torsdag 19 augusti 2010

Varför tar Sverige in hundratusentals nazister varje år?

I tisdags kväll såg jag den vänsterextrema terrorförespråkaren tillika "journalisten" Lena Sundströms "dokumentär" om Sverigedemokraterna, alltså den som då sändes i TV4 (Lena Sundström har flera gånger uttalat att hon stödjer AFA och andra vänsterextrema terroristgrupperingar).

Men jag blev besviken, "dokumentären" var lika bra gjord som när man sprutar en massa lim på ett bord, slänger ut en massa pusselbitar på det, slår upprepade gånger på bitarna och sedan säger följande: -Nu är pusslet klart.

Eller uttryckt på ett annat sätt: Musse Pigg kunde ha gjort en bättre dokumentär om sin fiende Svarte-Petter (nu är i och för sig dessa båda figurer påhittade, men ändå).

Sundströms "dokumentär" handlade inte ens om Sverigedemokraterna, däremot handlade den mest om Lena Sundström.
Titeln på den var "Dom kallas rasister", men eftersom den mest handlade om fröken Sundström så borde den istället ha hetat "Journalistik: Lena Sundström" eller någonting liknande.

Jag kommer i det kommande inlägget att recensera denna "dokumentär", muslimer togs för övrigt också upp på några ställen i den.

Muslimer, ja......

Varför importerar Sverige varje år hundratusentals nazister ifrån Mellanöstern och Afrika?
Det finns inga människor som hatar judar mer än muslimer.

Men detta är en sak som kommer att slå hårt emot det politiskt korrekta etablissemanget oavsett om det är åt vänster eller höger, t ex riksdagspartierna och andra makthavare.

Dessa verklighetsfrånvända idioter kan ju fortsätta gå omkring och drömma om att muslimer ska älska bögar och andra hbt-människor, acceptera feminism och gilla judar bara för att de får svenska bidrag och får uppleva den fantastiska svenska "humaniteten" och "solidariteten" som påstås göra alla människor goda.

Good luck whit that one!

8 kommentarer:

Adara - teckningar, foton, drömmar sa...

Hm.. sorry för sent svar... minns faktiskt inte vad filmen handlade om tyvärr! :(

Ninja sa...

Ibland tänker svensken för högt om sig själv......
Fick du några kräftor förresten?

cj sa...

haha det var jäkligt bra skrivet. "tyvärr" måste jag meddela att jag även detta år kommer att stödrösta o att det blir som alla andra år- alltså v (ifall du glömt)

charlotte sa...

den sista kommentaren var ifrån mig. eller den tredje om du får fler

Karpstryparn sa...

Svar till cj: Japp, det var det. Vaddå ifall jag har glömt? Jag har inte en aning om vem du är, jag känner dig inte. Hade du däremot använt dig av "CH" som signatur så hade jag vetat vem du är, men då hade den personen bytt ståndpunkt till det sämre. För han har aldrig varit fascist/vänsterextremist/kommunist.

Karpstryparn sa...

Svar till Adara: Det är lugnt, minns man inte så minns man inte. Men kolla gärna in min recention av Lena Sundströms "dokumentär" om SD, den kommer i form av en film i kväll eller i morgon. Visst, jag kunde ha skrivit recentionen också, men det inlägget hade blivit alldeles för långt då.

Karpstryparn sa...

Svar till Ninja: Exakt. Hehe, kräftorna blev framplockade, men det åts inte så mycket, jag drack istället. Är inte så förtjust i kräftor.

Karpstryparn sa...

Svar till charlotte: Aaaah, då får jag be om ursäkt, jag trodde att det var någon helt annan som hade skrivit den. V? Okej, själv blir det SD för hela slanten.