lördag 4 september 2010

Riksdagspartierna: Hög brottslighet = Fördelar med det mångkulturella samhället

Har ni fått några valsedlar ännu? Själv har jag fått valsedlar ifrån nästan alla partier som ställer upp i årets riksdagsval, däribland Sverigedemokraterna.

Precis som hos andra partier så följer det hos SD också med de punkter som partiet saluför, t ex en rättvis arbetsmarknad och minskad arbetslöshet, en ansvarsfull invandringspolitik och krafttag emot brottsligheten.

De två sistnämnda punkterna tar däremot inte riksdagspartierna upp. Alltså skiter de fullständigt i det svenska folket, även många invandrare struntar de i.

Ja, riksdagspartiernas budskap när det gäller dessa två punkter är i princip följande: Hög brottslighet är en utav fördelarna med invandringen och det mångkulturella samhället!

Till alla riksdagspartier och PK-media: Är det inte dags för en extremt grundlig sinnesundersökning snart? Den borde ni ju faktiskt ha genomgått redan för 20 år sedan, när ni inledde det mångkulturella landsförräderiet emot det svenska folket.

För reultatet av detta totala vansinne, ja, det ser vi idag.

När det gäller SD:s valsedlar: Läs mer om det på t ex http://politisktinkorrekt.info/2010/08/31/riksutskick-av-sd-valsedlar-2-september/ .

Läs även på http://www.val.se/valet_2010/ och http://www.val.se/ , där finns information om årets val.

Valfusk emot Sverigedemokraterna har redan begåtts också, två exempel på det finns på http://robsten.blogspot.com/2010/09/valfusk-i-sodertalje.html och http://politisktinkorrekt.info/2010/09/04/nya-bevis-for-organiserat-valfusk/ .

Och håll ögonen öppna efter mitt nästa inlägg, det kommer någon gång under nästa vecka.

OBS! Det kommer dock att bli ganska långt, det är ju mycket som ska gås igenom.

Till sist önskar jag mina läsare en trevlig helg.

Tjoflöjt på er out there!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ooops! Jag har redan röstat. Och jag har röstat rätt!
Ja, som jag tycker i alla fall :-)

Adara sa...

tack så mycket! :) Kul att du tycker det! ^^

Smörblomma sa...

Ja, det barkar på många sätt utför.

Karpstryparn sa...

Svar till amacasca: Tja, jag har inte röstat än, gör det på söndag. Och, hehe, jag vet att jag röstar rätt, för jag röstar på ett parti som representerar mycket av det jag står för.

Svar till Adara: Varsegod.

Svar till Smörblomma: Japp.