måndag 9 augusti 2010

Blodtryck a la' hjärnsläpp för herr Nordin

Idag står det klart att den mindre "smarting" till moderat kommunpolitiker vid namn Christer Nordin inte ställer upp i kommunvalet i Båstad, ni vet han som efter en intervju gjord av en SVT-reporter blev polisanmäld av SVT Sydnytt för att han hade sagt till reportern att han skulle mörda honom om reportern citerade honom.

Och på ett vis (men bara ett enda) förstår jag honom, det tror väl fasen att man inte vill att ens citat ska vara ett mordhot som man har begått.

Nu var det nog dock så att Christer Nordin blev upprörd över någonting helt annat som reportern frågade, han var i alla fall "lite lätt irriterad", men ändå.

Om jag inte minns helt fel så gällde intervjun en rörelsehindrad person som inte hade behandlats på ett bra sätt, och då gällde det inte felbehandling, utan att personens boende eller arbetsplats inte var rörelsehindringanpassad.

Med andra ord så var det frågan om att den rörelsehindrade personen inte var tillräckligt låst, "Don efter person" heter det ju, haha. *Skojar*

Nåja, det hade varit bättre om herr Nordin hade tänkt på blodtrycket, istället för att kläcka ur sig någonting sådant.

Men nu blev det istället blodtryck a la' hjärnsläpp för herr Nordin, det förklarade han efter polisanmälningen med att han bara hade skämtat med reportern.
Han brukar tydligen mordhota folk på skämt, det är enligt honom själv hans jarregong.

Ärligt talat, Nordin, din trovärdighet hade inte sjunkit lika lågt om du hade sagt som det var, nämligen att du fick ett hjärnsläpp.

"Hjärnlinan" gick av, så att säga.

Under förra veckan sade Nordin också att han inte tänkte dra sig ur kommunvalet, trots uppmaningarna från många av hans partikamrater.

Men nu idag har han alltså ändrat sig, och ställer därför inte upp som andra namn i kommunvalet i Båstad.

Läs mer om hans avhopp på t ex http://www.dn.se/nyheter/sverige/polisanmald-politiker-skippar-valet-1.1150707 och http://www.svd.se/nyheter/inrikes/polisanmald-politiker-skippar-valet_5110355.svd .

Jadu, Nordin, det här var väl ändå det bästa du kunde göra.

Det absolut bästa hade dock varit om du hade hoppat av kommunvalet direkt, samt också bett SVT-reportern om ursäkt och även sagt som det var, nämligen att ditt humör gick över styr, alltså att du fick ett hjärnsläpp.

Du borde också ha lämnat samtliga av dina politiska uppdrag, konstigt att inte Fredrik Reinfeldt gjorde en "Salhinare", alltså att han "ryckte" dig "i örat".

Men å andra sidan kan han ju knappast "rycka" sina moderater i "öronen" hit och dit så fort de gör någonting galet.

För då hade han varit rejält handikappad vid det här laget, hans handleder hade nämligen varit helt utslitna.

Och då hade han säkert sjukskrivit sig, dock hade den sjukskrivningen knappast gått igenom.

För enligt din arbetsmarknadsminister så ska det mycket till om man ska bli sjukskriven nu för tiden, Reinfeldt, t ex räknas knappast utslitna handleder som orsak till att bli sjukskriven.

Ni anser ju till och med att folk som är döende kan jobba.

Snacka om att jobba tills man stupar!

Inga kommentarer: