tisdag 31 augusti 2010

SD får 5,6 % i United Minds från idag

Enligt nästan all PK-media idag så är Sverigedemokraterna nu under riksdagsspärren, i den senaste Skop-mätningen får de 3,7 %.

Men PK-media har glömt en liten, men ack så viktig sak, nämligen följande: I den senaste United Minds-mätningen, alltså den som publicerades idag, så får SD 5,6 %.

Läs mer om det hela på t ex http://politisktinkorrekt.info/2010/08/31/s-far-nya-katastrofsiffror-i-united-minds-sd-56/ och http://www.politikerbloggen.se/2010/08/31/35837/ .

Glömt och glömt förresten, allt är bara som det brukar hos det fascistiska politiskt korrekta etablissemanget, dess media skriker som vanvettiga hundar i sina försök att lura Sveriges medborgare.

Men sanden ur timglasen håller på att rinna ut för PK-iterna, det är därför som de skriker i högan sky i sin oändliga vanmakt.

Mycket kan de kuva, men inte folks val när det gäller att välja vilket parti som de tänker rösta på.

Intressant är också att det går så dåligt för Socialdemokraterna, men det klart, när man har en totalvelig "flamsfia" som inte ens kan "ta sig ut ur grottornas grotta" om hon så fick 1000 "knuffar" så är det inte så konstigt.

Mona Sahlin är inte för intet Sveriges mest tafattiga, halvtorra (eller rättare sagt heltorra) osv partiledare (och kanske även Europas).

När det gäller Socialdemokraternas dåliga siffror så finns de på bl a http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article7699745.ab .

Ja, årets valrörelse har hitills varit den mest smutsiga, fascistiska och antidemokratiska någonsin, jag tänker nu inte bara på PK-fascisternas (t ex deras media) otaliga "blockspärrar" emot Sverigedemokraterna, utan också på t ex "mygelkaparmyglet" inom Moderaterna i försök att fuska till sig väljarstöd.

I det sistnämnda fallet tänker jag på skandalen när det avslöjades att flera toppnamn inom Moderaterna hade fuskat till sig röster.

När det gäller förtrycket emot SD, t ex i fallet med partiets valfilm som stoppades av TV4, så har Danmarks två regeringspartier, nämligen borgeliga Venstre och De Konservative, idag riktat skarp kritik emot Sveriges regim.

Danmark anser att yttrandefriheten i Sverige är starkt hotad (vilken den också är), och tänker därför enligt Michael Astrup Jensen, som är Venstres talesman i utrikesfrågor, ta upp frågan om svensk politisk censur på Europarådets möte och föreslå rådet att sända valobservatörer till Sverige.

Läs mer om det hela på bl a http://www.svd.se/nyheter/inrikes/dansk-kritik-valcensur-i-sverige_5222981.svd , http://www.dn.se/nyheter/valet2010/dansk-kritik-valcensur-i-sverige-1.1162243 , http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.435753-dansk-kritik-valcensur-i-sverige , http://dagbladet.se/nyheter/inrikes/1.2290714-dansk-kritik-valcensur-i-sverige och http://www.nyhetskanalen.se/1.1765348/2010/08/31/dansk_kritik_valcensur_i_sverige .

Ja, Danmark gör helt rätt, ty risken för valfusk emot SD i årets val är extremt stor, och en av orsakerna till detta är att de avskyvärda PK-iterna kommer att göra allt vad de kan för att det inte SD ska komma in i riksdagen.

Visst, kära PK-iter, att inte gilla SD är en sak, men det som ni ägnar er åt är någonting helt annat.

Hur löjliga ska ni bli egentligen? Finns det någon gräns? Folk har genomskådat er för länge sedan, ni kan lika gärna säga rakt ut att ni inte är några demokrater.

För det märks ju ändå så pass tydligt.

Fattar ni inte att folk blir förbannade, oavsett om de håller på SD eller inte? Fattar ni inte att föraktet emot er ökar?

Det enda som skiljer er ifrån terrorister är ju i princip bara vapnen!

4 kommentarer:

Smörblomma sa...

Haha, jag vet inte vad sonen fick gäddan på, inte heller vad den vägde eftersom pojkarna genast åt upp den samt även fyra fiskar till!

Fiskestället ligger nere vid havet i Bottenviken, kanske nappar det bra såhär års :)

Ja det har du rätt i; yttrandefriheten blir bara mera och mera inskränkt hela tiden, snart måste man väl be om lov för att få andas också ;)

Ulmerkotten sa...

Vad som nu uppdagas är att man under årtionden styrt media och ägnat sig åt ren propaganda. Tillgången till Internet och bloggarna har spräckt bubblan.

Man har tidigare avfärdat SD som rasister och håller krampaktigt fast vid detta påhittade och felaktiga påstående för att avskräcka medborgarna från att rösta på SD.


Vidare är jag säker på att man manipulerar opinionsundersökningarna för att ge bilden att SD kommer få under 4%. Meddelandet är alltså; släng inte bort din röst på ett parti som inte kommer in i Riksdagen.

Men det finns uppenbar risk för valfusk och även valsabotage av t.ex. AFA och olika radikala vänstergrupper. Om nu Reinfelt och Sahlin är så säkra på att allt kommer att gå rätt till har de ju inget att frukta, eller hur?
På samma sätt som en vanlig drogtest - den som har rent mjöl i påsen behöver ju inte motsätta sig en test, eller hur?

Karpstryparn sa...

Svar till Ulmerkotten: Exakt, du har rätt i allt som står i din kommentar.
Angående valfusk t ex så har det redan skett emot SD i t ex Södertälje och Umeå, läste om det idag.

Svar till Smörblomma: Sedärja.
Angående yttrandefriheten: Precis, vi har ingen yttrandefrihet.

charlotte sa...

det är inte komnstigt att S tappar med en sån partiledare.. margot hade varit ett sjujäkla bra val!!