onsdag 6 juni 2012

Bort med alla som vill förinta Sveriges Nationaldag

Idag är det Vårt lands Nationaldag. Länge leve Sveriges Nationaldag alltså, och bort med alla de Sverigefientliga och svenskfientliga avskum som vill förinta den!
Här följer vikingarockbandet Ultima Thules version av Sveriges nationalsång (och det med alla 4 verserna), håll till godo: http://www.youtube.com/watch?v=40ula7cdSFU .

Och så här står det på Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter om en del av vad som händer idag angående Nationaldagen:
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/nationaldagen-firas-i-landet_7257591.svd ,

http://www.dn.se/nyheter/sverige/nationaldagen-firas-i-landet .

Läs även om värnandet av Nationaldagen på http://www.realisten.se/2012/06/06/lat-svenskarna-fira-sveriges-nationaldag/ .

Och angående Prins Daniels antydan om att vem som helst kan bli svensk: Tyvärr, käre prins, att vara svensk medborgare är inte samma sak som att vara svensk. Har man däremot vit hudfärg och är född i Sverige, ja, då är man svensk.
Men inte annars.
Att välkomna nya medborgare till Sverige ska inte heller göras på den svenska Nationaldagen, det enda man lyckas med är då att skämma ut Sverige och det svenska.
Dessa nya medborgare behöver inte välkomnas, det är inte det som Nationaldagen är till för.
Dessutom har ingen bett dem att komma hit, alltså finns det ingen anledning till att välkomna dem. För så gör man inte i något annat land på hela jorden. Dessutom syftar man ju inte på vita invandrare, man gör alltså skillnad på människor och människor.
Detta välkomnande är bara ett sätt att mjäka för mångkulturextremister, invandringsextremister, vänsterextremister och andra liknande antidemokratiska fascister.
För till skillnad mot vad dessa vill så ska Sverige inte förintas, det finns nämligen Riktiga demokratiska krafter som verkar för att så inte ska ske.
Dessutom retar bara detta välkomnande upp verklighetsförankrade och vettiga människor.

Slutsatsen av detta är alltså följande: Det finns ingenting som är bra med Prins Daniels uttalande.

Inga kommentarer: