måndag 4 juni 2012

Varför ökar Sverigedemokraterna?

Det fortsätter att gå bra för Sverigedemokraterna (vilket är fullt naturligt), i United Minds opinionsmätning från idag får SD 8,7 %. Detta är 1,3 % mindre än i Sentios senaste opinionsmätning då partiet fick hela 10 %, den opinionsmätningen redovisades dock inte i PK-media.
Dessa båda undersökningar visar att SD är Sveriges tredje största parti, de har alltså gått om det invandringsextremistiska Miljöpartiet.
Att Sveriges PK-media som t ex Aftonbladet, Dagens Nyheter och Svenska Dagbladet har skrivit om detta är anmärkningsvärt, de skriver ju oftast om SD om det är frågan om någonting negativt.
Att det går bra för SD banar också väg för t ex SvP, alltså Svenskarnas parti. Att dessa båda partier är väldigt olika spelar dock ingen roll på den punkten, båda två står för nationalism fast olika sorters sådan.
PK-media har dock aldrig någonting emot att smutskasta SD, ett av de senaste exemplen på det hittar ni på http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sd-ledamot-doms-for-fortal_7253011.svd 
och
http://www.dn.se/nyheter/sverige/sd-ledamot-doms-for-fortal .

Men samtidigt ska vi väl inte döma den svenska journalistkåren allt för hårt, de är ju faktiskt när allt kommer omkring bara en inavlad pöbelsamling som har mer gemensamt med Ku Klux Klan än vad de själva vill och kan erkänna för sig själva (ursäkta, KKK, att jag drog er i smutsen, tror ju knappast att ni vill bli jämförda med den inavlade pöbelsamlingen Svensk PK-media). Till att börja med räcker det i deras fall inte bara med att ha en hjärna, man måste också veta hur man använder den.
Och finns det någon PK-journalist i Sverige som vet det? Nja, om sanningen ska fram så är det extremt tveksamt att det är så, det heter ju alltid från PK-journalistiskt håll att "vi gör bara vårt jobb", "det är undersökande journalistik", "vi har ingen skuld eller del i att vi förstör människoliv" osv.
Men även i denna vidriga PK-gödselbrunn finns det ljusglimtar, några exempel på det är Uppdrag Gransknings Janne Josefsson och den före detta SVT-journalisten Lars Adaktusson. Av dessa båda har de vänsterextrema demokratihatarna på den "demokratiska antirasist-tidningen" Expo mycket att lära, t ex respekterar och accepterar ju Expo-tomtarna varken demokrati, yttrandefrihet och åsiktsfrihet. Och om de mot alla bevisningsfaktorer på detta gör det så är det i alla fall sällsynt.

Men vad är det då som gör att SD ökar? Ja, även om svensk PK-media inte vill det så är de en av orsakerna till detta på grund av sin ensidiga, osakliga och förhatliga hets emot oliktänkande.
Men de är inte de enda orsakerna, ånej, politiskt inkorrekt (och därmed demokratisk) media som t ex Sweden Confidential, Fria Tider och Avpixlat är det också. För politiskt inkorrekt media är någonting som PK-median inte är, nämligen sanningsenliga.
Men det finns fler orsaker till SD:s framgångar än så, dessa tre mediasidor är bara kuggar i ett stort maskineri.
Har detta maskineri ett namn? Ja, det har det.
Vad är namnet då? Jo, verkligheten. Att det mångkulturella samhället inte fungerar ser vi dagligen klara och tydliga bevis på, inte bara i Sverige och övriga Norden utan också i resten av Europa.
Stoppa invandring ifrån fel länder och världsdelar alltså.

Men finns det länder där det mångkulturella samhället fungerar? Ja, självklart. Det förmodligen bästa exemplet i världen på ett sådant land är Japan.
Japan är ju ett homogent land med knappt någon invandring alls.
Men då är väl inte Japan ett mångkulturellt land? Jo, naturligtvis är det det. Fast på rätt sätt då, och alltså inte som Sverige.
För i Sverige har vi nämligen uttrycket "Ös på!" när det gäller skadlig mångkultur och skadlig invandring. Eller uttryckt på ett annat sätt: Det som redan är skadat måste bli ännu mera skadat, för annars fungerar det inte.
Dock är det inte vi normala och verklighetsförankrade människor (alltså sådana som t ex jag själv) som har myntat detta uttryck utan de som vill förstöra Sverige, nämligen 99,99 & av PK-isterna i Sverige som t ex svensk PK-media, vänsterblocket och den borgeliga regeringen i riksdagen (SD är som bekant inte med i dessa båda riksdagsblock, utan representerar en saklig chenger), samt t ex vänsterextrema krafter på gator och torg här och var i Sverige.
Och sist men inte minst den så välkända kategorin Svenskfientliga invandrare och "flyktingar" också.

Att man inte heller får vara emot den förda invandringspolitiken är också ett faktum. För är man det, ja, då kan det gå t ex så här: http://www.realisten.se/2012/06/02/ungmoderat-riskerar-uteslutning-efter-blogginlagg-om-invandringen/ .

PK-etablissemangets problem är dock verkligheten. För enligt de mänskliga rättigheterna har man all rätt i världen att vara emot sådant som är skadligt för sitt land, oavsett vilket land det än är.
Men mänskliga rättigheter, ja, det vet inte PK-etablissemanget med sina allierade SS-trupper i röd tappning a la' vänsterextremister vad det är för någonting.

Läs om Sverigedemokraternas senaste framgång i opinionsmätningar på t ex http://www.swedenconfidential.info/2012/06/04/united-minds-juni-sd-okar-kraftigt/

http://www.friatider.se/sverigedemokraterna-storre-an-miljopartiet,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sd-starkt-framat-i-matning_7251755.svd ,

http://www.dn.se/nyheter/politik/sd-starkt-framat-i-matning

och

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14924783.ab .

Och efter detta stycke hittar ni två artiklar som handlar om att den kända TV-profilen, numera den Sverigefientliga "hackspetten", Elisabeth Höglund vill att Sveriges Nationalsång ska förintas.
Till Elisabeth Höglund: Kryp tillbaka under den stora kullersten du kröp upp inunder, och stick inte upp ditt Sverigefientliga gristryne igen!
Här har ni artiklarna om det hela:

http://avpixlat.info/2012/06/04/elisabeth-hoglund-kraver-att-den-svenska-nationalsangen-byts-ut/ ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/elisabethoglund/article14924968.ab .

Sist men inte minst, Elisabeth Höglund, önskar jag dig en glad och trevlig Nationaldag. Detta gäller även också naturligtvis er andra.
Med andra ord: Ha en bra Nationaldag (OBS! Den är i övermorgon)!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Svaret på denna fråga är att allt fler etniska svenskar vaknar upp och inser att Sverige håller på att ockuperas av främmande makt (islam) och att regeringen låter det ske.

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Absolut.

Anonym sa...

Hamnade här av en slump när jag sökte på Google. Blir att spara ned som ett bokmärke.

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Gör så, alltid trevligt med nya läsare.