inlägget då? Jo, det heter "Enligt evolutionsläran blir veganer en korsning mellan älgar och människor med kannibalistiska anlag".

Varsegoda:

Vad får man om man tar en bit mångkultur, en bit varg och en bit invandringsvänliga politiker, samt lägger in lite veganism och ångkultur i det hela?

Jo, man får fram veganer som utvecklas till en 50 %:ig korsning mellan älgar och människor. Denna korsning får också rent kannibalistiska anlag.

Men hur hänger allt detta ihop då?

Och vad är ångkultur för något? Jo, ångkultur har med ångmaskiner att göra och de som ängnar sig åt sådana. Information om ångkultur finns på runeberg.org/nfcm/0570.html .

Ångkultur kan också vara relaterat till invandring och flyktingar, mer om detta lite senare i detta inlägg.

Jag kommer dock inte att ta med beräkningar och kalkyler i detta inlägg, istället kommer jag att ta upp de faktiska aspekterna i det som det ska handla om, detta för att det inte ska bli för krångligt och komplicerat.

För meningen är ju inte att ni ska fatta mindre när ni har läst klart inlägget än ni gjorde innan, dessutom vill jag inte röra till det för mig och då löpa risk för att få en tid hos en psykoanalytiker.

För jag har ju koll på saker och ting.

Men vi tar det hela i tur och ordning.

Veganer värnar ju om djuren, säger de, och äter därför inte animalisk föda som normala människor gör.

Nej, istället tror de att man klarar sig utan kött och att man är allätare om man inte äter allt det som står i kostcirkeln. Information om veganer finns att läsa på bl a sv.wikipedia.org/wiki/Veganism , och efter att läst allt det som står där så står det klart att veganer vill dö i förtid, bl a på grund utav extrem undernärning som inte står anorexia långt efter, samt att veganer är falska och lurar sig själva ända in i döden, och även efter den också för den delen.

För äkta veganer går antingen omkring spritt nakna (de säger ju själva att de inte befattar sig med någonting som har med djur att göra), eller också är de klädda i plast och gummi, och ingenting som kommer ifrån djurriket.

Veganer påstår sig alltså inte vilja ha någonting med någonting som har med djur att göra, alltså hatar de djur vilket innebär att de hatar alla människor också. För vi människor är ju också djur.

Och om veganer verkligen är seriösa i sin kamp för att människor ska sluta äta kött så ska de bli kannibaler och äta upp alla andra människor.

Men är de fortfarande veganer då? Svar nej, de äter ju kött.

Ja, som ni förstår så är veganer minst sagt mycket konstiga människor.

Nu har jag visserligen inte pratat med Gud fader via "himmelslinjen", jag är inte varken hjärntvättad eller medlem i någon religiös sekt, men om jag hade gjort det så är jag övertygad om att han (eller hon) skulle säga samma sak.

Men vad består kostcirkeln utav då? Jo, både animalisk och vegetarisk kost, vilket innebär att de människor som håller sig till den är allätare.

Människan är visserligen ett rovdjur, men i rovdjurs kost ingår också under vissa perioder vegetabilisk föda.

Det bästa beviset på att människan är skapt för att äta kött är att vi har gjort det ända sedan minst 15 miljoner år tillbaka i tiden, alltså ända sedan den första människan uppkom. Och att då i nutid tro att man ska kunna stoppa någonting som har pågått i över 15 miljoner år, ja, det är som att försöka starta om hela jordens utveckling så långt tillbaka i tiden att det är frågan om långt innan den tid då hela universum bildades.

Enkelt uttryckt: Det går alltså inte.

Men vad har då invandrings- och flyktingsvänliga politiker för koppling till veganer?

Jo, den gemensamma nämnaren är orden "värna om".

Dessa politiker värnar mer om invandrare och flyktingar än vad de gör om svenskar och vita invandrare, alltså är dessa politiker rasister eftersom ingen människa i dagens Sverige får vara mer värd än någon annan. Och ändå är det precis tvärtom, är man "rätt" sorts invandrare eller flykting, ja, då är man mer värd än vad en svensk eller en vit invandrare är, i alla fall enligt mångkulturextremistiska galningar.

