tisdag 24 augusti 2010

SD får 6,5 % i ny United Minds-mätning

Innan jag går vidare i detta inlägg så publicerar jag följande länkar om dagens framgång för Sverigedemokraterna:

http://svt.se/2.128339/1.2115670/jamn_kamp_mellan_blocken

http://www.politikerbloggen.se/2010/08/03/34742/

http://frianyheter.wordpress.com/2010/08/24/sd-vagmastare-i-aftonbladetunited-minds-senaste-valjarundersokning/

http://www.kuriren.nu/nyheter/artikel.aspx?articleid=5506020

http://politisktinkorrekt.info/2010/08/24/guldlage-for-sd-65-i-united-minds/

Ja, det här är bara några av de länkar som jag har hittat om detta. Jag tänker dock inte publicera allihop, tycker att det räcker med dessa.

Men som det står på Politiskt Inkorrekt så är detta guldläge för SD, dessutom ska man komma ihåg att det är många väljare som kommer att rösta på SD men som inte vill säga det.

Sedan är det också så att många väljare ännu inte har bestämt sig för vad de ska rösta på, årets riksdagsval kommer att bli det mest spännande hitills.

I förrgår fick Sverigedemokraterna 4,1 % i den senaste mätningen ifrån Sifo, men idag har de alltså 6,5 % i en United Minds-mätning.

Men det är inte konstigt att det går bra för SD, de nationalistiska vindarna blåser över hela Europa och det går bra för nationalistiska och invandringskritiska partier i vartenda land i Europa.
Se bara på Geert Wilders parti i Holland t ex.

Så varför skulle det inte gå bra för SD?

Detta är en utveckling som inte går att stoppa, oavsett hur mycket fascism som PK-krafterna tar till.

Det finns till och med människor i Sverige som är så less på hur riksdagspartierna håller på, att de röstar på SD enbart i protest.

Det sistnämnda tycker jag dock inte är bra, man ska ju rösta på ett parti som man anser vara bra och inte för att man enbart är trött på andra.

Men som sagt, det ska bli mycket intressant på valnatten i år i Sverige.

SD:s partiledare Jimmie Åkesson har ju också sagt att samtliga hushåll i Sverige kommer att få valsedlar ifrån partiet, och det är bra det för då kan ju valfusk undvikas såvida inte Posten granskar vartenda brev till folk förstås.

För sådant har skett förut.

Men det är riksdagspartierna och det övriga PK-etablissemanget som har bäddat vägen för SD och andra liknande partier i Sverige, när de inte säger sanningen om t ex invandringen och det mångkulturella samhället.

Ändå ger de inofficiellt SD rätt, t ex Socialdemokraterna gör det i ett dokument som nu cirkulerar på internet efter att SSU:s hemsida hackades i söndags.
Läs mer om det hela på t ex http://natverkmotpk.blogspot.com/2010/08/har-ar-s-hemliga-sd-strategi.html .

Men varför erkänner inte PK-krafterna officiellt att SD har rätt? Jo, för att de tror att om de gör det så ökar "främlingsfientligheten".

Det är bara att det är precis tvärtom.

För den ökar för att de INTE erkänner sanningen, och inte bara den, utan också föraktet emot riksdagspartierna, den politiskt korrekta journalistkåren m.m.

Detta är naturligtvis inte bra för demokratin i Sverige, dock går det inte att sopa alla problem "under mattan" hur länge som helst, ljuga väljarna rakt upp i ansiktet varje dag och ständigt idiotförklara alla som drabbas utav invandringens och det mångkulturella samhällets nackdelar.

För då blir det så här.

För som sagt, det är PK-krafterna själva som har sett till att det har blivit så här.

Sedan gör ju alla våldshandlingar emot partier som SD också sitt, dock tror jag knappast att de fascistiska avskum som begår dem, t ex unga vänsterextremister, har tänkt så långt.

2 kommentarer:

Ida sa...

Nej det är synd att det är så dyrt att åka utomlands. Lite billigare är det för mig nu när jag bor i Stockholm istället för när jag bodde i Umeå i och för sig. =)

Wow du verkar ha varit på häftiga ställen! Singapore skulle jag också vilja besöka!

Åh det ska jag göra! =) ha en fortsatt fin dag!

Karpstryparn sa...

Svar till Ida: Aaah.

Ja, det var intressanta och roliga vistelser faktiskt.