torsdag 7 januari 2010

Aftonbladet betalade en man 30 000 kronor för att hitta på en lögnhistoria om stölden utav Auschwitzskylten

Aftonbladet förnekar sig aldrig när det gäller att inneha den föga angenäma titeln som Sveriges sämsta skitblaska, nämligen en "tidning" som inte ens går att använda som skithuspapper.

Enkelt uttryckt: Aftonbladet är en så genomrutten tidning, att den inte ens duger till att torka sig i arslet med.

Men någonting annat kan man knappast förvänta sig utav en tidning vars "journalister" totar ihop den ena lögnartikeln efter den andra på ett sådant sätt så att när någon inkompetent "journalist" på tidningen väl skriver sanningen om någonting så är det inte många som verkligen tror sina brunögon!

T ex betalade Aftonbladet en man 30 000 kronor för att ljuga om stölden av Auschwitzskylten, ja, ni som har läst den enkelt genomskådade lögnartikeln i Aftonbladet vet precis vad jag talar om.

Men först till en artikel om stölden som i natt står på bl a TV4:s text.
Så här löd artikeln på TV4:s text-tv:

Hjärnan bakom skyltstöld i Sverige

Två personer som bor i Sverige tros ligga bakom stölden av den järnsmidda portalen "Arbeit macht frei" från koncentrationslägret Auschwitz. Polen vill ha rättshjälp från Sverige för att förhöra de två misstänkta, uppger nyhetsbyrån Reuters.

En av personerna tros ha planerat brottet, medan den andre ska ha hjälpt till att köra en bil till Polen som sedan användes vid stölden.

Mer om det hela finns att läsa på bl a http://svt.se/2.22620/1.1835031/polen_vill_ha_hjalp_att_ta_fast_skylttjuv&lid=aldreNyheter_275209&lpos=rubrik_1835031 .

Men varför nämner jag då Aftonbladet i detta inlägg?

Jo, därför att Aftonbladet betalade en man 30 000 kronor för att ljuga i vartenda ord som han sade i en intervju i Aftonbladet angående stölden utav denna skylt, han påstod bl a att pengarna för skylten skulle gå till nazistisk verksamhet i Sverige, bl a till en kupp emot riksdagshuset där det skulle skjutas ihjäl alla som man såg i riksdagshuset.

Men enligt både svensk och polsk polis så fanns det ingenting i artikeln som stämde, alltihop var alltså ren lögn ifrån Aftonbladets sida.

Läs mer om denna lögnpropaganda på bl a http://frianyheter.wordpress.com/2010/01/08/fd-socialdemokrat-och-moderat-bluffade-om-hot-mot-reinfeldt/ och http://www.politikerbloggen.se/2010/01/08/25345/ .

För om det här hade varit sant så hade inte bara Aftonbladet skrivit om detta, utan också all annan politiskt korrekt media i Sverige.

Och inte bara sådan, utan också demokratisk och sanningsenlig, alltså politiskt inkorrekt, media.

Men ingenting utav detta förekom, nej, det var bara skitblaskan Aftonbladet som skrev om dessa "uppgifter".

Aftonbladet - Sveriges största skitblaska som inte ens duger till att torka sig i arslet med!

5 kommentarer:

annsan_s sa...

Hejsan!

Svar: Tack så mycket.

Kram

Shotgun_User sa...

Jag skrev inlägget om att skjuta djur för att medvetet reta upp Karsten. Karsten säger sig vara en "misantrop" och "nihilist" och vill att mänskligheten ska gå under. Det enda han bryr sig om är djur, vilket visar att han kanske inte är helt igenom ond. Sen kan han inte ta kritik angående sina sjuka teorier... Och ja att vilja utrota mänskligheten anser nog de flesta som sjukt.

MVh, Shotgun

Karpstryparn sa...

Svar till Shotgun_User: Aaah, okej, då förstår jag, du skulle alltså bara jävlas med honom. Då ber jag om ursäkt, jag trodde du var seriös.

Flawless sa...

Halloj, läste genom din blogg. Intressan, håller inte rikgt med om en del saker du skriver men intressan är den.

Karpstryparn sa...

Svar till Flawless: Tackar, alltid kul med positiva kommentarer.