tisdag 5 juni 2012

När blir muslimer civiliserade?

Innan jag går vidare i detta inlägg så ska jag ta upp en sak som är så vidrig att jag knappt kan skriva om det, det handlar nämligen om en muslim som styckade sin fru mitt framför sina barn och därefter slängde ut hennes kroppsdelar mitt på bar backe mitt framför chockade grannar.
Och sådana avskum anser PK-etablissemanget i Sverige vara en tillgång till Sverige. Nej, fy faan, säger jag, de som tycker detta är snudd på värre än muslimer.
Men visst, reprensentanter för PK-etablissemanget kan ju låta sig själva bli uppstyckade då, så får de se hur härligt det är.
Gottigottgott, va? Eller?
Ni finner några länkar till detta längre ner i detta inlägg.

Men nu till en sak som är kopplad till detta, nämligen följande:
Igår dömdes åtta muslimer till fjuttiga 12 års fängelse för att ha planerat ett terrorattentat emot Jyllandsposten i Danmark. På de flesta håll i svensk PK-media skrev man ingenting om gärningsmännens etnecitet (trots att det på grund av namn och annat är solklart vilka delar av världen som gärningsmännen kommer ifrån), och när man väl gjordes det så benämndes gärningsmännen grovt felaktigt som svenskar.
Men vilken svensk eller annan vit människa har namn som t ex Mounir Dhahri, Ilyas Kashmiri, Omar Abdalla, Munir Awad, Sahbi Zalouti osv?
Oerhört svenska namn, eller hur? Eller rättare sagt absolut inte alls.
Däremot är samtliga muslimer ifrån bl a Libanon och Tunisien och bosatta i Sverige, varav två av dessa är svenska medborgare.
Men är man svensk för det? Svar nej. Det är precis samma sak som om en aborginer (en australisk urinnevånare) skulle bli nordkorean bara för att han (eller hon) skulle flytta till Nordkorea.
Ja, ni hör ju själva hur det låter.
Förresten skulle den aborginern knappast leva så värst länge där, Nordkorea är ju en kommunistdiktatur. Och vad kommunismen har ställt till med vet väl de flesta vid det här laget, om inte annat talar t ex folkmord på över 120 miljoner människor av olika slag och tillhörande olika sorters politiska inriktningar sitt tydliga språk.

Läs mer om de dömda muslimerna på bl a

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/fyra-falls-for-terrorbrott-i-danmark_7252491.svd ,

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/12-ars-fangelse-for-terrordomda_7251847.svd ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5136268

och

http://www.dn.se/nyheter/varlden/fyra-falls-for-terrorbrott .

Läs också om muslimen som styckade sin fru på bl a följande länkar:

http://www.swedenconfidential.info/2012/06/05/muslim-styckade-frun-infor-barnen-kastade-ut-kroppsdelar-under-allahu-akbar/ ,

http://www.realisten.se/2012/06/05/muslim-i-berlin-styckade-frun-och-kastade-likdelarna-fran-taket/
och

http://avpixlat.info/2012/06/05/muslim-styckmordade-frun-och-slangde-likdelar-ner-pa-gatan/ .

Så när blir muslimer civiliserade? När blir muslimer normala? När rättar sig muslimer "i ledet" (inte i den döde diktatorn Adolf Hitlers led som de normalt sett gör)?
Svaret på dessa tre frågor är....ALDRIG!

2 kommentarer:

MICKAN¸.•°`♥✿⊱╮ sa...

JAG ÖNSKAR DIG EN RIKTIGT BRA NATIONALDAG!

Karpstryparn sa...

Svar till Mickan: Detsamma!