fredag 27 augusti 2010

TV4 står inte för alla människors lika värde

Idag står det klart att TV4 inte höll sitt löfte om att låta Sverigedemokraterna få reklamplats i kanalen, både TV4:s kommunikationsdirektör Gunnar Gidefeldt och TV4-chefen Jan Scherman anser att den kan vara hets mot folkgrupp.

Men enligt Tidningsutgivarnas jurist Per Hultengård så är inte filmen hets mot folkgrupp.

Läs mer om det hela på bl a http://frianyheter.wordpress.com/2010/08/27/mediajurist-ej-hets-mot-folkgrupp-i-sd-film/ , http://politisktinkorrekt.info/2010/08/27/sverigedemokraternas-valfilm-presenteras-idag/ , http://www.medievarlden.se/nyheter/2010/08/tv4-stoppar-sds-film?quicktabs_3=1 , http://www.gp.se/nyheter/valet2010/1.433634-sd-s-valfilm-i-blasvader och http://svt.se/2.22620/1.2122696/sd_s_reklamfilm_stoppas_av_tv4?lid=senasteNytt_675672&lpos=rubrik_2122696

TV4:s beslut är alltså både fascistiskt och antidemokratiskt, eftersom alla partier har rätt att göra reklam för sig i TV.

Sverigedemokraterna kommer nu, enligt vad de har sagt, att vidta rättsliga åtgärder emot TV4.
Och det gör de förbaskat rätt i.

Kanalen har ju som sagt uppgivit reklamplats åt SD, men nu stoppat filmen utan någon som helst orsak.

Men det går bra att riksdagspartierna med alla sina nazistiska kopplingar, dessa ända sedan 30-talet, (alla utom Miljöpartiet och KDS har det) får sända reklam i TV4.

Har TV4 hört talas om ord som demokrati och uttryck som alla människors lika värde? Tydligen inte, i alla fall har de ingen aning om vad dessa två saker betyder.

Det som är mest intressant med detta beslut är dock inte att TV4 genom detta beslut är en fascistisk och antidemokratisk kanal vars ledning inte står för alla människors lika värde, utan att kanalen genom detta beslut är en utav de otaliga mängder aktörer som ser till att SD kommer in i riksdagen.

För beslut som dessa gör bara att föraktet, misstron och hatet emot det politiskt korrekta etablissemanget bara växer ännu mera.

Må hända är alla dessa PK-fascister trötta på livet och vill gräva sina egna gravar? För det är just precis vad de håller på att göra.

Är de för iq-befriade för att förstå detta? Ja, uppenbarligen, fascismen hos dem lyser däremot inte med sin frånvaro.
Nej, istället lyser den rakt igenom dem!

Se SD:s reklamfilm på bl a http://politisktinkorrekt.info/2010/08/27/sverigedemokraternas-valfilm-presenteras-idag/ och kommentera gärna därefter om ni anser att den utgör hets mot folkgrupp.

Jag har nämligen sett den flera gånger, och kan inte se att den innehåller hets mot folkgrupp.

Kan NI det?

Det är ju en helt vanlig reklamfilm.

5 kommentarer:

charlotte sa...

jag skulle inte sträcka mig så långt att kalla den hets mot folkgrupp men jag tycker inte om filmen även att budskapet är sant

Karpstryparn sa...

Svar till charlotte: Okej, men att inte tycka om filmen är ju en helt annan sak, misstänker att du tycker att filmen kanske är dåligt gjord. Men som du säger, inte faan är den hets mot folkgrupp.

Adara - teckningar, foton, drömmar sa...

Det kan jag tänka mig! =)

charlotte sa...

inget nytt att läsa. har du tagit helgen off?

Karpstryparn sa...

Svar till charlotte: Japp, det blev inget skrivande under helgen.