måndag 30 augusti 2010

Bra sagt om Expos chefredaktör Daniel Poohl

Jag vet inte hur många utav er som känner till detta, men nu i helgen, närmare bestämt i lördags, så blev den antirasistiska (eller rättare sagt den fascistiska) tidskriften Expo:s hemsida hackad.

Det är alltså mycket intressanta saker ute på internet nu ifrån denna tidskrifts hemsida, bl a gott om bevis på att dess medarbetare har hemliga register för åsiktsregistrering av människor.

Expo är en stiftelse med samma namn, och arbetar med att åsiktsregistrera invandringskritikiska människor i Sverige.

Stiftelsen, som är finansierad av staten, har flera gånger publicerat personuppgifter som man har kommit över genom illagala dataintrång, senast genom en attack mot det nationalistiska webforumet Nordisk.nu.

Läs mer om dataintrånget på bl a http://www.nordisk.nu/content.php?r=142-Expo-SD-och-Nordisk.nu .

Nu är det dock så att det finns gott om människor där som inte är nazister, till skillnad mot vad Expo tror och anser.

I vilket fall som helst är det som Expo ägnar sig åt olagligt och därför straffbart, men vad annat kan man förvänta sig utav en tidskrift som samarbetar med rena terroristgrupperingar som t ex den tyska vänsterextrema våldsorganisationen AntifaInfoBlatt.

Denna organisation är terrorstämplad, detta är dock inte så konstigt med tanke på att den är en värre variant på den svenska terroristorganisationen AFA (Antifascistisk aktion).

Enkelt uttryckt skulle man kunna säga att AntifaInfoBlatt är en korsning mellan AFA och al-Qaida.

Nåja, Expos hemsida blev alltså hackad i lördags utav några bra människor, jag säger bra eftersom Expo nu fick känna på sin egen medicin så sanna antidemokrater och fascister de som jobbar på Expo är.

Tidningen är antidemokratisk rent allmänt förresten, och tar ställning för hat och våldshandlingar emot människor som är demokrater och som bryr sig om sitt folk.

Läs mer om hackningen på bl a http://www.sydsvenskan.se/sverige/article1218620/Expos-hemsida-hackad.html , http://www.dn.se/nyheter/sverige/expos-hemsida-hackades-1.1161104 , http://natverkmotpk.blogspot.com/2010/08/expos-hemsida-hackad.html , http://politisktinkorrekt.info/2010/08/29/expo-hackat/ , http://www.nordisk.nu/showthread.php?t=46257&p=548767 och http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article7690765.ab .

Men visst ja, enligt rubriken så skulle det ju mest handla om Expos vänsterfascistiske chefredaktör Daniel Poohl.

Jag ber om ursäkt, kära läsare, det var nästan så att jag glömde bort det.
Nåja, bättre sent än aldrig.

Handla och handla förresten, det hela gäller mest ett citat från http://www.flashback.org/ om Daniel Poohl.

Så här har en medlem där skrivit om honom (saxat direkt från tråden där det stod):

"Han gjorde lumpen på Värnpliktsnytt tillsammans med sin homosexuelle älskare Mikael Ekman. Sedan fortsatte de på tidningen Expo och har knullat varandra i arslet sen dess. Vet inte om de är ihop idag dock."

Bra skrivet, eller hur? Själv satt jag bara och skrattade efter att ha läst den.

Kommentaren finns på http://www.flashback.org/t414157 .

2 kommentarer:

charlotte sa...

tycker att alla människor med extrema åsikter är relativt farliga om de tas på allvar av den stora massan. går det att jämföra stalin o hitler i ondska? de var idioter bägge två. av samma skrot o korn med olika ideologier bara

Karpstryparn sa...

Svar till charlotte: Jag håller med dig.