Men veganerna då? Jo, de värnar ju om djuren, eller rättare sagt, de tror att de gör det och för därför en fullständigt meningslös kamp.

Och ja, jag är själv djurvän, det är utav orsakerna till att jag inte gillar veganer. Stolt köttätare är jag också ända in i döden, kött är det godaste och absolut näringsrikaste som finns.

Men det här med ångkultur då? Var kommer det in i bilden någonstans?

Jo, om man vill stoppa invandrings- och flyktingströmmarna på ett riktigt säkert, men dyrt, sätt, så ska man bygga ångmaskiner som är lika höga som vindkraftverk på rad ut med Sveriges alla gränser.

Detta kommer naturligtvis att kosta en hel del, tur är då att vi i Sverige har världens största "kassakista" att plocka pengar ur, nämligen alla de pengar som går till invandringen.

Enligt ekonomen Lars Janssons bok "Mångkultur eller välfärd" ifrån 2002 så låg invandringskostnaderna på hela 267 miljarder kronor om året, alltså långt över kostnaderna för t ex sjukvården, försvaret m.m. Han hade genom beräkningar och forskningar kommit fram till denna slutsats. Ett litet axplock ur boken finns på bl a www.bgf.nu/fpol/ljbok.html .

Så nog finns det pengar att hämta där alltid, detta rimmar illa med att allting ska sparas in på hur mycket som helst i det här landet.

För med tanke på vad som har hänt efter att denna bok skrevs så ligger invandringskostnaderna nu på det dubbla.

Men hur skulle dessa ångmaskiner kunna stoppa invandringskostnaderna? Tja, vad tror ni händer med de invandrare och flyktingar som kommer i närheten utav dessa?

Jo, de går bokstavligt talat "upp i rök" på grund utav den enorma hetta som dessa maskiner utstrålar, det är ju frågan om minst sisådär flera 100 000 grader. Det säger inte ens "POFF" och det går också så snabbt att man inte hinner se det.

Men vargen då? Ja, den är ju ett djur den också, så där är veganerna falska ännu en gång. Säkert är många veganer jägare också, med den korkade motiveringen att de är "djurvänner".

Men om så är, varför inte börja skjuta jägare då?

Fakta om vargar finns på bl a www.vargen.de/vargar.htm .

Men vart kommer då det här med att veganer kommer att bli en korsning som består utav 50 % älg/50 % människa med kannibalistiska anlag ifrån?

Ja, eftersom det då och då under evolutionens gång förekommer misslyckade snedsprång i utvecklingen så kommer det ju att hända igen.

Att det förekommer snedsprång i den är t ex veganer ett av många exempel på.

Men som tur är så dör dessa snedsprång förr eller senare ut, evolutionen rättar ju till sig själv.

Och det är därför som vi så småningom kommer att få se en korsning mellan älgar och veganer med kannibalistiska anlag.

onsdag 13 januari 2010

Torskfiskesituationen i Kanada har alldeles för mycket gemensamt med den svenska invandringspolitiken

Nu så har det blivit dags att skriva om saker som har med invandringen och flyktingströmmarna till Sverige att göra.

Innan jag går vidare i inlägget så ska jag nämna att den 30-årige östafrikan som är misstänkt för den vidriga våldtäkten på Våxnäs i Karlstad i lördags på en 15-årig flicka nu är gripen, han är anhållen skäligen misstänkt för våldtäkten vilket innebär att det finns klara och tydliga bevis för att det är han som är skyldig.
Det hela finns att läsa om på bl a http://spikharry.wordpress.com/2010/01/13/afrikan-anhallen-for-valdtakt-mot-15-arig-flicka/ och http://frianyheter.wordpress.com/2010/01/13/polisen-soker-tips-angaende-valdtakt-i-karlstad/ .

