fredag 29 juni 2012

Breven till Grums kommun gällande vräkningarna på Järpegatan (del 1)

Jaha, så var det då återigen dags för ett intressant blogginlägg, denna gång väldigt intressant till och med.
För den här gången handlar det om det första av 128 brev adresserade till kommunledningen i Grums angående dess vräkningar av skötsamma hyresgäster på Järpegatan där till förmån för "ensamkommande flyktingbarn" (ni som har hängt med i bloggen hitills vet vad det handlar om, om inte så är det bara att gå in på länken om en viss aktion som står längre ner i inlägget). Samtliga av dessa brev kommer att publiceras i denna blogg framöver.

Men som sagt så är detta brev extra intressant. Varför det då? Jo, därför att det är skrivet utav några av de flyktingar som Grums kommun har berett de aktuella lägenheterna på Järpegatan åt.
För att läsa brevet måste man enkelklicka på det, vill ni läsa det så är det alltså så ni måste göra.
Här är brevet:

(Med hänsyn till de som har skrivit detta brev så är deras namn pixlade, som ni säkert kan se)

Och på följande länk (alltså "Aktion mot svenskavhysning i Grums") får ni mer information om vad det hela gäller: http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=6698 .

Tycker ni att denna avhysning är fel? Skriv då på listan.

Här har ni en annan bloggartikel om detta brev: http://sockerbitar.se/brevet-till-grums-kommun-fran-ensamkommande-barnen/ .

2 kommentarer:

Kattvinge sa...

Tvångsdeportering: http://trollmia.bloggo.nu/Tvangsdeportering/ - Det är min andra blogg - det är här du verkligen kan läsa om gall-fyllda sakerna.

Med vänlig hälsning
Maria Lindström

Karpstryparn sa...

Svar till Kattvinge: Tackar. Ska genast kolla upp den.