tisdag 17 augusti 2010

De flesta inom poliskåren håller på SD

Undrar just hur det är att vara polis i dagens Sverige, med tanke på all invandringsbrottslighet.

Men visst, PK-"maffian" tycker uppenbarligen att hög brottslighet är bra. Så här lät det t ex då en representant för denna "maffia" (i det här fallet en "forskare" som själv är "kulturberikare", och som dömde ut SD:s kampanj emot våldtäkter) svarade på frågan om vad hon tyckte om att Sverige ligger på 2:a plats när det gäller länder där det begås flest våldtäkter i Europa.

Hon svarade nämligen så här:

-Ja, men det är ju bara bra att det begås så många våldtäkter i Sverige, för då blir ju folk mer angelägna om att anmäla dem.

Jojo, tjenamoss på dig, din avdankade wannabe-states woman. Din högsta och våtaste önskan är säkert att bli våldtagen, om du någon skulle bli det så sitter jag och många andra med mig gärna på första parkett och ser på.

För kräk som denna person förtjänar varenda en av alla de vidriga hemskheter som hon försvarar.

Men som tur är så är det fler och fler människor i Sverige som lever i verkligheten, i den senaste Sifo-mätningen (alltså den från i förrgår) så fick Sverigedemokraterna 4,5 %.
Och nu är det dessutom bara 33 dagar kvar till valet, enda sättet som PK-etablissemanget med vänsterextremister, andra mångkulturextremister och svenskfientliga invandrare som stormtrupper kan stoppa SD på är att döda varenda SD:are.

Och hur ska det gå till? Lycka till med det, era fascistiska avskum.

Enligt stadsvetaren Stig-Björn Esbjörnsson (har för mig att han heter så i efternamn) så kan Sverigedemokraterna i årets riksdagsval få hela 12 %, någon omöjlighet är det inte.

Enligt tidningen Metro så kommer var tionde ungdom att rösta på SD i årets val, detta enligt en artikel från någon gång i slutet utav förra veckan.

Angående verklighetsförankrade personer: Läs gärna artikeln på http://politisktinkorrekt.info/2010/08/09/polis-och-sverigedemokrat/ .

Ty den är skriven utav en person som representerar lag och ordning, nämligen en polis, och som DAGLIGEN bara ser enorma och otaliga nackdelar med invandringen och det mångkulturella samhället. T ex står invandrare från vissa delar utav världen för 80 % av åldringsrånen i Sverige.

Sådana som han går det inte att idiotförklara, och inte heller någon annan som har varit med om dessa nackdelar!

4 kommentarer:

Gilla sa...

Tack så hemskt mycket för komplimangen om mina bilder. Då tar jag ju för givet, att du har läst mina Resealbum på Reseguiden också. Det är ju där de flesta bilderna finns.

Gilla

charlotte sa...

vilket jävla puckat uttalande

Ninja sa...

Det finns inget försvar för våldtäkter.....

Karpstryparn sa...

Svar till Gilla: Varsegod. Nej, det har jag inte gjort, men ska kolla in det.

Svar till charlotte: Ja, minst sagt.

Svar till Ninja: Nej.