Ja, under söndagen och speciellt måndagen så stod det mycket i olika politiskt korrekta media, t ex Nya Wermlandstidningen, om det hela, och signalementet, t ex hudfärg, etnicitet och att den misstänkt inte talade svenska lades ut i varenda tidning.

Men nu när våldtäktsmannen är gripen för brottet så står det ingenting om vilket signalement i politiskt korrekt media, t ex Aftonbladet, Dagens Nyheter och Svenska Dagbladet, som han har, och artiklarna om händelsen är så korta som det bara går.

I Aftonbladet var artikeln bara c:a 5 cm lång, men Dagens Nyheters och Svenska Dagbladet delade på minimirekordet för där var den bara 3 meningar lång.
DN-artikeln finns på http://www.dn.se/nyheter/sverige/man-anholls-for-valdtakt-i-karlstad-1.1026208 och SVD-artikeln finns på http://www.svd.se/nyheter/inrikes/man-anholls-for-valdtakt-i-karlstad_4082187.svd .

Tur att man håller sig underrättad via demokratisk sanningsmedia som t ex Spikharrys blog, Politiskt Inkorrekt och Fria Nyheter, för annars skulle man inte få reda på ett enda dugg.

Det är ännu en gång tydligt uppenbart att politiskt korrekta media, alltså fascist/antidemokrats/förljugen media mörkar fakta, i alla fall när det gäller negativa saker med invandringen och det mångkulturella samhället.

Men eftersom inga politiskt korrekta tidningar säger något om det hela så har de säkert haft något möte där de har kommit överens om att de inte ska avslöja sanningen.

Med andra ord så är det precis som vanligt.

Men nu till det som detta inlägg ska handla om, nämligen s k "flyktingar" som kommer till Sverige, men också varför Sverige är ett utav de länder i världen som tar in mest invandrare och "flyktingar".

Sverige är nämligen ett utav de 5 länder i hela världen som tar in mest.

När det gäller EU rent allmänt så är de inte så dåliga de heller, det är bara det att de biter sig själva i arslet när de försöker lösa arbetslösheten genom att öka den istället.

Resultatet av detta blir bara smutsig och äcklig "fluggula", alltså en blandning mellan "valfläsk" och flugpuppssörja.

Eller uttryckt på ett annat sätt: Det blir bara ren skit utav det hela.

Att tro att det går att lösa arbetslösheten på detta sätt är som att "analysera" en trekant som består i att en bonde knullar den aktuella svinstians grissugga i röven, medan suggan suger av närmaste hästkuk vars innehavare av en händelse råkar befinna sig i närheten.

Detta kallar man då när själva "akten" har varit för en fullt normal och rent allmänt "härlig" trekant.

Men men, ett utav exemplen på vad som händer när politiskt korrekta politiker/massinvandrings- och flyktingförespråkare kör över folk stod det om igår på SVT text-tv.

Så här löd artikeln:

Vellinge ska ta emot flyktingbarn

Kommunstyrelsen i Vellinge beslutade på tisdagen att kommunen ska ta emot ensamkommande flyktingbarn, sammanlagt fem-åtta barn.
Sedan förra månaden har Vellinge efterlyst familjer som kan tänka sig att husera flyktingbarn.

Hitills har dock gensvaret varit svalt. Bara två familjer har visat intresse.
-Och av dem kan bara en komma i fråga, säger den ansvariga politikern Carina Larsson (M).

-Jag är besviken. Vi fick ju tidigare intrycket av att många ville hjälpa till, säger hon till SVT.

Mer om det hela finns att läsa på bl a http://natverkmotpk.blogspot.com/2010/01/vellinge-ska-ta-emot-ensamkommande-med.html och http://svt.se/2.33782/1.1843896/vellinge_oppnar_upp_for_flyktingar .

Jaha, så den lilla "överöserskan" (överösa är ett annat ord för att tvinga på människor sådant som de inte vill ha) är alltså förvånad över att ingen vill hjälpa till.

Men så förvånande då, speciellt med tanke på att det sunda förnuftet har fått råda hos Vellingeborna.

Det är nämligen en sak att gå med på att ta emot en drös med typer om man inte har kontakt med dem, en helt annan sak att bli påtvingade inneboende.

För vem vill ha en massa främmande människor i sitt hem som tror att de kan göra precis som de vill, bara för att de är flyktingar? Flyktingar my ass förresten.

Och flyktingbarn sedan då.

Ni minns väl de "flyktingbarn" som senast kom till Vellinge, de flesta utav dem var ju i 20-årsåldern, några var till och med 22-24 år.

Är man ett barn då?

Men visst, om alla folkförrädare, mångkultur- och invandringsförespråkare vill ha alla dessa i Sverige, varför tar de inte in dem i sina egna hem då istället för att pracka på sådana alla de som inte vill ha dem?

När det gäller s k "flyktingar" rent allmänt så är det ytterst få utav dem som verkligen är flyktingar, i alla fall de som kommer till Sverige.

Vad är en flykting för er?

För mig är en flykting en person som har kläder som det är gott om hål i och som mest består utav trasor, som inte har några pengar alls om det så bara skulle vara ett "korvöre", som är uteliggare (alltså inte har någon bostad) och som är ganska sjuk.

Eller har varenda en som kommer hit åkt jumbo-jet?
Ibland är det lätt att tro det, med tanke på hur klädda många av dem är, fina märkeskläder har de t ex och många åker omkring i dyra bilar.

Och sånt har ingen flykting.

Nej, de som verkligen är flyktingar får ingen hjälp, vilket innebär att det är c:a 3-4 % utav dem som kommer hit (om ens det) som är det.

Angående det där med pengar och sjukdom så säger det sig självt att en riktig flykting får offra allt som han eller hon har äger, t ex varenda krona, för att ta sig till en fristad, och vad beträffande sjukdom så är det lätt att bli sjuk om man ska resa långt.

Förresten är de flesta utav dem inte friska ändå, om de vore det så skulle många av dem inte bete' sig som de gör.

Men är det inte bra att det öses in mängder med invandrare och flyktingar ifrån icke-vita länder till Sverige då?

Jo, naturligtvis, om man vill att Sverige och vi som bor här ska "drunkna" och "kvävas" utav all mångkulturell "sörja".

Jag säger inte att allting är dåligt, är man trött på levnadsstandard så är man. Men jag vill ha kvar min tills jag dör i alla fall.

För att lösa problem genom att öka dem är aldrig bra.

Istället för att ösa in folk från andra länder för att kompensera problemen på arbetsmarknaden så måste man ta tag i de verkliga problemen istället, resten kan man göra sedan.

Man måste börja med att få in fler elever i gymnasiet, för det är där som problemen finns. C:a 45 % av de ungdomar som har gått ut 9:an har så dåliga betyg att de inte kommer in på någon gymnasieutbildning.

Varför är det så? Ja, det måste man ju naturligtvis ta reda på och göra någonting åt, för annars så står vi där.

Men våra beslutsfattare, t ex riksdagspartiernas representanter, vill inte ha några problemlösningar. Nej, istället vill de att vi i Sverige ska ha den högsta arbetslösheten i hela Europa.

För vad händer när man fortsätter att ösa in folk när det inte finns jobb åt dem som är här? Detta gäller både invandrare och svenskar.

Ja, vad händer då? Jo, då blir det Ä N N U högre arbetslöshet istället. Innan 2010 är slut så kommer Sverige att ha gått om Tyskland när det gäller detta, det visar prognoserna. Tyskland har den högsta arbetslösheten i Europa, nämligen 11-12 %.

Men inte så länge, för snart är det Sverige som har det.

Men nu till det som står i rubriken till detta inlägg, nämligen jämförelsen mellan torskfisket i Kanada och den svenska invandringspolitiken.

Kanadas torskfiske stoppades helt och hållet för c:a 20 år sedan, inte så mycket som en falukorv fick fiskas upp om den satt i käften på en torsk.
Stoppet gällde både yrkesfiske och sportfiske efter torsk.

Ja, det här skedde runt 1990, och torsken har ännu inte kommit tillbaka.

Anledningen till detta är enkel: Enligt forskarna så fanns det knappt någon torsk kvar när man stoppade fisket, man satte stopp för sent helt enkelt. De få torskar som fanns kvar var troligen så få att beståndet dog ut efter bara några få år (om ens det) efter stoppet.

Det finns alltså ingen torsk kvar, och har så inte funnits under väldigt lång tid.

Och om eftersom det inte finns någon torsk längre, hur ska den då kunna reproducera sig?

Det finns en gemensam nämnare mellan Kanadatorskens situation och den svenska invandringspolitiken.

Vad är det då? Jo, att slappheten och mjäkigheten i den är lika förödande för svenskarna och Sverige som överfiskningen var för torsken i Kanada.

Det måste bli ett permanent totalstopp för invandringen och flyktingströmmarna innan det är för sent.

Stoppa invandringen och flyktingströmmarna till Sverige i 20 år, inte så mycket som en halv människa ska in i landet.

Ägna sedan de 20 åren åt att få ordning på alla de problem som finns i Sverige, å andra sidan räcker det nog inte med 20 år för detta. Det lär behövas ännu längre tid.

Men när denna tid har gått, ta då en titt på hur det ser ut i landet.

Om det har blivit bättre, alltså bra mycket bättre, mycket mycket bättre eller absolut mycket bättre, ja, DÅ kan vi börja ösa in folk via lastbilsflak och annat igen.

Men inte innan det.

Har ni tänkt på förresten att det alltid pratas om att icke-västerländska invandrare och invandrare från icke-vita länder är bra för Sverige, men aldrig vita invandrare?

Undrar vad det kan bero på?

Beror det kanske på att man anser att icke-vita invandrare är mer värda än vita invandrare?

Snacka om att göra skillnad på folk och folk, så får man inte göra.
Man får inte, enligt politiskt korrekta, värdera något annat folkslag högre än ett annat.

För vad är man då? Jo, rasist.

Alltså är alla politiskt korrekta rasister.

tisdag 12 januari 2010

Ny blogg som är starkt kritisk emot invandringspolitiken och det mångkulturella samhället

Nu ska jag göra lite reklam för en blogg som är lika färsk som den är slagkraftig. Och tro mig, den är mycket slagkraftig.

Den heter Varulvens blogg, och drivs och skrivs utav en god vän till mig. Han har i allra högsta grad ordets gåva och är mycket kunnig om de saker som han skriver om.

Jag är övertygad om att om han någon gång skulle engagera sig politiskt eller i någon organisation som står för de saker som han anser är viktiga i dagens Sverige så skulle han bli en stor tillgång.

Varulvens blogg är en blogg för er som är intresserade utav politik, historia m.m, den riktar också mycket kritik mot invandringspolitiken och det mångkulturella samhället.

Bloggens adress är varulvensblog.blogspot.com , och det första inlägget i den heter "De solidariska folkmördarna".

Gå in och ta en titt, lämna gärna någon kommentar i Varulvens blogg också.

Bloggen startades i natt, närmare bestämt runt midnatt.

måndag 11 januari 2010

Sagan om den borgeliga regeringen

Jaha, nu har det gått några dagar sedan jag skrev i denna blogg sist.

Så här i kvällens sena timma så ska jag därför avsluta den här veckan med att skriva en monolog som till och med har ett namn, den heter "Dagen efter kvällen innan".

Vid närmare eftertanke tänker jag dock inte göra det, den blir nämligen alldeles för lång.

Därför kommer nu istället någonting helt annat.

Vad blir det då?
Jo, en sorts saga som ändå har ett seriöst och verklighetsförankrat budskap.

Denna saga riktar sig till både den borgeliga fyrpartiregeringen och den eventuellt kommande socialdemokratiskt styrda regeringen.

Sagan går så här:

Det var en gång för mycket.

Sådär, nu var det klart, mer än så blir det inte "förr i aften".
Men tänk att en enda mening bestående utav sex fjuttiga ord kan säga så mycket, jag hoppas att ni förstår innebörden i den.

Om inte, synd för er.

Jag är tillbaka med ett nytt inlägg på tisdag kväll.

Tills dess: Ha det bra så länge!

lördag 9 januari 2010

Det är nu bevisat att "Sverigedemokraterna i riksdagen - Nej tack!"-gruppen på Facebook består utav en massa idiotiska barnrumpor

Känner ni till "Sverigedemokraterna i riksdagen - Nej tack!"-gruppen som finns på Facebook?

Denna grupp försöker framstå som en seriös grupp som är emot SD. Men lyckas de med det? Ja, ungefär lika mycket som grisen klarar sig hos slaktaren, alltså inte alls.

Denna Facebookgrupp består uppenbarligen utav en samling självhjärntvättade sopprötter som är så insnöade att de inte ens skulle se sitt eget rövhål om det så satt rakt i ögonen på dem.

Ett utav de otaliga bevis på det finns på bl a http://www.facebook.com/search/?q=sd+i+riksdagen+nej+tack&init=quick#/photo.php?pid=2743289&op=1&o=global&view=global&subj=142027660912&id=550633345 .

Det här är ett bevis på att man inte har argument, i annat fall skulle man inte haka upp sig på stavningar.

De som är med i denna Facebookgrupp tycker också att det är bra med våldtäkter, rån och misshandel begådda utav invandrare och flyktingar.

Ett utav bevisen på detta är att det i gruppen har lagts ut en bild på en kvinna vars ansikte är sönderslaget och blodigt, detta för att förnedra och håna de människor som råkar ut för sådana här vidrigheter.
Kvinnan som är på bilden rånades, misshandlades och våldtogs nämligen Nyårsnatten 2004 i Göteborg utav fyra somalier, texten till denna bild lyder följande: Länge leve mångkulturen.

Denna bild finns på bl a bloggen Rakryggad.nu på http://www.rakryggad.blogspot.com men där med orginaltexten, som till skillnad ifrån den på Facebookgruppen tar upp vad som har hänt, när det hände och vilka som gjorde dessa saker emot henne.

De som är medlemmar i denna Facebookgrupp måste verkligen ha identitetsproblem i megaformat, inte bara det förresten.

Men det här är ju bara ett utav de otaliga bevis på att denna grupp inte är seriös över huvudtaget.

De enda som är det är i så fall de få som finns i toppen på den, resten däremot kan absolut ingenting om politik.
För detta märks väldigt tydligt.

Ska man välja mellan att argumentera och diskutera med någon av dessa eller med en vägg så väljer man naturligtvis väggen.

Varför? Jo, för att ifrån den får man inga idiotiska svar.

Om man kollar på de bilder som "Sverigedemokraterna i riksdagen - Nej tack!"-gruppen på Facebook har så handlar det om saker som är avsedda för att sprida dynga värre än den värsta och största gödselspridare gör.

Men oftast så är det ju så att de som är för invandringen och det mångkulturella samhället har extremt lite "kött på benen", däremot har de gott om "kött i arslet" istället.

Med andra ord: De har ingenting att komma med.
Stackars den invandrare som har startat denna nej tack-grupp, om han har någonting i skallen så skäms han ögonen ur sig. Om jag vore jag honom så skulle jag kasta ut folk på löpande band ur den och blockera varenda en, för dessa idioter förstör ju gruppens målsättning (om den ens har någon, vill säga).
I alla fall om han vill att gruppen ska komma någonvart alltså.

Invandraren som har startat gruppen heter för övrigt Zana Hussan, och är en muslimsk vänsterextremist som hotar och misshandlar folk.

På tal om muslimer: Gå in på http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1510866/Poll-reveals-40pc-of-Muslims-want-sharia-law-in-UK.html
och läs vad som står där.
40 % av muslimerna i England vill nämligen ha sharialagar.

