tisdag 26 januari 2010

Riktiga kommunister förespråkar folkmord, resten är blaha blaha

Det här inlägget ska, som ni säkert förstår, handla om kommunismen. Men ni som tror att det ska ta upp kommunismens positiva sidor misstar er grundligt.

Varför? Jo, därför att det inte finns några, t ex de unga s k "kommunister (eller ska vi kalla dem för deras rätta namn, nämligen faktahatande och verklighetsfrämmande galningar?) som tror att klasskamp är det enda rätta pratar i "galen tunna".

För klasskamp är inte detsamma som att springa runt och misshandla människor som inte har exakt likadana politiska åsikter som en själv och inte tycker likadant som en själv i andra frågor, om så vore skulle man för länge sedan ha blivit invalid av allt sparkande och slag, och till på köpet vara tvungen att "reparera" både armar, fötter, ben, händer, och huvud så att man till slut skulle se värre ut än zombien Dr Freudstein i zombiefilmen "House by the cemetary".

Fast det klart, är man kommunist så tror man ju på vilken dynga som helst, särskilt de yngre gör det. De som är äldre eller är färdiga för graven är ännu mer insnöade (uttrycket "röd snö" får en ny innebörd på grund utav dessa "tomtar"), och det klart, har man bergfast fastnat i den blodröda "karusellen" så kan det nog vara svårt att ta sig loss.

Tur för de äldre då att de älskar rött, för när de dör så bekänner de verkligen färg. Ja, då får kommunismen utlopp för då flödar blodet, beroende på hur de dör förstås.

Dör man t ex handgripligen, ja, då hinner man förmodligen se ens egen blodröda kommunism komma ut ur kroppen.

What a way to go, säger jag bara.

Och vad beträffande de yngre så gäller följande: "De blinda följer den blinde", ja, ni förstår nog hur jag menar.

Dagens kommunister är förresten inga riktiga kommunister, de är wannabes hela bunten.

För en riktig och äkta kommunist, ja, den personen är för folkmord och utrotning av oliktänkande ända in i döden.

Annat var det på gamle Mao Zedongs och Josef Stalins tid, då avrättades det folk på löpande band av alla de slag på grund utav t ex annan politisk tillhörighet, enticitet osv. Bl a judar dog ju på olika sätt i Stalins Gulagläger, allt som allt dödades 42,7 miljoner människor på grund utav olika orsaker.

Och under Maos era vid makten i Kina ifrån början på 50-talet och fram till hans död runt 1975 mördades och svalt ihjäl det allt som allt 47 miljoner människor, de flesta kineser.

Den idealistiska bild av kommunismen som attraherat många handlar då som nu om en ny och rättvisare värld med solidaritet och frihet. Om man får tro kommunisterna så är deras ideologi god, verkligheten är dock en helt annan.

Kommunistländerna har nämligen ända sedan starten präglats av våld, korruption, ekonomisk katastrof samt total brist på demokrati.

Och detta gäller än idag, se bara på t ex Kina som är världens största diktatur.

"Demokrati" i Kina är att bli t ex fängslad på obestämd tid utan rättegång, bara för att man har sagt eller gjort någonting som inte landets regim gillar. Nej, istället får man sitta i fängelse tills man ruttnar bort, om man har tur alltså.

Och Nordkorea ska vi bara inte tala om, det landet talar sitt tydliga språk. För där är det ännu värre.

Den som idag är stolt över att vara kommunist är en antimänsklig idiot och förintelseförespråkare, med tanke på hur många folkmord och brott emot mänskligheten som kommunismen är skyldig till.

I kommunismens namn har långt många människor fram till nu långt fler mördats eller på andra sätt dött. Kommunismen är den ideologi som står mest för ondska och folkmord.
Under 1900-talet och fram tills nu har 110-120 miljoner människor mördats och på andra sätt mördats och dödats under kommunismens regimer, främst i Sovjet och Kina, men också i Sydostasien (Pol Pot och de röda kmhererna i Kambodja mördade 4 miljoner människor av sitt eget folk), Östeuropa (t ex det forna Jugoslaviens diktator Tito och Rumäniens diktator Ceausescu körde stenhårt), Afrika och Latinamerika (t ex Fidel Castro känner vi ju alla till, ni vet han som styrde Kuba).

Vi har ju Che Guevara också, som det borde vara rejäla straff på att ha som tröjmotiv med tanke på vilka vidrigheter som han ställde till med.

Kommunism står för folkmord, tyranni, social missär, miljöförstöring och ekonomisk förödelse.
Freedom my butthole!

Kommunismens s k "ekonomiska framsteg" ledde i själva verket till en massa skit, t ex ekonomisk förödelse och ett massivt och enormt slöseri av sällan skådat slag.

Men hur är de svenska kommunisterna då, t ex de som är med i Vänsterpartiet eller som sympatiserar med kommunistiska organisationer?

Tja, det är ju bara att titta på "kräkmedelsuppfinnaren" Lars Ohly. Hur kan han på fullaste allvar fortfarande vara stolt över att vara kommunist?
För det där snacket om att han inte är kommunist längre är lika mycket värt som ett skjut i röven.

Och vad beträffande herr Ohly så blev det riktigt intressant den gången för några år sedan då han, enligt SVT-programmet Uppdrag Granskning, skulle skicka en ursäkt via brev till de familjer i Norrland som hade mist familjemedlemmar eller släktingar, genom att dessa under 60- och 70-talet blev lurade av Sovjetregimen att åka dit och kämpa med "de sina", dessa var med i dåtidens VPK (Vänsterpartiet Kommunisterna) som senare blev Vänsterpartiet.

Men vad hände med de som åkte till Sovjet då? Jo, de kom aldrig tillbaka, istället blev de ditlurade och mördade.

Men inte fick de familjer som hade mist släktingar eller familjemedlemmar någon ursäkt ifrån "den röda plumpen" Lars Ohly inte, nej, han beklagade bara det som hade hänt, men skrev ingen ursäkt.

Det enda de begärde var en ursäkt, istället fick de någonting där "beklagandet" lika gärna kunde ha blivit skrivet på genombruna skithuspapper för att sedan bli uppkört i röven på samtliga av dem som krävde en ursäkt.

För det var ju i princip det som han gjorde, fast symboliskt då förstås.

"Kom hit så ska ni få era fiskar, eeeh ursäkta, arsel varma, menar jag!"

Nu har dock detta inlägg blivit så långt att jag inte hinner med några jämförelser mellan nazismen och kommunismen, alltså i syfte att jämföra vilken utav dessa två ideologier som är värst.

Fast å andra sidan tror jag inte att det behövs, det här inlägget talar ju sitt tydliga språk.
Men om så sker så blir det i så fall inästa inlägg.

Läs mer om kommunismen och vad den har ställt till med, och fortfarande gör, på t ex http://www.fokus.se/2007/10/kommunismens-roda-drommar/ och http://staffandanielsson.blogspot.com/2008/04/om-kommunismens-folkmord.html .

Läs även om ett semenarium på följande länk som handlar om ett utav de otaliga av kommunismens många brott mot mänskligheten:
http://www.manskligarattigheter.gov.se/extra/pod/?id=65&module_instance=3&action=pod_show .

Kolla också in en bok om kommunismens brott på http://www.bok.nu/Staffan_Skott/Aldrig_mer_En_bok_om_kommunismens_folkmord_och_bro

9 kommentarer:

charlotte sa...

det var ett intressant inlägg gadt jag redan visste det mesta men inte det om ohly

Karpstryparn sa...

Svar till charlotte: Tackar, alltid trevligt med positiva kommentarer. När det gäller brevet som Ohly skulle skriva så hade det inte blivit uppmärksammat om det inte hade varit för Uppdrag Granskning, dagen efter att programmet hade sänts så fick Ohly ta emot en kritik, även om det inte var tillräckligt mycket. Undrar just hur han själv skulle ha reagerat om någon eller några i hans familj eller släkt hade blivit iväg lurade och sedan mördade.
Han hade väl sagt någonting i stil med "Ja, alla ska vi ju dö någon gång", med all säkerhet hade han satt sin vidriga folkmordsideologi före de sina. Vilket jävla as, fast å andra sidan är han ju bara likadan som hans likasinnade är.

Karpstryparn sa...

Tillägg: En DEL kritik, ska det stå.

Stevie sa...

Min pappa som satt i både ryskt och tyskt fångläger under andra världskriget (mina föräldrar är från Estland) sa att tyskarnas fångläger var rena paradiset, om man jämförde med ryssarnas.
Min ena morbror blev skjuten och fick förblöda på gatan, medan ryssarna satt och tittade på. Hade någon försökt hjälpa honom, hade de också blivit skjutna. När det var konstaterat att han var död, fick familjen lov att ta honom med sig.
Efter kriget skickade min mamma brev till sina föräldrar i Estland. Först många år senare fick hon svar, dom hade bott hos någon granne för deras hus hade brunnit ner, hette det. Det var snarare så att de blivit transporterade till Sibirien.
Min ena morbror som flydde till Canada under kriget, åkte till Estland för att hälsa på sin mor och sina syskon långt senare (på 80- eller början af 90-talet. Vi har aldrig hört någonting mer ifrån dom.

Ha en fortsatt bra Onsdag kväll!

Hälsningar
Stevie

diana sa...

Riktigt intressant inlägg. Fast det brukar vara intressant att läsa här i och för sig ;)

charlotte sa...

ha en bra kväll. ser fram emot ditt nästa inlägg

Karpstryparn sa...

Svar till Stevie: Hemsk berättelse det här, men då vet du ju allt för väl hur mycket onska som kommunismen och dess företrädare står för.

Tackar, du också.

*Kram*

Karpstryparn sa...

Svar till diana: Tackar.

Karpstryparn sa...

Svar till charlotte: Tackar, hoppas du har haft en bra kväll du också.
Tackar, har dock inte bestämt mig för vad det nästa ska handla om, kanske gör jag en uppföljning på det här, kanske inte.
Men nästa inlägg kommer nog på fredag.