onsdag 20 juni 2012

Fredrik Reinfeldt får skydd emot muslimer för 21,6 miljoner kronor

Om ni tror att rubriken till det här inlägget syftar på att Sveriges statsminister har blivit HIV-smittad av muslimer och för det behöver bättre skydd emot sådant så tror ni helt fel.
Däremot handlar inlägget om att han får nytt skydd emot muslimer som begår olika sorters terrorhandlingar, t ex bombsprängningar. Detta skydd uppgår till en kostnad av hela 21,6 miljoner kronor, ingen liten summa alltså. När det gäller sådant här så finns det alltså pengar, men att ge arbetslösa svenskar och vita invandrare jobb i Sverige (samt andra också), ja, det finns det tydligen inga pengar till.
Eller rättare sagt, det finns visst pengar till sådant, de används bara inte till det.

Enligt en artikel i Metro idag står det bl a så här:
"Säkerheten höjs kring Fredrik Reinfeldts bostad och delar av Rosenbad. Bilbomsattacker ska förhindras genom att bygga hinder. Kostnad: 21,6 miljoner kronor."
Man ska alltså försöka stoppa enbart bilbombsattacker, andra attacker som t ex direkt fysiska mordförsök och sprängningar av byggnader bryr man sig däremot inte om.
Som ett exempel på ett terrordåd nämner man vad den norske terroristen Anders Behring Breivik gjorde i Oslo. Dock koncentrerar man sig bara på den första "ronden", den andra nämner man inte ens.
Varför gör man inte det? Eller beror det på att alla som dog på Utöya var vänstermänniskor? Reinfeldt klapppade säkert händerna i det blåaste rappet, när han fick reda på vad som hade hänt.
"Hurra hurra, nu blev jag av med ytterligare några politiska motståndare, att det var i ett annat land spelar ingen roll."

En annan sak som är intressant är att man struntar fullständigt i alla terrordåd och terrorismgärningar som muslimer begår, har begått och fortsätter att begå, både i Sverige och resten av världen (vem minns inte alla de gånger som muslimer har försökt att döda chefredaktören på den danska tidningen Jyllandsposten och den svenske konstnären Lars Vilks t ex?). Ett av mängder med bra bevis på detta har vi i Metros s k "rättslige expert" Stefan Wahlberg, i artikeln "Säpo har tvingats till det här" skriver han bl a följande:

"Säpo tar inga risker när det gäller den centrala statsledningen. I sin årsberättelse bekräftade Säpo att man vet att det finns politiskt motiverade så kallade högkapacitetsaktörer inom de svenska extremistmiljöerna- och att dessa har både "förmåga och avsikt" att genomföra dessa dåd här. Och det är just dessa isolerade extremister som är farligast eftersom de är så svåra att identifiera och kontrollera."

Men hallå där, Stefan Wahlberg, hur kan du påstå att de är så svåra att identifiera? Och vem eller vilka tror på fullaste allvar att dessa är isolerade? Det är ju bara att kartlägga alla muslimer som finns i Sverige, man behöver förresten inte kartlägga så värst länge förrän man hittar en hel bunt av dessa som är terrorism-inställda.
För det finns nämligen många olika sorters terrorism som sådana ängnar sig åt, ta hatbrott och åsiktsförföljelser t ex (med det sistnämnda menas politiska brott emot svenskar och andra människor som av olika orsaker är emot muslimer och islam, och som på grund av detta kartläggs och även ibland mördas).
Och vaddå "svenska extremistmiljöer"? När blev muslimer svenskar? Man kan ju aldrig bli någonting som man aldrig kan bli. Eller hur?

Läs mer om det hela på t ex följande:

http://www.metro.se/nyheter/reinfeldt-far-nytt-skydd-for-miljoner/EVHlft!6IKrRg5875QM/ ,

http://www.dagensps.se/artiklar/sn/2012/06/20/285652/index.xml .

2 kommentarer:

Anonym sa...

SVENSK MIDSOMMAR

Vill ni se en fjunpung
se på mig

Emanuel Karlsten (29 år):

Knappt har minister Birgitta Ohlsson hunnit önska, att Sverige ska avskaffas och TV-kändisen Elisabeth Höglund inför nationaldagen hunnit kräva i AB, att Sveriges nationalsång ska avskaffas, så dyker det upp en liten fjunpung vid namn Emanuel Karlsten, knappt torr bakom öronen, som på hedersplats i Sveriges största morgontidning avslöjar, att svenskt midsommarfirande i själva verket bara är en förljugen låtsastradition.

För Emanuel själv har inte varit med om något midsommarfirande av värde före sin födelse. Och då kan ju hela spektaklet inte heller röra sig om någon tradition! (Sveriges traditioner började när Emanuel föddes för 29 år sedan.)

Emanuel och DN avslöjar: Midsommarfirande – något övermåttan löjligt, passande endast för Jimmie Åkesson och andra rasister och nazister. ”Töntiga saker”, som Måna sa.

Fjunpungen skriver:

”Jo, så jag ligger och har ångest inför det här med midsommar. Vilket är märkligt, eftersom ´ligger´ i det här fallet innebär i en solstol i ett 35-gradigt sydostasien. I morgon påbörjar jag en lång hemresa för att hinna hem till midsommarafton. Vilket är ännu märkligare eftersom den högst sannolikt kommer att firas i ett pissregn till låtsassommar och följas upp av en besvärande förkylning.

Min ångestfyllda relation till högtiden är egentligen både obegriplig och rotlös. I min barndom kan jag knappt minnas en enda midsommarafton som var särskilt betydelsefull - - - Färskpotatis- och sillorgie så traditionstyngd att den gör Jimmie Åkesson fuktig på överläppen.”

http://www.dn.se/nyheter/midsommnarnojan-ar-egentligen-obegriplig

Här är några som Emanuel föraktar:

http://www.hansbe.com/09midsommar.htm

Usch och fy också för svensk ”låtsassommar” med ”pissregn”! Duger verkligen inte åt Emanuel, som hellre glassar hela året på en strand i Thailand. Där visserligen en och annan liten malör kan hända ibland, t.ex. stick av sandflugor eller en tsunami, men där man i alla fall slipper både koltrastar och nässelfjärilar och midsommarblomster. Eftersom Emanuel inte kan skilja på en koltrast och en duvnäva eller bredbrämad bastardsvärmare och inte heller är det minsta intresserad av saken, så finns bara en politiskt acceptabel utväg:

AVSKAFFA DEN SVENSKA SOMMAREN!

http://www.malmgrenpaintings.se/Den_sista_slatterangen_delsida.htm

/ Info

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Med tanke på att Emanuel Karlsten är en gammal knarkare (som tydligen inte har slutat punda än)så säger hans absurda påståenden om svenskt midsommarfirande allt. Det här är snudd på värre och mer patetiskt än när SVT-profilen Elisabeth Höglund att Sveriges Nationalsång skulle förintas till och med. Skillnaden mellan henne och Emanuel är bara att hon inte är någon knarkare, i övrigt är de ganska lika.