måndag 23 augusti 2010

Recention av Lena Sundströms "dokumentär" om Sverigedemokraterna

I filmen som finns på den länk som finns längre ner i detta inlägg recenserar jag den vänsterextrema "journalisten" Lena Sundströms "dokumentär" om Sverigedemokraterna,

"Dokumentären" sändes kl. 21.00 den 17:e augusti 2010 i TV4, och hette "Dom kallas rasister".

Ett stort tack till MrVarulv på Youtube för hjälpen med denna film.
Filmen är gjord den 19:e augusti 2010.

Varsegoda: http://www.youtube.com/watch?v=I9liL9hDojI .

En liten rättelse: I slutet utav filmen säger jag att en viss Niklas har fått betalt av Lena Sundström för att säga att han är terroristförespråkare.
Detta är dock helt galet. Däremot har han fått betalt av henne för att säga att han är SD-anhängare, vilket han naturligtvis inte är.

Han visste ju ingenting om Sverigedemokraterna, men tyckte att partiet var bra ändå (hur går det ihop?).

Nåja, "stolpskott" finns inom alla partier, t ex inom Vänsterpartiet, Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Moderaterna, Centerpartiet, Folkpartiet och Kristdemokraterna.

Någonting som Lena Sundström inte nämner i "dokumentären" är också att det är överfallsvåldtäkterna som är vanligast i Sverige.

Men vem vet? Hon kanske har blivit våldtagen någon gång och tyckte att det var en härlig känsla, det kan ju ha varit därför som hon inte tog upp överfallsvåldtäkterna.

Och har hon aldrig blivit våldtagen så önskar jag henne en brutal gruppvåldtäkt (eller en "vanlig" brutal våldtäkt) i födelsedagspresent utav några av de många invandringsbrottslingar som hon så ivrigt försvarar.

För avskum som försvarar och negligerar våldtäkter, ja, de förtjänar allt ont, hemskt och vidrigt som över huvudtaget går att få!

3 kommentarer:

Ninja sa...

Det är extra jobbigt i media när det är valår....

kloppan sa...

ja hon kan omöjligt ha alla höns i buren..

Karpstryparn sa...

Svar till Ninja: Japp.

Svar till kloppan: Nej, det har hon inte, inga alls faktiskt.