När det gäller denne Hussan så förklarar det ju varför han släpper in en massa idioter i gruppen, han är ju en snorvalpsaktig liten skitunge till vänsterextremist.

Läs även vad en viss Patrik Ohlsson har att säga om denna lilla genomsketna snorvalp på http://patrikohlsson.wordpress.com/2009/10/29/zana-hussan-borde-skammas/ .

Men det finns faktiskt en sak som denna Facebookgrupp bidrar med.

Vad är det då? Jo, en massa goda skratt, och det är ju alltid något (även om jag har svårt att tro att det är det som är meningen med den, den borde förresten heta Pajasgruppen istället med tanke på hur clownaktig den är).

Det lustiga med idioterna som är medlemmar i den är att de tror att de kan få 7 miljoner medlemmar till den.
Frågan är bara hur detta ska gå till, med tanke på att det finns lite över 9,3 miljoner människor i Sverige.

Eller har de tänkt att hota att mörda 7 miljoner människor, om dessa inte går med i gruppen?

I så fall kan alla andra folkmördare slänga sig i väggen, för här kommer förintargruppen nr 1!

Samtidigt bevisar ju detta hur de resonerar, de tror alltså att c:a 80 % av alla som bor i hela Sverige vill gå med i deras grupp.

Nåja, det kostar ju ingenting att drömma och tur är väl det för dem, för om det gjorde det så skulle hela bunten i gruppen vara genomluspanka och barskrapade vid det här laget.

Men de kanske tänker anmäla varenda arab i hela Mellanöstern till gruppen, vad vet jag.

torsdag 7 januari 2010

Aftonbladet betalade en man 30 000 kronor för att hitta på en lögnhistoria om stölden utav Auschwitzskylten

Aftonbladet förnekar sig aldrig när det gäller att inneha den föga angenäma titeln som Sveriges sämsta skitblaska, nämligen en "tidning" som inte ens går att använda som skithuspapper.

Enkelt uttryckt: Aftonbladet är en så genomrutten tidning, att den inte ens duger till att torka sig i arslet med.

Men någonting annat kan man knappast förvänta sig utav en tidning vars "journalister" totar ihop den ena lögnartikeln efter den andra på ett sådant sätt så att när någon inkompetent "journalist" på tidningen väl skriver sanningen om någonting så är det inte många som verkligen tror sina brunögon!

T ex betalade Aftonbladet en man 30 000 kronor för att ljuga om stölden av Auschwitzskylten, ja, ni som har läst den enkelt genomskådade lögnartikeln i Aftonbladet vet precis vad jag talar om.

Men först till en artikel om stölden som i natt står på bl a TV4:s text.
Så här löd artikeln på TV4:s text-tv:

Hjärnan bakom skyltstöld i Sverige

Två personer som bor i Sverige tros ligga bakom stölden av den järnsmidda portalen "Arbeit macht frei" från koncentrationslägret Auschwitz. Polen vill ha rättshjälp från Sverige för att förhöra de två misstänkta, uppger nyhetsbyrån Reuters.

En av personerna tros ha planerat brottet, medan den andre ska ha hjälpt till att köra en bil till Polen som sedan användes vid stölden.

Mer om det hela finns att läsa på bl a http://svt.se/2.22620/1.1835031/polen_vill_ha_hjalp_att_ta_fast_skylttjuv&lid=aldreNyheter_275209&lpos=rubrik_1835031 .

Men varför nämner jag då Aftonbladet i detta inlägg?

Jo, därför att Aftonbladet betalade en man 30 000 kronor för att ljuga i vartenda ord som han sade i en intervju i Aftonbladet angående stölden utav denna skylt, han påstod bl a att pengarna för skylten skulle gå till nazistisk verksamhet i Sverige, bl a till en kupp emot riksdagshuset där det skulle skjutas ihjäl alla som man såg i riksdagshuset.

