måndag 18 juni 2012

Nazistiska my ass och svensk PK-media är som Frankenstein

Idag stod det klart att det nationalistiska grekiska partiet Gyllene Gryning har blivit Greklands femte största parti, och därmed kommer in i landets parlament. Grattis till framgången, säger jag till partiet och dess representanter.
Men det stoppar inte där, ånej, tydligen har Gyllene Gryning chans att bli Greklands även fjärde största parti. Varför går det då så bra för partiet? Ja, det kan man ju fundera över förstås, men självklart finns det nog knappast enbart en enda förklaring till framgångarna. En av orsakerna är att folk därnere är trötta på massinvandring, absurd flyktingpolitik, PK-politikers lögner osv.
Intressant är också att det går bra för nationalistiska partier rent allmänt i Europa, PK-media (speciellt svensk sådan) kan dock fortfarande inte skilja på nationalism och nazism. Men att de inte kan det är inte så konstigt, nazismen kommer ju ifrån socialismen. I annat fall skulle ju inte nazism vara en form av socialism, det heter ju (som de flesta vet) nationalsocialism.

När det gäller svensk PK-media så är den median extremt extrem, människor som av olika orsaker är emot det mångkulturella samhället och massinvandring kan snart inte andas utan att bli anklagade för nazism, främlingsfientlighet, rasism osv. Men å andra sidan är ju detta svensk PK-media i ett nötskal, dess självutnämnda s k "experter" skriker varje halvtimmar per dygn ut sin djupa inskränkthet och sin extrema okunnighet när det gäller sådant.
Ja, det är faktiskt så att man kan tro att de har någonting gemensamt med filmmonstret Frankenstein. I vissa skämtteckningar om detta monster så plockade det ju ibland av sitt huvud genom att lossa på det med hjälp av de skruvar som dess huvud satt fast med. Skillnaden mellan den svenska PK-medians representanter och monstret är dock att det ännu inte är klarlagt exakt vad som dessa representanter har bytt ut sina huvuden med. Vid närmare eftertanke är det också tveksamt om de ens har satt tillbaka sina huvuden efter att inte ha hittat något lämpligt utbytes"material", i annat fall skulle de ju inte ständigt irra omkring värre än yra höns i en septi-tank.

Men åter tillbaka till det här med Gyllene Gryning nu.

Det enda s k "beviset" som svensk PK-media har lyckats hitta för att partiet är nazistiskt är att dess partiledare vid ett tillfälle påstods hylla Adolf Hitler, hyllade och hyllade var förresten att ta i. Men å andra sidan, varför skulle svensk PK-media veta vad en hyllning är för någonting? De anser ju inte ens att Josef Stalin hyllade Hitler, dock var det ju faktiskt precis det som han gjorde även om han inte gjorde det lika ofta som svensk PK-media som t ex Aftonbladet, Expressen och Dagens Nyheter anklagar brottslighetsmotståndare för att vara rasister.
Nej, Josef Stalin hade faktiskt andra saker att göra, t ex att försöka utrota sitt eget folk.
Angående Gyllene Grynings ledare så har aldrig svensk PK-media nämnt någonting om varför han "hyllade" Hitler, men som sagt, eftersom de har svårt att skilja på hyllning och "hyllning" så är ju detta inte så konstigt.
Annat är det däremot när t ex Aftonbladets chefredaktör Jan Helin ger order om att hans "journalister" ska propagera för fortsatt folkmord på svenskar och vita invandrare, det är riktiga hyllningar det till mångkulturens och massinvandringens alla negativiteter.
Se bara på den värmländska orten Grums t ex, där kör de båda kommunpolitikerna Annika Lomarker och Torbjörn Bood med entisk rensning emot svenskar.

Läs mer om det grekiska valet på bl a

http://www.realisten.se/2012/06/17/gyllene-gryning-kan-bli-fjarde-storsta-parti/ ,

http://www.dn.se/nyheter/varlden/fotbollsyra-upptakt-till-odesval ,

http://www.nationell.nu/2012/06/17/omvalet-i-grekland-gyllene-gryning-fortsatt-starka/ ,

http://www.friatider.se/eu-seger-i-grekiskt-val

och

http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/varlden/greklands-lanevillkor-maste-omforhandlas_7285789.svd .

1 kommentar:

Fenixmonas sa...

Idag kallas allt o alla för rasism och rasister men...vad jag kan se av detta så är värsta rasismen mellan de olika kulterna som finns här...Kramiz