Men enligt både svensk och polsk polis så fanns det ingenting i artikeln som stämde, alltihop var alltså ren lögn ifrån Aftonbladets sida.

Läs mer om denna lögnpropaganda på bl a http://frianyheter.wordpress.com/2010/01/08/fd-socialdemokrat-och-moderat-bluffade-om-hot-mot-reinfeldt/ och http://www.politikerbloggen.se/2010/01/08/25345/ .

För om det här hade varit sant så hade inte bara Aftonbladet skrivit om detta, utan också all annan politiskt korrekt media i Sverige.

Och inte bara sådan, utan också demokratisk och sanningsenlig, alltså politiskt inkorrekt, media.

Men ingenting utav detta förekom, nej, det var bara skitblaskan Aftonbladet som skrev om dessa "uppgifter".

Aftonbladet - Sveriges största skitblaska som inte ens duger till att torka sig i arslet med!

onsdag 6 januari 2010

Sveriges sju riksdagspartier stödjer den muslimska terroristattacken emot Kurt Westergaard

Danmark: (PET) Polisen Efterretningstjeneste tvingas nu gå igenom en mängd nya säkerhetsdetaljer för att skydda muhammedtecknaren Kurt Westergaard.

Polisen överväger möjligheten att skaffa livvakter som dygnet runt beskyddar Kurt Westergaard på grund utav hot ifrån muslimer.

Det behövs 30 heltidsanställda poliser för att klara av bevakningen dygnet runt.

Säkerhetschefen Jacob Scharf säger att det nästan är en omöjlighet att fullständigt säkra en bostad om någon beslutar sig för en attack. Enligt honom måste nu säkerhetsåtgärderna därför förändras.

Flera tidningar har efter attacken emot Kurt Westergaard på nytt valt att publicera Muhammedteckningarna i bl a Belgien, Tjeckien, Portugal och ytterligare tre länder.

Holländska tidningen De Volkskrant hyllar Kurt och kallar honom för hjälte. Dom passar även på att ge danska myndigheter ordentligt med respekt för den uppbackning som Westergaard har fått.

Italienska tidningen Libero sig ställer frågan: ”Hur skall vi kunna respektera muslimer när dom vill slå ihjäl oss”.

Man ser också att flera utländska medier och politiker har uttalat sitt stöd för Kurt Westergaard.

Men här hemma i Sverige skiter dock de sju riksdagspartierna fullständigt i att nämna någonting alls om den muslimska terroristattacken som skedde i fredags, eller att uttrycka stöd för Kurt Westergaard.

Och den som ingenting säger samtycker, heter det ju, i det här fallet så innebär det att Sveriges sju riksdagspartier indirekt och inofficiellt stödjer attacken. Om de hade fördömt den så hade det varit en annan sak.

Men vad annat kan man vänta sig av en samling självhjärntvättade dårar som lever lika mycket i verkligheten som en myra har chans att klara sig ifrån att bli söndertrampad av människor under rusningstid i en storstad?

Läs mer om det hela på bl a http://spikharry.wordpress.com/2010/01/06/30-livvakter-skall-bevaka-kurt-westergaard-dygnet-runt/ och http://dagbladet.se/nyheter/utrikes/1.1697444 .


måndag 4 januari 2010

Tjärnprat slutade "i" grouper

Jaha, nu har det gått några dagar sedan Nyårsafton. Hoppas att ni hade en rolig och trevlig sådan, för det hade jag.

Här följer ett litet filmklipp ifrån nyårsfesten som jag var på. Med på filmen är förutom jag själv kompisar till mig.

Orsaken till varför jag har valt den här rubriken till detta inlägg förstör ni förhoppningsvis efter att ni har sett filmen.

Tilläggas ska väl också att grouper är ett annat ord för havsaborre, ja, ni förstår förhoppningsvis varför jag nämner detta efter att ni har sett filmen.

Om ni undrar vem han med hängslena är på filmen så är det jag.

Varsegoda: http://www.youtube.com/watch?v=6Mz9wiu0ogU .